local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku community ir nepareizs6

Rakstu, jo izbesīja šie te spoku muļķīši, kas mūžīģi raksta, ka raksts ir zagts.

Pēc kā viņi īsti nosaka, vai tas ir zagts vai nē??

Lieku kā piemēru manu rakstu: http://www.spoki.lv/speles/Datorspelu-izstrade-Latvija/374973 . Rakstīju diezgan ilgi, tur bija >4000 zīmes, ja pareizi atceros. Draugs mani kaut kā pierunāja.

Bet ko saņēmu no community?? Pāris bļāvieni virsū no community par to, ka šis raksts ir zagts, ka es neko nespēju izdomāt oriģinālu.

Es un mans draugs prasam viņiem, lai iedod oriģinālrakstu, bet tie nespēj un lamājās pretī. Kauns Spoku community.

Biju sašutis par to, ka komenti, kur mēs prasam, lai tie iedod linku, bija mīnusoti. Raksta + un - attiecība ir aptuveni 11:1, kas ir ļoti maz salīdzinot ar rakstiem, kuros ir gandrīz vai 70:1, kā piemēram, šis raksts.

Apskatot diezgan augsti novērtētu rakstu es biju sašutis- tajā ir vienkārši pārrakstīts jaunums, kas ir sastopams gandrīz vai katrā gaming webā, ieliktas pāris bildītes un youtube klipiņš, kā arī komentāros neredzēju nekādu apvainojumu, ka tas raksts ir zagts vai kaut kas tāds.

Bet nu ko darīt, tādi ir tie spoki. Pie tam, nekā oriģināla tur nav, tā nav ne eseja, ne pat raksts. Tas ir vienkārši jaunums, pie tam, šis jaunums ir sastopams nez cik daudz gaming portālos. Nu bet ja tāds raksts ir augstāk novērtēts par manējo, tad tā tam ir jābūt. :)

43 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
epg avatarsepg

tagad katrs veidos rakstu par katra sava raksta vērtējumu?

13 0 atbildēt

Šis raksts noteikti ir zagts :>

7 1 atbildēt

Diez vai pēc šī tava raksta kkas mainīsies in da society. Vienkārši vai nu ignorē vai arī pacenties uztaisīt vel labāku rakstu!

5 0 atbildēt

Tā tas ir  ;)

3 0 atbildēt

Novēlu neņemt pierē un turpināt iesākto. Zagt!

Joks!  emotion

1 1 atbildēt

u mad?

2 3 atbildēt