local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10: Latvijas bagātākās sievietes8

31 5

Tāpat kā iepriekšējos gados, topā iekļuvušas mantinieces, arī tās, kam sanācis nekustamā īpašuma burbuļa laikā izdevīgi pārdot nekustamo īpašumu un, visbeidzot, stabilas un veiksmīgas uzņēmējas. Pa šo krīzes gadu, 10 turīgāko sieviešu bagātību vērtība samazinājusies no 211 miljoniem uz 105 miljoniem latu, ziņo rus.db.lv.

 

 

1. Anna Lipmane - 28 miljoni latu
Pāgajušajā gadā viņa ieņēma 2. topa vietu (aiz Tatjanas Karginas), taču šobrīd Kirova Lipmana kundze ir pārliecinoša līdere. Lielākais nopelns par  Annas 1. vietu pienākas «Grindeks» akcijām.

 

2. Ieva Plaude - 18 miljoni latu
Ievai Plaudei piederošā «Kolonnas» grupa pierāda to, ka arī Latvijas kompānija var būt konkurētspējīga ārpus valsts robežām.

3. Benita Sadauska - 11 miljoni latu
Protams, šis nav pateicīgākais laiks mersedesu tirdzniecībai un tas ietekmē arī Benitas Sadauskas finansiālo stāvokli. Pagājušajā gadā viņas īpašuma vērtība sastādīja 13 miljonus latu - šogad 11 miljonus. Taču viņa ir pierādījusi, ka spēj turēties pretī likteņa triecieniem.

4. Kristiāna Lībane-Šķēle, Anete Šķēle-Pētersone, Madara Dobrāja (dz.Šķēle) - 10 miljoni latu
Slavenais Andris Šķēle, izrādās, nav tāds bagātnieks kā varētu likties. Toties viņa sievietes - sieva un 2 meitas - īsā laikā ir kļuvušas par miljonārēm. Tomēr arī šai «pērc un pārdod» Šķēļu mazajai impērijas krīze nav gājusi secen.

5.-6. Alla (Alevtina) Moroza - 8 miljoni latu
Kaut arī ik pa laikam parādās baumas par degvielas uzpildes staciju «Viada» pārdošanu, tomēr kā Alla Moroza ir bijusi to īpašniece, tā arī paliek.

5.-6. Ņina Tretjakova - 8 miljoni latu
«Unifex» grupas (vairumtirdzniecība un loģistika) lielākā līdzīpašniece pagājušā gada laikā ir veiksmīgi atrisinājusi uzņēmuma finansiālās un saimnieciskās problēmas, kā arī veikusi vienu no lielākajiem nekustamā īpašuma darījumiem. Arī viņas īpašuma vērtība ir kļuvusi par 2 miljoniem mazāka.

7.-8. Iluta Kalniņa - 6 miljoni latu
Veikalu tīkls «Nelda» ir pārdots un tikai laiks rādīs, ko turpmāk iesāks tā bijusī īpašniece.

7.-8. Elena Bondarik - 6 miljoni latu
«Arēnas Rīga» īpašnieki ir pavisam nozuduši no avīžu slejām - droši vien tādēļ, ka arēnas iepriekšējais īpašnieks Igors Ivanovs tagad skatās uz pasauli caur restēm.

9.-10. Vija Kilbloka - 5 miljoni latu
Izdevniecības «Zvaigzne ABC» līdzīpašniece noteikti ir veiksmīga grāmatizdevēja.

9.-10. Larisa Polosuhina - 5 miljoni latu
«Tas ir mans krusts, kas man jānes,» tā izsakās lielākā «Rīgas Laku un Krāsu rūpnīcas» līdzīpašniece, kuras viss mūžs nostrādāts šajā sfērā - šajā rūpnīcā.
 

31 5 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

a  bildes  kur????????

3 0 atbildēt

Ko mazs berns esi bez bildem izstikt nevari :D

1 0 atbildēt

 

vinas kriize laikam nav skaarusi;d

0 0 atbildēt

jājiet kādu aprecēt! :)

0 0 atbildēt

foto???????????

0 0 atbildēt

tīri interesanti palasīties. paldies emotion

0 0 atbildēt