local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 frāzes, kuras sieviete nekad negrib dzirdēt6

32 4

Mans pirmais raksts, neesiet skarbi emotion

 

Vīrieši un sievietes ir tik dažādi! Šajās sarežģītajās abu dzimumu savstarpējās attiecībās ir daži nerakstīti likumi, kurus ir jāievēro. Ir daudz un dikti runāts par to, kas tad sievietei ir jādara, lai vīrietis būtu laimīgs un, lai attiecības veiksmīgi varētu pastāvēt. Šoreiz parunāsim par to, kas vīriešiem būtu jāņem vērā.

Tālāk apskatīsim 10 izteicienus, kurus vīrietim labāk sievietei neteikt nekādā gadījumā un nekādā situācijā....

10. vieta
„Ko tu izdarīji ar saviem matiem?”


Ja pat sievietes jaunais matu griezums vai frizūra viņai neizskatās tik labi, cik cerēts, nekādā gadījumā, neuzdod šādu jautājumu, turklāt vēl izbrīnītā tonī? Sieviete tikai centās kaut ko mainīt savā izskatā, lai patiktu sev un arī tev. Tāpēc mēģini savu nepatiku tik klaji neizrādīt.

9. vieta
„Tie abi ir vienādi!”


Labi, tas ir fakts, ka sievietes ir apsēstākas ar apģērbu, rotaslietām un mēbelēm nekā vīrieši. Ņemsim par piemēru krāsas – gaiši brūna un bēša – tās izskatās vienādas, tomēr nav vienādas. Ja runa iet par apģērba, apavu, somu vai rotaslietu izvēli, centies neaizvainot sievieti, sakot, ka abas lietas izskatās vienādas. Pasaki sievietei, kura no (vienādajām) abām lietām, mantām tev patīk labāk un neņem ļaunā, ja viņa tomēr neņem vērā tavu izvēli.


8. vieta
„Vai tev tiešām vajag vēl vienu kurpju pāri?”

Tas pats attiecas uz somām vai apģērbu. Tas izklausās absurdi, bet sievietēm patīk izskatīties labi un viņas dievina kurpes! Vienkārši samierinies ar to un ļauj savai sievietei būt laimīgai!

7. vieta
„Vai atkal tās dienas?”

Emociju uzliesmojums vai nē, tas ir vienkārši rupji no vīrieša puses uzsvērt, ka tāpēc, ka sievietei ir menstruācijas viņa rīkojas tā vai citādi. Ne vienmēr tas ir iemesls sievietes konkrētajai rīcībai.

6. vieta
„Vai tev tiešām liekas, ka tev tas ir jāēd?”

Ja negribi savā acu priekšā redzēt dusmīgu skatienu un dzirdēt vārdus „Es nespēju noticēt, ka tu to saki...”, tad šo teikumu izmet no sava vārdu krājuma! Pat ja sieviete „rij” bulciņas vai kūkas, ko bija solījusies nekad vairs neēst, šo frāzi izmet no galvas!

5. vieta
„Tu uzvedies kā...”


„Tu uzvedies kā tava mamma. Tu uzvedies kā mana mamma vai vēl labāk – kā mana bijusī draudzene!” Šis teiciens sievieti var padarīt traku. „Neiedzīvojies” liekās nepatikšanās!

4. vieta
„Tu neteici, ka tev ir tik simpātiska/seksīga draudzene”

Nav svarīgi cik sieviete ir pašpārliecināta, šāds izteikums „satricinās” viņas iekšējo pasauli pat tad, ja tas būs bijis joks. Sieviete vienmēr piesardzīgi izturēsies, kad būsi viņas simpātiskās seksīgās draudzenes tuvumā.

3. vieta
„Tas ir atkarīgs no tevis. Dari kā vēlies”

Pat ja tas ir pavisam nenozīmīgs jautājums vai temats – sieviete grib, lai tu iesaisties lēmuma pieņemšanas procesā. Ja pateiksi, ka tas ir atkarīgs no viņas vai lai viņa dara kā vēlas, tu sievietei liksi domāt, ka tev tas ir pilnīgi vienalga. Un līdz ar to, ka šie jautājumi ir tev vienaldzīgi, vienaldzīga ir arī viņa.

2. vieta
„Es tevi mīlu”


Šos trīs maģiskos vārdus nelieto strīda laikā – pat ja šie vārdi tajā brīdī liekas pēdējais glābiņš, lai pārtrauktu strīdu un nodotos seksam.

1. vieta
"Nomierinies!"


Pat ja redzi, ka sieviete par kaut ko „cepās”, nesaki, lai viņa nomierinās. Nomierinies sievietei nozīmē tikai to, ka tu domā, ka viņa ir traka un nesaprātīga. Pat ja tas tā arī ir , ar šo vārdu tu tikai papildus viņu „uzkurināsi”.

Ja gribi „noturēties virs ūdens” – atceries šīs frāzes un neizmanto tās attiecībā uz savu sievu vai draudzeni!

32 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

šito varētu mācit kkādās veselības mācības stundās! :D

2 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Nu ja, tā viņš ir! emotion

0 0 atbildēt

es neapvainotos arī tad ja tas būtu mans, jo gaumes atšķirās, un būtībā- tā kā es esmu meitene, varu apliecināt, katrs šī teksta punkts ir pilnīgi pareizs, jo ja man tā pasaka - es apvainojos.

0 0 atbildēt

„Tu neteici, ka tev ir tik simpātiska/seksīga draudzene”

par šito var norauties! :)
0 0 atbildēt

Par visiem man būtu vienalga, tikai ne pa nomierinies un tu uzvedies kā sava māte

0 0 atbildēt