local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku beigas, Jacky cietumsods !320

1700 18

Tātad šodien 22 Eiropas valstis parakstīja ACTA starpatautisko līgumu. Ko tas nozīmē? Ja jūnijā Eiroparlamentā šo līgumu atbalstīs, pasaule kuru mēs pazīstam ļoti mainīsies.

Lai gan oficiālais iemesls ir cīņa pret pirātismu, patisais iemesls ir cilvēku kontrole, tā saucamais police state. Polijā jau ir sākušies protesti. SOPA salīdzinot ar šo ir bērnu spēlītes. Stājoties spēka šim projektam mēs zaudēsim tādas vietnes kā youtube,metcafe,SPOKI u.t.t.



1700 18 320 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 320

0/2000

Eu bet vaitad mēs, tauta, nēesam tā lielākā vara, kurai saeimai jākalpol, nevis otrādāk?MĒS tak esam liela vara, varam daudzko panākt. Vai tiešām nevar savākt kādu referendumu, un pasūtīt PIPU,SOPU,AMCE (Vai arī kā to HUJŅ#u sauca...) tāpār, kā to izdarīja mūsu kaimiņi? Mūsu 100 gudrajām galvām toč galvā saskābis, jāizvēdina ar pārīti ķieģeļu! 

2 0 atbildēt

Aizņēmos no Aleksejs boot.lv

 

Noticis ir tas, ka Latvijas vēstnieks Japānā Ekonomikas ministrijas uzdevumā ir (nezinu pareizo vārdu) "parafējis" šo starptautisko līgumu: http://www.am.gov.lv...sei/2012/01-26/ Lai tas stātos spēkā, to vēl vajag ratificēt Saeimā un Eiroparlamentā. Ekonomikas ministrija šodien izveidojusi īpašu preses relīzi ACTA sakarā: http://www.em.gov.lv...at=621&id=32168 Vēl no rīta, vienīgais, ko varēja EM atrast pēc atslēgas vārda ACTA bija: http://www.em.gov.lv...=30364&id=31003 Jau vakardien LIA izpilddirektors Viesturs Plešs pauda savu neizpratni par to, ka neviens pat nav pieaicinājis LIA uz sarunām par šo tēmu: http://www.kasjauns....parakstito-acta Kā rakstīts EM preses relīzē, tad sarunās bija pieaicināti:

Citāts

Ekonomikas ministrija, izstrādājot nacionālo pozīciju par līgumu, jau 2010.gada jūlijā informēja ekspertu grupu intelektuālā īpašuma tiesību (IPR) jomā, Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Mazo un vidējo komersantu un amatniecības konsultatīvo padomi, Tautsaimniecības padomi, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru. Nacionālās pozīcijas projekts un nolīguma teksta projekts tika sūtīts visām šīm organizācijām, kas līdz šim nav izteikušas iebildumus.

Vajadzētu uzdot jautājumus arī šīm organizācijām, kādēļ viņām šķiet, ka ACTA ir tas pareizākais, ko pieņemt Latvijai. Katrā gadījumā vēl ir divas iestādes, kuru spēkos ir nepieņemt šo līgumu: Saeima un Eiroparlaments (LV 8 deputāti - http://www.mfa.gov.l...cijas/deputati/) Par SOPA/PIPA/ACTA: http://www.techdirt....hind-acta.shtml http://www.ted.com/t...a_bad_idea.html http://thenextweb.co...sorship-treaty/ http://www.ibtimes.c...rnographers.htm http://www.wired.co....-01/24/acta-101 Nobeigumā: Autortiesību vēsture. Septiņās daļās: http://falkvinge.net...-1-black-death/ http://falkvinge.net...2-tudoric-feud/ http://falkvinge.net...dies-and-rises/ http://falkvinge.net...-and-libraries/ http://falkvinge.net...5-moral-rights/ http://falkvinge.net...ecord-industry/ http://falkvinge.net...cked-by-pfizer/ P.S. RT https://twitter.com/...842832296611840 & https://twitter.com/...522099934695424 ;

2 0 atbildēt

Ceru ka katrs, kas izlisīs rakstu parakstīsies pret ACTA tas ir tikai mūsu pašu labā!

2 0 atbildēt

Kā pie velna es dabūšu mūziku???

3 1 atbildēt

Heh, man kā lauku puikam interesanti paskatīties, kas notiks, ja šo pieņems.

2 0 atbildēt

Īstenībā man vienalga. Varbūt cilvēki sāks līst ārā no savām alām...pievērsīsies fiziskam aktivitātēm, ies uz dzīvajiem končiem, izstādēm, kino u.t..t. Man pajāt, ka nevarēšu novilkt jauno Family Guy sēriju. Dzīve neapstāsies.

7 5 atbildēt

Un neviens neticēja pasaules galam (šitā tas viss sākās) nu es jau īpaši neticu,bēt nu vai šitais viss ir tikai baismīga sakritība? Un es parakstījos PRET jo man gribās pasargāt spokus un youtube.com !!!

2 0 atbildēt

Slēgs spokus? Laikam būs jāiet pakārties.emotion

2 0 atbildēt

Labdien!

Mani sauc Roberts. Man ir 20 gadu un es vēlos pateikt, ka mūsu valdība ir viena no visneizglītotākajām, neobjektīvākajām valdībām pasaulē. Ja ne pati sliktākā, jo tik ACĪMREDZAMI neviena valdība savu valsti negremdē. Tauta galīgi nav vainīga pie tā, ka vecrīgā sēž egoisma kalngali, kuri reāli neko nesaprot nedz no sava amata, nedz no dzīves kā tādas.

Paldies par uzmanību.

2 0 atbildēt

Challange Accepted!!!!

Manuprāt šis būs mūsu lielākais izaicinājums kā jebkad emotion

2 0 atbildēt

Pirātisms būs un paliks, lai ko arī tie idioti darītu, bet nu - tas ir absurds. Un jāprasa -  ko ar to viņi panāks? Noteikti mēs visi iesim un veikalu un pirksim visu to, ko būtu lovilkuši internetā. Kas notiek ar pasauli, ibio

2 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds Jacky nespīd!emotion
1 0 atbildēt

Lūk iemesls kapēc būs jāatgriežas pie vecajiem labajiem porno žurnāliem! emotion

1 0 atbildēt

Redtube un pornhub arī nebūs atļautas ?emotion

1 0 atbildēt

Pēc pāris gadiem :  Citē kādu personu - maksā naudu, atstāsti nesen dzirdētu joku - maksā naudu, sēdēsim klausīsimies Normundu Rutuli un skatīsimies panorāmu ( OH GOSH, man šonakt laikam būs murgi )

1 0 atbildēt

Tieši 2012 solija pasaules galu, lūk viņš ir.emotion

1 0 atbildēt

Nesen bija raksts par DEEP NET. Moš spoki uz turieni jāpārceļ. Kāda vispār būs jēga datoram :D ?

1 0 atbildēt

cmoonn divas trešdaļas pasaules sēdēs cietumā un būs bez naudas ? :DDDD

1 0 atbildēt

nu pēc šī video noskatīšānās.. atceraties visus tos raxtus - kāpēc 90 bija tik forši utt? izskatās, ka viss atgriežas, un dažiem labiem lomkas būs nepajokam, ja šis īstenosies =))

1 0 atbildēt

Kādam nav ko darīt, tāpēc izdomā visus šitos SOPA, PIPA, ACTA utt.

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »