local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts pārdomām #313

68 0

Oficiāli paziņoju, ka atsakos no darba, kas saucas “būt pieaugušam.” Esmu nolēmis, ka atkal vēlos uzņemties astoņus gadus veca bērna atbildību. Vēlos doties uz Makdonaldu un to uzskatīt par četru zvaigznīšu restorānu. Vēlos spēlēties ar zaru un svaigi veidotu dubļu peļķi. Vēlos veidot trotuāru no akmeņiem. Vēlos domāt, ka M&M konfektes ir labākas par naudu, jo tās ir ēdamas. Vēlos apgulties zem liela koka un karstā vasaras dienā kopā ar draugiem dzert limonādi.

Es gribu atgriezties laikā, kad dzīve bija vienkārša. Viss, kas toreiz bija jāpārzina, bija krāsas, reizes rēķins un skaitāmpantiņi, bet tas tevi neuztrauca, jo tu nezināji, ko tu nezināji, un tev tas bija dziļi vienaldzīgi. Viss, ko tu prati bija – būt laimīgam, jo tu dzīvoji svētlaimīgi un nezināji par visām tām lietām, par kurām tev būtu jāuztraucas vai no kurām ir jābaidās. Gribu domāt, ka pasaule ir godīga vieta. Gribu ticēt, ka visi cilvēki ir godīgi un labi. Gribu ticēt, ka iespējams ir pilnīgi viss. Gribu nedomāt par dzīves sarežģītību un atkal reizi pārāk priecāties par mazām lietām.

Gribu atkal dzīvot vienkāršu dzīvi. Negribu dienu, kurā ir datora sabrukums, liela kaudze papīru, skumdinošas ziņas, pārdomas par to, kāpēc mēnesī ir vairāk dienu nekā bankā ir naudas, rēķini no ārstiem, tenkošana, slimība un sev tuvu cilvēku zaudēšana.

Es gribu ticēt, cik spēcīgs ir smaids, apskaušana, laipns vārds, patiesība, taisnīgums, miers, sapņi, iztēle, cilvēce un spēja sniegā veidot eņģelīšus.

Es oficiāli atsakos no darba, kas saucas pieaudzis cilvēks. Ja tu vēlies ar mani par to parunāt tālāk, tad tev būs mani jānoķer. Jo es tagad spēlēšu sunīšus. Čau!

68 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Jā,tagad visām 8 gadīgām meitenēm ir dārgs meikaps un 16 gadīgs džeks.

8 2 atbildēt

Tieši tas, kas šobrīd bija vajadzīgs emotion

pēc visiem šiem FML un MMT stāstiņiem

5 0 atbildēt

super!!emotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

viss ir atkarīgs no tā cik pieaugušam Tev bija jābūt 8 gadu vecumā un vai tiešām Tu gribi atgriezties un visu to izdzīvot no jauna. vai Tas ir to vērts? Un vai tas atrisinās Tavas problēmas? Izvairīšnās no problēmām ir gļēvulība, bet drosme ir tām stāties aci pret aci pretī un pierādīt visai pasaulei, ka neskatoties uz to, cik viss ir s*dīgi, Tu tomēr spēj smaidīt un mīlēt sev mīļos cilvēkus. Lai gan īpaši neticu tādām lietām, bet tomēr ticu, ka viss labais atmaksājas un varu apgalvot, ka ar lielu darbu un pozitīvu domāšanu var panākt pat vairāk nekā ar pliku talantu  vai sākotnēju veiksmi. nu gan es te nedaudz izplūdu savās domās :D, bet nu prieks par tādu rakstu

1 0 atbildēt

Bet katra zinja vis kas notiek notiek uz labu..

Raxts ari ir labs..

0 0 atbildēt

Un pat tad, ja šķiet, ka viss ir galīgi garām, ja dzīve Tevi lauž jābūt stipram.

0 0 atbildēt

bērnības vislabākā nodarbe braukāšana ar traktoru :D

Ik rītu kad sadzirdēju, ka tiek iedarbināts traktors, es momentā biju pamodusies un skrēju pie vectēva, lai tikai varētu braukt ar traktoru, mani nespēja atturēt pat tas, ka ir 6 no rīta,pat ja vecmamma nelaida pateicu, ka eju uz toleti kas ir ārā bet īstenībā ap stūri un traktorā iekšā. Vienīgās lietas, kas tobrīd nepatika bija mācīšanās, jo man bija jāmācās no 5 gadu vecuma, un kad vairums bērnu varēja dauzīties man bija jāmācās. Es negribu bērnību, viņa nemaz nebija tik bezrūpīga,taču es tikai vēlos, lai pamostoties no rīta, es nedomātu par problēmām, kuras jāatrisina, par daudzajiem darbiem kas jāizdara, vēlos lai viss būtu kārtībā.

0 0 atbildēt

kolosāli. emotion

0 0 atbildēt