local-stats-pixel fb-conv-api

Skype tagad arī televizorā3

6 2

  Kompānija \"Skype\" ir paziņojusi, ka jaunākajā Skype versijā (Skype 4.2 Beta for Windows) ir ieviests 720p izšķirtspējas videozvanu atbalsts. Tātad jaunā \"Skype\" versija jau spēj veikt videozvanus ar 1280x720 pikseļiem ar ātrumu 30 kadri sekundē.
Lai lietotu jaunās iespējas, jums ir nepieciešams dators ar HD (High-Definition) tīmekļkameru, divkodolu procesors un atbilstošs interneta ātrums, kas spēs nodrošināt šīs kvalitātes pārraidi. Kompānija \"Skype\" ziņo, ka 2010.gada sākumā sāks piedāvāt jaunas HD tīmekļkameras, kas būs optimizētas Skype vajadzībām.
 

     Jaunākie LG un Panasonic augstas izšķirtspējas televizori sāk atbalstīt \"Skype\" lietojumu. Ar to palīdzību ir iespējams veikt arī bezmaksas konferences un video zvanus vai veikt maksas zvanus uz fiksēto vai mobīlo sakaru operatoru tīkliem. Taču tīmekļkameras šiem televizoriem būs jāiegādājas atsevišķi, par papildus maksu.
Pirmie šo firmu televizoru modeļi ar \"Skype\" atbalstu būs \"Panasonic\" VIERA un 26 citi \"LG\" LCD un plazmas televozori, kuri būs pieejami 2010.gadā.

6 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

zināms :D:D:D:D:D

0 0 atbildēt

āh nezināju :D

0 0 atbildēt

Redzēts

0 1 atbildēt