local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku rakstu atkārtošanās!34

58 19

Piebalsoju Lācim Jogijam! Katru dienu ir atkārtoti raksti, kas jau ir bijušu un tas lēnām sāk besīt arā! Rakstos vissvairāk tiek atkārtoti bildes/vidio un paši apraksti!
Tas tāpēc ka spokos jau ir bijis gandrīz viss iespējamais!
Bildes ir tik daudz bet vienalga atkārtojas tas tāpēc ka vienādiem rakstiem vienādas bildes (Es domāju par vienādiem rakstiem)!

Es nevainoju jaunos spokus kuri nesen sākuši aktīvi rosīties spokos un likuši daudz vienādu rakstu! Bet ar laiku viņi arī saprot kas ir bijis un kas nav!
Topā likt vecos rakstus man liekas stulbi! Nedēļas tops ir domāts lai liktu šīs nedēļas labākos rakstus, (Nevis paceltos uz augšu, kā tas piemēram ir bijis pirms gada vai diviem)! Spokos protams var ieraudzīt ļoti, ļoti labus rakstus/bildes vai klipiņus bet tie kuri atkārtojas tiešām tracina! Ja laimējas tad dienā vari izlasīt tiešām labus rakstus. bet vai neapnīk skatīties ko vecu un sen jau zināmu! Pret to ir kas jādara!
Ko jūs domājat? Ko vajadzētu darīt ja raksti atkārtojas? Sods parīs cepumu apmērā?

58 19 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

emotion kadreiz vareja redzet rakstus kas ir retak .. kas neatkartojas .. katru dienu spokos jaunu rakstu .. bet tgd ... visu laiku pacelti raksti lai tik kads nnopelnitu cepumus .. (pats ari pacelu rakstus .. bet tas uz minutem dazam ir tikai ieks jaunakajiem rakstiem .. bet kpc citi pacelot uzreiz raksti paradas pie labakajiem? .. ka teica lacis jogijs ka tur iespejams kkas nav tirs ...

3 0 atbildēt

Zābaks Tu esi.

4 2 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Skaties ka patss neesi! " Ne jau man skype niks ir ''zabaks0077''

 

 

2 1 atbildēt

Man tev ieteikums - izej arā un sāc dzīvot  un neviss vissu  laiku  sēdēt  spokos,  tad  tev neliksies kas raksti  vissu laiku  atkārtojās !

3 2 atbildēt

atbildot uz koudman009 komentāru " kadreiz vareja redzet rakstus kas ir retak .... " Kādreiz spokos bija mazāk cilvēku...

1 0 atbildēt

atbildot uz koudman009 komentāru " kadreiz vareja redzet rakstus kas ir retak .... " Vot vot man tas pats!

2 2 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Zābaks Tu esi. " Skaties ka patss neesi!

2 2 atbildēt

Ne visi spoki apmeklē portālu katru dienu. Ja tu redzi rakstu, kurš atkārtojas 24 stundu robežās, droši raksti man, pats personīgi izdzēsīšu. Bet ar raksta taisīšanu neko nepanāksi, pasaku uzreiz. Gribi kaut ko panākt, raksti jacky'am, nevis veido te kaut ko no sevis. Nesanāks.

1 1 atbildēt

neuzskatu,ka pareizi būtu sodit kādu par to,ja atkārtojas raksts. Ja es neesmu bijusi spokos 2 dienas es neiešu cauri daudzajām lapām lai tikai pārbaudītu,kas te ir ielikts,tapēc,ja tādā veidā raksti atkārtojas tas ir tikai normāli. Cita runa ir tad ja ir vairāki vienādi raksti vienā lapā,kas piemēram bija ar transleitera video klipiem!

0 0 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Go and fuck your self bicht! "

Ko tieši es tādu nepareizu pateicu, ka man būtu tas jādara? Neredzu, ka būtu tur ieraktījis kaut ko nepareizu.  

0 0 atbildēt

atbildot uz kessedy komentāru "EM>atbildot uz sawluxz komentāru " Nekas un nev... "  Wtf ? :D

2 2 atbildēt

atbildot uz MONTANNA komentāru " Ja kas es visu laiku nesēžu iekšā! " Jā čista :DDD

0 0 atbildēt

come on...piem man arī gadījās ielikt rakstu kuru izrādās kāds jau bija ielicis(iet runa par video) un tad viņs ar tur bļaustījās sodiet viņu utt...bet tas raksts bija ielikts kad es vēl nebiju aktīvs apmeklētājs un daudziem patika šis raksts...ne es vienīgais nebiju rezējis un nekas traks jau nav noticis...tāpat jaunie neizies cauri visām 4k lapām...tas nekas ka atkārtojas..visi to4 nav redzējuši...

0 0 atbildēt

Nelasīšu visu to kommentu rindu, bet lūk mani ietekumi:

1. Iesaku aiziet uz skolu un iemācīties rakstīt. Kaut vai īso kursu par komatiem. Tici man - noderēs.

2. There is life outside of your PC.... (bugs in your PC does not count)

3.Rakstu atkārtošanās nav nekas tik ļoti slikts. Ir cilvēki, kuri katru dienu te neienāk un varbūt nav ievērojuši to iepriekšējo rakstu, bet ļoti nopriecājas, jo beidzot atraduši kaut ko interesantu.

4. Tie paši kaitinošākie raksti ir tādi kā šie. +vēl rockhopper slavināšana un nodrišana. annoying.

xoxo TK

0 0 atbildēt
dea avatarsdea

Nekas un neviens nav ideāls - ari spoki.lv nē. Cīnīties ar rakstu atkārtošanos būtu tas pats, kas strīdēties ar sievieti - bezjēdzigi.

Protams varētu teikt, ka tas ir adminu pienākums utt. bet arī viņi ir tikai cilvēki un nevar izkontrolēt pilnīgi visus rakstus sēžot spokos 24/7 .!

Tā ka necepies lieki, saudzē nervus un ignorē rakstus, kuri atkārtojas.

0 0 atbildēt

UN MONTANNA konkrēti šis raksts atbilst visiem spoki.lv raksta ievietošanas nosacījumiem??!! :)  __ atbildot uz iCare komentāru "Ne visi spoki apmeklē portālu katru dienu. Ja t... "  

0 1 atbildēt

To, vai raksts ir bijis vai nē, reāli nevar zināt, ja vien nesēdi spokos 24/7. Protams, ja vienas dienas laikā viens video parādās 3 reizes, tas jau ir stulbi, bet pārsvarā rakstu atkārtošanās notiek dēļ tā, ka atkārtotā raksta ievietotājam vienkārši ir dzīve.

1 2 atbildēt

atbildot uz Lācis Jogijs komentāru " To, vai raksts ir bijis vai nē, reāli nevar z... " Un tagad tu saki  šitā preteeji savam tiko rakstītajam darbam? pārsvarā rakstu atkārtošanās notiek dēļ tā, ka atkārtotā raksta ievietotājam vienkārši ir dzīve.

1 2 atbildēt

atbildot uz Anubis komentāru " Ne jau man skype niks ir ''zabaks0077'' &nb... " Un kas tad tur liels ?

0 1 atbildēt

atbildot uz The chosen one komentāru " Jā čista :DDD " Nopietni :D :D :D :D :D

0 1 atbildēt