local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku beigas, Jacky cietumsods !320

1700 18

Tātad šodien 22 Eiropas valstis parakstīja ACTA starpatautisko līgumu. Ko tas nozīmē? Ja jūnijā Eiroparlamentā šo līgumu atbalstīs, pasaule kuru mēs pazīstam ļoti mainīsies.

Lai gan oficiālais iemesls ir cīņa pret pirātismu, patisais iemesls ir cilvēku kontrole, tā saucamais police state. Polijā jau ir sākušies protesti. SOPA salīdzinot ar šo ir bērnu spēlītes. Stājoties spēka šim projektam mēs zaudēsim tādas vietnes kā youtube,metcafe,SPOKI u.t.t.



1700 18 320 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 320

0/2000

tas ir illuminati, nopietni viņiem jau ir vara pār visiem medijiem, vienīgais brīvais, bez cenzūras bija palicis internets, drīz cilvēki varēs uzzināt tikai to, ko "augšai" ir izdevīgi lai cilvēki uzzin.

1 2 atbildēt

kaadam šis jautājums liksies stūlbs, bet kas ir SOPA? 

1 2 atbildēt

vispār jā, bērniem kas jau piedzimuši ar internetu varētu būt sūdīgi. nebrīnītos ja pieaugtu bērnu alkoholisms, grūtniecības, aborti un pašnāvības

0 1 atbildēt

Kompis bez interneta ir tāpat kā Džeks peņa.... jēgas nekādas!

1 2 atbildēt

Man vienalga buus ka man buus naudas sods utt   

0 1 atbildēt
Pārspīlēta histērija par to visu. Internetā privātums arī nekad tā pa īstam nav eksistējis. Nevajag iedomāties, ka kādu ļoti interesē cik un kādus porno skaties. Par autortiesībām nekad arī nav bijušas nekādas šaubas- pār tām ir jāmaksā. Nu jā, mēs visi (arī es,protams) esam kaut ko (filmu, pfrogramatūru, mūziku vai ko citu) esam nospēruši, bet vai tiešām kādam tas ir liels pārsteigums, ka notiek mēģinājumi stingrāk nogriezt skābekli nelegālā satura lietotājiem? BIzness ir bizness, ja tas cieš zaudējumus... tad tas cieš zaudējumus. Un tad tiek domāts, ko darīt lietas labā. No kurienes ir radies apgalvojums, ka bez nelegālajām filmām, mūzikas un seriāliem internets pēkšņi kļūs nelietojams? Mūzika jau sen nav problēma lēgālā formā kādā no straumēšanas pakalpojumiem, nemaksā tas veselu bagātību. Ir iespēja iet uz kino, eksistē arī tāda iestāde kā bibliotēka - tur viss ir bezmaksas! 
0 1 atbildēt

Dēļ šī raksta autors satracina auditoriju, ka pasaules gals nemaz nav tik tālu... Es mierīga un šai situācijai apeju apkārt, jo nav vēl tieša iemesla diži satraukties. SOPA/ACTA ? varbūt uzreiz pieņemt lēmumu likvidēt visu pasaules iedzīvotāju personīgos kompjuterus, visas ierīces kas sasniedz internetu. Pirātisms nāks ar mums un ies! aktieriem, filmu veidotājiem, dziedātājiem, spēļu producētājiem par maz naudiņas?

0 2 atbildēt

Varam notirgot savus kompjus kamēr tiem vēl ir kāda vērtība, jo līdz ar interneta izkropļošanu arī datoram vairs nebūs lielas jēgas.... emotion

0 2 atbildēt

Don't mess with our Internet!

1 4 atbildēt

tas jau nu gan nav normāli.. panāks tikai to, ka nebūs jēga no i-neta, kā arī daudzi atteiksies no intereneta pieslēguma, jo nebūs jēgas no viņa. es domāju zaudētāju būs daudz. 

0 6 atbildēt

CHALLENGE ACCEPTED  > BitComet download 24/7 

1 8 atbildēt

 

Daļēji atbalstu! Vismaz pret pirātismu, youtube gan atstāt.. Domāju visiem būtu labāk, ja dziesmas lejuplāde maksātu, teiksim 10 santīmi un filmas lejuplāde kādi 2Ls (dvd relīze, pēc kino rādīšanas)  Un ja noslēgtu visas vietnes kur ir GORE video, ieskaitot spoku šoka sadaļu!!!

0 20 atbildēt

And not a single fuck was given that day.

3 26 atbildēt

nesaprotu, kada veida tas ietekmes spokus, bus vienkarsi vairak orginal rakstu....

2 31 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »