local-stats-pixel fb-conv-api

Superīgs šovs - Qi1

30 0

Viens no britu labakajiem šoviem, bet tik maz pazīstams un zināms. Qi- kas ir saīsinājums no ''quite interesting'' komēdijas šovs kur tiek uzdoti dažnedažādākie jautājumi par visādām zinātnieciskām tēmām, kā piemēram "Kas ir izraisījis visvairāk nāves uz pasaules, Cik Mēneši (pavadoņi) ir zemei, kā aizstāvēties pret aligātoru, vai colvēki zemi uzskatīja par plakanu, "un daudz daudz citu jautajumu par visdažādākajām tēmām, uz kuriem atbildes liekas acīmredzamas un uzreiz saprotamas, bet patiesībā tā tas nav. Ja spēlētājs atbild ar Acīmredzamu atbildi kuru spēles veidotāji ir paredzējuši, un kura ir nepareiza, tad studijā ieslēdas sirēnas un spēlētājs zaudē 10 punktus. Par katru pareizo atbildi spēlētājs saņem punktus, un par katru smieklīgo un interesanto atbildi arī saņem punktus, bet reti kad pietiekami lai atspēlētu pazaudētos mīnuspunktus.

Šovu vada diezgan zināms britu komiķis Stephen Fry ( kādreiz bija ļoti populārs ar savām īsfilmiņām kur darbojās kopā ar Hugh Laurie (Dr. HOUSE)). un viņam vienmē pie labās rokas sēž komiķis Alans Deivis ( alan Davies) Kurš vienmēr tiek pasniegts kā dumiķīts kurš vienmēr uzķeras uz slazdiem. Katrā sērijā tiek uzaicināti 3 Britu salās atpazīstami komiķi, un Spēle sākas. Katrs komiķis ir par sevi, un beigās tiek sadalītas 4 vietas pēc punktu skaita.

Šovs tiek rādīts kopš 2002 gada un to vēl turpina raidīt, vienīgais mīnuss ka, laikam, (neesmu 100% pārliecināts) vinu iespējams pa televīziju skatīties tikai britu salās, tāpēc ja mēs gribam skatīties nāksies vien lādēt no interneta.

Katrā ziņā, man liekas ļoti aizraujoš un asprātīgs šovs, kura laikā var arī kaut ko iemācīties. Un es biju mazliet pārsteigts ka ļoti maz cilvēki latvijā par to ir dzidējuši, tāpēc nodomaju ka varētu pastās tīt arī jums.

Atvainojiet ka tik daudz video, bet tos patiešām vērts noskatīties, jo to kas šis šovs īsti ir, manuprāt nevar ielikt 2 min video, un viss tas ko es esmu salicis ir tikai ļoti maza daļa no visa, pa šiem gadiem saveidotā šova.











30 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

izskatās labs, būs vēlāk jāievērtē

0 0 atbildēt