local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošs slepkavības mēģinājums2

48 1

Pirms pāris dienām ziņās parādījās šis notikums,kas atgādina šausmu filmu.

Poļu imigrante,kuras puisis apraka viņu dzīvu, izstāstīja šo smago pāri darījumu Anglijas zvērinātajiem.

Mišelina Levandovska (Michelina Lewandowska) ,27, sāstīja,ka viņa ir izmantojusi savu saderināšanās gredzenu,lai sevi atbrīvotu no līmlentes,ar kuru viņa bija sasieta,raksta Yorkshire Post. Viņa stāstīja,ka Mārsins Kasprzaks (Marcin Kasprzak) , 25, izmantoja elektrisko šoku (aizmirsu kā sauca to tīzeri,ko izmanto policija),lai uzveiktu Mišelinu viņu kopīgajā mājā Jorkšīrā. Pret Kasprzaku, kuram ir 3 gadus vecs dēls,kura māte ir Mišelina, un Patriku Boriju (Patryk Borys) , 18, ir uzsākts tiesas process par slepkavības mēģinājumu Leeds Crown tiesā.

Levandovska, runājot poļu valodā, izstāstīja kā viņa tika ielikta kartona kastē,kuru viņi notina ar līmlentu, un ielikta mašīnas bagāžniekā. Tad viņu aizveda uz mežu un apraka zemē. Tiesa,ne īpaši dziļi. Viņa stāsta,ka ir lūgusi Dievu kamēr domājusi ko darīt tālāk.

"Es domāju par savu gredzenu,ka es varētu to noņemt no pirksta un mēģināt pārgriezt līmlentu ar to," viņa stāsta. "Es pārgriezu līmlentu.Es uzliku gredzenu atpakaļ pirkstā un izbāzu visu savu roku caur atvērumu."

Kad viņa sevi atbrīvoja un izrakās no zemes, Levandovska stāsta,ka esot dzirdējusi skanam mūziku no netālā paba. Viņa izgāja uz ceļa un garām braucošs šoferis viņai palīdzēja.

Džonatans Šārps (Jonathan Sharp), apsūdzētā advokāts, pastāstīja zvērinātajiem, ka Kasprzaks izdomājis no viņas atbrīvoties,jo viņam bija kļuvis "garlaicīgi".

Video pievienots zemāk.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-16060148

48 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.bbc.co.uk
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Es esmu mazliet šokēts...Kas tam puisim prātā bija?! Kā vispār kaut ko tādu var iedomāties?! emotion

4 0 atbildēt

Slims kroplis

3 0 atbildēt