local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku beigas, Jacky cietumsods !320

1700 18

Tātad šodien 22 Eiropas valstis parakstīja ACTA starpatautisko līgumu. Ko tas nozīmē? Ja jūnijā Eiroparlamentā šo līgumu atbalstīs, pasaule kuru mēs pazīstam ļoti mainīsies.

Lai gan oficiālais iemesls ir cīņa pret pirātismu, patisais iemesls ir cilvēku kontrole, tā saucamais police state. Polijā jau ir sākušies protesti. SOPA salīdzinot ar šo ir bērnu spēlītes. Stājoties spēka šim projektam mēs zaudēsim tādas vietnes kā youtube,metcafe,SPOKI u.t.t.



1700 18 320 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 320

0/2000

Ja šito pieņems, tad ceru ka pasaules gals šogad (21.12.2012.) pienāks.

4 0 atbildēt

nedomāju ka tā būs,jo reāli,padomājiet,visi tak tikuntā turpinās kačāt filmas,spēles..utt. Un ja par to būs cietumsods,tad jau sanā kak visas pasaules iedzīvotājus vajadzētu mest aiz restēm,nu cmon tas nav loģiski. emotion

4 0 atbildēt

 Tu taču joko?.......Vaine? emotion

......Es to neizcietīšu.....

3 0 atbildēt

Pasaulē tiešām ir kāds cilvēks kurš neparko nekačātu dziesmas netā? Tā diezgan bezjēdzīgi izklausas mēģināt sodīt visu pasauli... Pat no reliģiskā viedokļa mēs visi esam grēcinieki un tas nekad nemainīsies... emotion

3 0 atbildēt

Cietumos jau tā nav vietu,un vēl izdomā šo! Smieklīgi izklausās,sēdi kopā ar sērijveida slepkavām,izvarotājiem un tiem stāsti par ko sēdi: "Ai,draugam pa skype nosūtīju Eminema dziesmu". Smieklīgi,tā ir taisnība,drīz jau maksāsim par gaisu ko elpojam un katra mūsu saruna,pat sekss vakaros tiks filmēts un novērots!

3 0 atbildēt

mazbērniem varēsim stāstīt,ka mums reiz bija tāds brīnums kā internets.

3 0 atbildēt

DEEP WEB....un aizmirstiet problēmas..........

3 0 atbildēt

kapeec tur ir rakstiits par life saveing medicines bet nekaa par to ko tu te raksti???

3 0 atbildēt

Mes nemacamies no pagatnes kludam? Atkal virzamies uz socialismu un cilveku ierobezosanu..

3 0 atbildēt

Zeksī Jefiņš ir musu Chuck Norris kas šos pirdakus izsmērēs pret durvim 

3 0 atbildēt

steidzami jasalade porņiki emotion

3 0 atbildēt

Labi tagad sēdešu dzenāšu liso uz tv3 reklamamemotion

3 0 atbildēt

Ā, un vēl.. nabaga lattelecom ar savu OPTISKO internetu,, nebūs nekādas jēgas, ja nevarēs novlikt HD(1080p) filmu, pa 4min! jo tad viņu klientus ieliks cietumā un nēbūs, kas maksā rēķinus! Jo nedomāju, ka OPTISKAIS internets kādam būs vajadzīgs, lai pārbaudītu e-pastu! 

3 0 atbildēt

nu tad jau lattelecom zinās ko es paslepus pa vakariem daruemotion

3 0 atbildēt

Kaut kur dzirdēju, ka Krievija šito netaisās parakstīt, tātad, ja tomēr Krievija 2015. gadā iekaros Baltiju, būs arī pluss...

3 0 atbildēt

Heh, man kā lauku puikam interesanti paskatīties, kas notiks, ja šo pieņems.

2 0 atbildēt

Un neviens neticēja pasaules galam (šitā tas viss sākās) nu es jau īpaši neticu,bēt nu vai šitais viss ir tikai baismīga sakritība? Un es parakstījos PRET jo man gribās pasargāt spokus un youtube.com !!!

2 0 atbildēt

Kā pie velna es dabūšu mūziku???

3 1 atbildēt

Īstenībā man vienalga. Varbūt cilvēki sāks līst ārā no savām alām...pievērsīsies fiziskam aktivitātēm, ies uz dzīvajiem končiem, izstādēm, kino u.t..t. Man pajāt, ka nevarēšu novilkt jauno Family Guy sēriju. Dzīve neapstāsies.

7 5 atbildēt

Aizņēmos no Aleksejs boot.lv

 

Noticis ir tas, ka Latvijas vēstnieks Japānā Ekonomikas ministrijas uzdevumā ir (nezinu pareizo vārdu) "parafējis" šo starptautisko līgumu: http://www.am.gov.lv...sei/2012/01-26/ Lai tas stātos spēkā, to vēl vajag ratificēt Saeimā un Eiroparlamentā. Ekonomikas ministrija šodien izveidojusi īpašu preses relīzi ACTA sakarā: http://www.em.gov.lv...at=621&id=32168 Vēl no rīta, vienīgais, ko varēja EM atrast pēc atslēgas vārda ACTA bija: http://www.em.gov.lv...=30364&id=31003 Jau vakardien LIA izpilddirektors Viesturs Plešs pauda savu neizpratni par to, ka neviens pat nav pieaicinājis LIA uz sarunām par šo tēmu: http://www.kasjauns....parakstito-acta Kā rakstīts EM preses relīzē, tad sarunās bija pieaicināti:

Citāts

Ekonomikas ministrija, izstrādājot nacionālo pozīciju par līgumu, jau 2010.gada jūlijā informēja ekspertu grupu intelektuālā īpašuma tiesību (IPR) jomā, Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Mazo un vidējo komersantu un amatniecības konsultatīvo padomi, Tautsaimniecības padomi, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru. Nacionālās pozīcijas projekts un nolīguma teksta projekts tika sūtīts visām šīm organizācijām, kas līdz šim nav izteikušas iebildumus.

Vajadzētu uzdot jautājumus arī šīm organizācijām, kādēļ viņām šķiet, ka ACTA ir tas pareizākais, ko pieņemt Latvijai. Katrā gadījumā vēl ir divas iestādes, kuru spēkos ir nepieņemt šo līgumu: Saeima un Eiroparlaments (LV 8 deputāti - http://www.mfa.gov.l...cijas/deputati/) Par SOPA/PIPA/ACTA: http://www.techdirt....hind-acta.shtml http://www.ted.com/t...a_bad_idea.html http://thenextweb.co...sorship-treaty/ http://www.ibtimes.c...rnographers.htm http://www.wired.co....-01/24/acta-101 Nobeigumā: Autortiesību vēsture. Septiņās daļās: http://falkvinge.net...-1-black-death/ http://falkvinge.net...2-tudoric-feud/ http://falkvinge.net...dies-and-rises/ http://falkvinge.net...-and-libraries/ http://falkvinge.net...5-moral-rights/ http://falkvinge.net...ecord-industry/ http://falkvinge.net...cked-by-pfizer/ P.S. RT https://twitter.com/...842832296611840 & https://twitter.com/...522099934695424 ;

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »