local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki saturās!44

255 32

Šo stāstu jūsu vājas sirsniņas var arī neizturēt... Daži patiesi fakti,par spoki.lv lietotājiem, un netikai.

LInki, tie jus aizvedis uz profīliem un attiecīgajiem rakstiem :)

Ja jus te saskatat kautko tādu, par ko butu jāapvainojas, vai arī kautko kas lidzinas jums - man jums ir sliktas ziņas

Viss sākās sen senos laikos, kad nebija brīvi dzimum attiecībās stāties vīrietim ar vīrieti, un sievietei ar sievieti - nerunājot par šādās ģimenēs augošiem bērniem. Bet viens šāds bērns tomēr auga, Jā tas bija neviens cits kā Masaļskis, meitas uzvārda maxima. Viņam paveicas - viņam gan mamma, gan tetis bija mammas . Izaugot, kā toreiz ar sarkasmu mēdz teikt pagasta vecākie (normālaja ģimenē) Masaļskim iesauka bija masaliņa, jo viņš bija tāds pats kā šī slimība pumpains, puņķains sīnis , un ar pavisam savdabisku humora izjūtu. Toreiz, kad sēta ienāca Roberts (Visiem zināms , kā Paparāzijs) un sāka spēlēties līķu bedrē ar kauliņiem, Masals piedāvāja uzspēlēt spēlīti smieklu lēkme.. Roberts iegāja tāda azartā, ka fiziski nespēja noslāpēt savu tā brīža lielāko velmi , jebšu padirst... Vienīgā alternatīva ko viņš redzēja bija rotaļu kamazs - tu neticēsi, bet Roberts to piedirsa pilnu lidz ūkai. Par kamazu vēsture ir pavisam vienkārša - Paparāzijs svinēja savam dogam dzimšanas dienu, un kas tā gan būtu par jubileju bez dāvanām? Protams, ka Masals savā prāta visu izfīčojis, jo tie kam mammas dubultā zin, ka pareizi pikstot un čīkstot var pēcāk rotaļlietas atpakaļ dabūt. Atceroties to jubileju, nav jābrīnas, kāpēc homoseksuālas laulības ir aizliegtas ar likumu. Masalis gan nespēja saprast, kāpēc Roberts viņu atraida, bet patiesība bija vienkārša - viņš bija zoofils. Tajā tusa bija arī vairākas meitenes, bet šiem abiem tas bija pilnīgi pie kajas, jo viens domāja par suniem, otrs par vīriešiem. Uz apmēram sekundes simtdaļu, masalis pievērsas kādai meitenei - viņai bija tādi zobi kā bebram, dzelteni un tikai divi. Kāpēc divi? Redz māja iestājās klusums, un varēja dzirdēt Roberta kliedzienus ( ah tu kuce, nac atpakaļ, uzlaizi ko sastrādāji, es teicu uzlaizi, nevis iekodies..) 3 meitenes un viens krēsls bija tas, kas palīdzēja vienai no meitenei kļūt par dažiem zobiem nabagākai. Viena uzkapa uz krēsla, otra uz pirmas, un treša uz otrās pikpaunā, lai redzētu , kas izraisa kliedzienus. Skats bija sāpīgs, paparazijam parkosts loceklis.. Augšā stāvošā meitene šokā apmīzās, un nolidoja lejā no cilvēku torņa. Patiesībā viņa tika sveika ar 30 izsistiem zobiem un atziņu bebri nav cilvēki.... pārējam divām nepaveicās, jo ārā bija ziema apmēram [-10 grādu pēc celsija] un abas jaunkundzes bija nočurātas no galvas , lidz kājām. Mazo paparaziju aizveda uz slimnīcu, un galvenā dežūrārste Prezidente sākuma pārlasijas, un iesaucās - atkal tas parazitsbled, bet pēc tam izrādās, ka runa iet par parazitu modeli... :) Tā nu pēc locekļa upgreidošanas, lāpīšanas un testēšanas, Parazīts atkal dēvās mājas, ar sabiedrisko transportu. Pirmais ko viņš izdarija atgriežoties mājas, bija sava suņuka sabučošana, samīļošana un dāvaniņu pasniegšana. Tā jau Roberts ir lāga zelis, vnm iedod aplaizit savam sunim saldējumu, čupačupu un arī kūpinātās zirņu pankūkas.

Paldies par uzmanību!!!

RAKSTS TAPA SADARBĪBĀ, AR DAŽIEM PSIHISKI NELIDZSVAROTIEM SPOKIEM, UN VIŅU IETEIKUMIEM....

255 32 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

 

Kas tas par murgojumu?

41 1 atbildēt

Es tik un tā to uztvēru par aizvainojumu, paldies! ^^

7 0 atbildēt

Mans avatars tavā rakstā nekustās.I am disappointed.

6 0 atbildēt

Nahren to paparazziju kāds vēl piemin, moš, ja visi viņu ignorētu, tā sērga ar saviem debīlajiem 1284361274671264712 rakstiem dienā aizvāktos.

Bet nu šitas raksts bija smadzenēm kaitīgākā lasāmviela, ko esmu lasījis.

5 0 atbildēt

Kāpēc vnm manas dežūras laikā ieved tādus dimantus? Ar pārkostiem locekļiem, stikla spuldzēm anālajā atverē vai tos dzeltenos,pusmirušos no Preiļiem. Vājprāts!

5 0 atbildēt

Šitie rakstiņi par spokiem vienmēr iespārda,bet šis pārspēj visu! :D :D 

4 0 atbildēt

Murgs....bet ierekt var..:D

1 0 atbildēt

Tik labs!

1 0 atbildēt

iespaidojies no Armanda dziesmas? :)

1 0 atbildēt

hahahah :D

0 0 atbildēt

ai bļe domāju kai uz draugiem.lv profiliem aizviedīs

0 0 atbildēt

:d punkaino onanistu sirsninas neiztures. :d

0 0 atbildēt

KAS TAS PAR NAHUJ ?? KKADS SUDS VIEN IR! 

0 0 atbildēt
JuK avatarsJuK

pilnigs sviests!!

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

lika pasmieties! emotion 

0 0 atbildēt

Mna neiepatikasemotion

0 0 atbildēt

es gan tur nav

0 0 atbildēt

Pērienu :)

0 0 atbildēt

es neiebraucu šajā stāstā

1 1 atbildēt