local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku rakstu atkārtošanās!34

58 19

Piebalsoju Lācim Jogijam! Katru dienu ir atkārtoti raksti, kas jau ir bijušu un tas lēnām sāk besīt arā! Rakstos vissvairāk tiek atkārtoti bildes/vidio un paši apraksti!
Tas tāpēc ka spokos jau ir bijis gandrīz viss iespējamais!
Bildes ir tik daudz bet vienalga atkārtojas tas tāpēc ka vienādiem rakstiem vienādas bildes (Es domāju par vienādiem rakstiem)!

Es nevainoju jaunos spokus kuri nesen sākuši aktīvi rosīties spokos un likuši daudz vienādu rakstu! Bet ar laiku viņi arī saprot kas ir bijis un kas nav!
Topā likt vecos rakstus man liekas stulbi! Nedēļas tops ir domāts lai liktu šīs nedēļas labākos rakstus, (Nevis paceltos uz augšu, kā tas piemēram ir bijis pirms gada vai diviem)! Spokos protams var ieraudzīt ļoti, ļoti labus rakstus/bildes vai klipiņus bet tie kuri atkārtojas tiešām tracina! Ja laimējas tad dienā vari izlasīt tiešām labus rakstus. bet vai neapnīk skatīties ko vecu un sen jau zināmu! Pret to ir kas jādara!
Ko jūs domājat? Ko vajadzētu darīt ja raksti atkārtojas? Sods parīs cepumu apmērā?

58 19 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

UN MONTANNA konkrēti šis raksts atbilst visiem spoki.lv raksta ievietošanas nosacījumiem??!! :)  __ atbildot uz iCare komentāru "Ne visi spoki apmeklē portālu katru dienu. Ja t... "  

0 1 atbildēt

atbildot uz kessedy komentāru " Tas tāpēc ka spokos jau ir bijis gandrīz viss... " :D :D

0 2 atbildēt

atbildot uz iCare komentāru " Kādreiz spokos bija mazāk cilvēku... " Kāds skaits apmēram varētu buut ?

0 2 atbildēt

atbildot uz somethinglikemelody komentāru " Man tev ieteikums - izej arā un sāc dzīvot&nb... " Ja kas es visu laiku nesēžu iekšā!

0 2 atbildēt

atbildot uz kessedy komentāru "EM>atbildot uz MONTANNA komentāru " Nopietni :D... "  Nu ja :D

0 2 atbildēt

atbildot uz sawluxz komentāru "Nekas un neviens nav ideāls - ari spoki.lv nē. ... "  Tieši manas domas! -Paldies! :)

0 2 atbildēt

atbildot uz kessedy komentāru " kad pieaugsi sapratiisi :D " LOL

0 2 atbildēt

nu un kurš šķiros atkārtojās vai nē? dienā ja nemaldos tiek publicēts 200+ raksti izseko viņiem visiem līdzi un pasaki kuri ir bijuši un kuri nav bijuši dažreiz ir intresanti atskatīties uz kādām tiešām foršām bildēm kuras ir jau bijušas  MAN PATĪK SPOKI TĀDI KĀDI VIŅI IR PAŠLAIK un es esmu pret šo ideju

1 4 atbildēt

Rockhopper rulz :D

more rockhopper vai kaa vinju tur sauca :D

0 5 atbildēt

kad pieaugsi sapratiisi :D

0 5 atbildēt

atbildot uz sawluxz komentāru " Nekas un neviens nav ideāls - ari spoki.lv nē... " jaa kaads pacenshas uzraksta sakariigu rakstu, autors grib daliities informaacijaa un es gribu sho informaaciju ieguut, tikai taada neliela barjera no videeji 60 cilveekiem ir starp mums, klausot tavam padomam man tad vispaar nav jeegas te naakt :D

0 5 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Nopietni :D :D :D :D :D "

nopietni nopietni :D ljoti nopietni :D  

0 5 atbildēt

Tas tāpēc ka spokos jau ir bijis gandrīz viss iespējamais!

..................

Man ir pieci raksti... tikai vienu no vinjiem tu vispaar internetaa atradiisi, nerunaajot par shauro shkjirbinju ko sauc par spokiem.lv  :D

0 5 atbildēt

bet nav visi tādi nolaiferi kā jūs, lai varētu izsekot rakstiem līdzi! ar meklētāju arī nevar atrast visu! tādā gadījumā vajag advancētāku meklētāju, kas salīdzina, vai teiksim nav tāds youtubes embed kods jau, bet tas tikai mazu daļu no tā visa iebremzētu. to nav iespējams apslāpēt.

2 9 atbildēt