local-stats-pixel fb-conv-api

Top5 skatītākie 2009. gada video5

30 2

Pirmoreiz savas pastāvēšanas laikā pasaulslavenais videoportāls YouTube ir apkopojis 2009. gada populārākos video. Šī gada cempioni ir tiešām labākie video klipi un varoņi, jo katru stundu saitā tiek augšupielādētas 20 stundas ar jauniem videoklipiem.

Lielākā resursa zvaigzne, bez šaubām, kļuva ne tik jaunā Skotijas iedzīvotāja Sjūzena Boila, kas 2009 gada aprīlī savaldzināja(video šeit) pasauli ar savu ārijas I Dreamed A Dream  interpritāciju britu talantu šovā Britain's Got Talent. Pēc video skatījumu daudzuma (120 miljoni) 48gadīgā eks-mājsaimniece ieņēma otro vietu rindā visā YouTube vēsturē. Viņa izrādījās populārāka nekā nākošās 3 vietas kopā ņemtas.

1. Video

Vairāk nekā 37 miljoni reižu YouTube lietotāji apskatijuši video "Deivids pēc dentista apmeklējuma" (David After Dentist), kurā septiņgadīgais puika ar grūtībām atjēdzas no narkozes iedarbības un nomoka sevi ar jautajumu, vai viņš kādreiz kļūs par normālu cilvēku, vai uz mūžu paliks tāds.

2. Video

Cilvēki, kas bijuši neizpratnē sakarā ar masu histēriju, kas saistīta ar iepriekšējo video, izveidoja parodiju ar nosaukumu "Deivids pēc narkotiku lietošanas" 4,5 miljoni skatījumu, lūk, tā. Veidojam vairāk parodijas.

3. Video

Trešo vietu pēc gada rezultātiem iegūst JK Wedding Entrance Dance - negaidīts priekšnesums, ko izveidojuši Džila un Kellijas kāzu viesi un dalībnieki. Jā, tieši baznīcā. Video pārskatīts 33 miljoni reižu pēc kā korporācija Sony bezkaunīgi pieprasija astronomisku summiņu no YouTube par autortiesībām, jo attēlu pavada Krisa Brauna dziesma - Forever. Laikā izvietotā reklāma videoklipā noveda līdz šīs  mūzikas kompozīcijas pirkšanas uzplaiksnijumu, tā ka portāls arī varēja kaut ko nopelnīt.

4. Video

Tālāk izkārtojušies filmas "Twillight.Saga.Jauns mēness" Treileris(31 miljons skatījumu)...

5. Video

...un iespējams briesmīgākā, jēlākā francu minerālūdens Evian reklāma (apskatīts 27 miljoni reižu)











30 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

eu, bet es to otro neredzēju.. pasmējos :D

1 0 atbildēt

peedeejais video vnk lol

0 0 atbildēt

hmm, pieņemu, ka mūzikas video te netika ņemti vērā, jo visādām Lēdijām Gagām aizvadītā gada laikā singlu video noteikti daudz vairāk miljonus reižu skatīti.

0 0 atbildēt

atbildot uz Mafia komentāru " hmm, pieņemu, ka mūzikas video te netika ņemt... " Tieši tā, mūzikas klipiem ir atsevišķs tops.

0 0 atbildēt

hmm, ja tie ir gada skatītakie YT video, tad šī pasaule ripo kkur ne tur, kur vajag.... =/

0 0 atbildēt