local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošā Ķīna43

324 0

Ķīna - valsts ar bezgala skaistu dabu, taču ar mums bieži vien neizprotamiem cilvēkiem. Kas tad interesants un šokējošs notiek Ķīnā? 

324 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

8.- LOPI TĀDI :D:D:D tapēc kokus izcērt, blj :D no plastmasas lai taisa. maisiņus pārstrādā :D

10 0 atbildēt

šķiet ka  viņiem ir vienalga ka tur mirst cilvēki, un es pat varu iedomāties kāpēc. :D

10 0 atbildēt

nu pasta un nūdeles ir 2 dažādasl ietas

10 0 atbildēt

tie tik ir pacani blee driiz buuskaa skudrass :D

9 0 atbildēt

Ķīnai jāparāda, ka ir tādi prezervatīvi, lai tik traki nevairojas, jopt. Tā pēc 50 gadiem pasaule sastāvēs no ķīniešiem vien.

9 0 atbildēt

atbildot uz Coletya komentāru " Nevajag bik ierobežot to dzimstību?!?!? " Kaa ebrejiem ?  To arii dariis... Es domaju nevelti baumas par 2012 gadu...uz kiinas nokritis metiorits, vai nu kaada zemestriice, vai cunami, vai kkads viiruss, kko izdomas, un zinjaas aizputiis auniem acis! :) par to es esmu parliecinats uz  100% procentiem. W.N.O. nav ieintereseetas tadu ekonimsku un d*grafisku attistibas gaitu, vel pie tam ljoooti nepatik, ka kiina sevi norobezoja no citam valstim. Komunisms johaidi :)  

9 0 atbildēt

ZAJEBAL NOVĀCIET TOS SŪDA SPAMUS AR TĀM DEBĪLAJĀM SKAŅAM!!!! NOJŪGTIES VAR SIMTS REIZES DIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIENS PĒC OTRA BLJ,TAA NJIRDZOSHAA RAGANA VISPAAR BIJA KKAS NEAPRAKSTAAMI KAITINOSHS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

11 2 atbildēt
WTF avatarsWTF

atbildot uz yeah komentāru " Ķīnai jāparāda, ka ir tādi prezervatīvi, lai ... " viņi izmanto made in China prezervatīvus :D

9 0 atbildēt

Nevajag bik ierobežot to dzimstību?!?!?

8 0 atbildēt

interesanti. 

8 0 atbildēt

Patiesībā ķīnā dzimstība mūsdienās ir ierobežota. 2025. gadā Indijas iedzīvotāju skaits būs pārsniedzis Ķīnas iedz. skaitu.

Tiem, kas domā, ka vajadzētu uzmest atombumbu, trūkst vārdu, ko par tādiem pateikt...

Tā var teikt, tikai cilvēki, kas uzskata, ka viss vajadzīgs tikai viņiem...

8 0 atbildēt

Pilnīgi nereāli , labs raksts +!!!

6 0 atbildēt

ehh nekas tai 2025 gada nebus .. mums stastija geografijas skolotaja ka del ta ka kjina atrodas uz tris platnem ta visu laiku kustas un diena notiek ljoti daudz zemestrices .. taka vini nevar neko tadu uztaisit .. viss vnk sabruk ..

un stulbie kjiniesi .. cik procentus tie maitas izmanto saviem suuda irbuljiem .. driz jau visi dabas resursi bu siznideti del vienas stulbas tautas - kjiniesiem .

bet nu interesanti palasit par viniem .. apzinaties ka tomer latviesi un krievi nav stulbakie .. +

7 1 atbildēt

Slepkavas Kina vajadzetu nosaukt par valsts varoniem nevis saut nost

7 2 atbildēt

Ļoti labs raksts

5 0 atbildēt

Loti intresanti :)

5 0 atbildēt

Lai jau tie ķīnīzeri tur tusejas.....galvenais nelaist āra no valsts. !!!

4 0 atbildēt

atbildot uz Janyk komentāru " Man ar taa liekas vajag atombumbu uzlaist lai... " ehh vini jau ari uzmestu .. krievi vai amerikanji .. kads uzmestu .. kadam ir tas bumbas .. bet seit sakas politiskaa dala .. naudas dala .. vini visi jau dabu savu labumu no kjinas .. ta pat ka afganistana .. sakars viniem sutit karavirus uz turieni un ziedot tik daudzu viiru dzivibas .. vnk nomest atombumbu visi domatu .. bet politiska dala .. taka tur ir nafta .. un amerikanji var forsi nopelnit .. tad lai tik karo veel ..  

5 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " jukušie parazīti! dariit nav ko ka vislaik ja... " vovo, nesaprotu. vrodj atombumba bija, poljubomu savairojās :D

4 1 atbildēt

Par irbuļiem- jāņem piemērs no korejiešiem un jāgatavo metāla ēdamkociņi!

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »