local-stats-pixel fb-conv-api

Trešdaļa Latviešu sieviešu tēlo orgasmu?3

24 1

Vērienīgā aptaujā par Latvijas sieviešu seksuālās dzīves ieradumiem noskaidrots, cik bieži pašmāju daiļā dzimuma pārstāvēm ir sekss, vai viņas tēlo orgasmu un kāds ir viņu viedoklis par minetu un kunilingu.

Portāla Tikaisievietem.lv veiktajā aptaujā, kurā piedalījušās gandrīz divarpus tūkstoši sieviešu, noskaidrots, ka 37,7% precēto sieviešu un 40,7% sieviešu, kuras nekad nav bijušas precējušās, sekss ir divas līdz trīs reizes nedēļā.

Aptaujas dati liecina - jo vecāka sieviete, jo retāk ir sekss, lai gan ceturtā daļa aptaujas dalībnieču uzskata, ka pilnvērtīga seksuālā dzīve viņām ir iespējama visa mūža garumā.

Respondentes ar zemāku izglītības līmeni uzskata, ka pilnvērtīga seksuālā dzīve viņām būs iespējama līdz 50 gadu vecumam, bet starp aptaujas dalībniecēm ar augstāku izglītības līmeni ir lielāks to sieviešu īpatsvars, kuras uzskata, ka pilnvērtīga seksuālā dzīve viņām būs iespējama līdz 70 gadu vecumam vai pat visu mūžu.

70% sieviešu atklājušas, ka pēdējo sešu mēnešu laikā viņām ir bijis viens seksa partneris, bet nedaudz vairāk par 86% dāmu atzinušas, ka viņas savus partnerus mīl.

Uz jautājumu par orgasmu gandrīz puse sieviešu atklājušas, ka viņām nav jāizliekas, ka tiek izjusts orgasms, bet 30% sieviešu atzinušās, ka orgasmu tomēr nākas pietēlot. Tāpat noskaidrots, ka ceturtā daļa precēto sieviešu gandrīz vienmēr seksa laikā izjūt orgasmu.

Atbildot uz jautājumiem par kunilinga un mineta veikšanu, 81,3% sieviešu atzinušās, ka viņām patīk, ja partneris veic kunilingu, bet pozitīvāk par citām Latvijas iedzīvotājām kunilingu vērtē tieši rīdzinieces.

70% no aptaujas dalībnieču arī atklājušas, ka viņām patīk veikt minetu savam partnerim. Noskaidrots, ka sievietēm ar vidējo profesionālo un augstāko izglītību ir mazāk iebildumu pret minetu nekā respondentēm ar vidējo un pamatizglītību.

24 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mango.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

tā sanāk XD bet jaunā paaudze jau visu izlabos :D

0 0 atbildēt

Da lielākā daļa no tām aptaujātajām droši ka ir neglītas, un viņu čaļi ir lūzeri ar zemiem standartiem!

0 0 atbildēt