local-stats-pixel fb-conv-api

Skola mūsu otrās mājas?!7

Mood- Deekline - I Don't Smoke

Teiciens - Skola mūsu otrās mājas un skolotāja otra māte.
Teiciens - Reti skolā atrod kristālus starp oglēm.
Teiciens - Ģēnijs nevar būt vispusējs.
Atvainojos par kļūdām, latviešu valodas skolotāja nav vainīga (giggle)



Skolā mūs pieņem un itka rūpējas par mums, tad vienudien sākas draudi no skolotājiem .
Ja, tu nemācīsies tu dienās nekas nebūsi.
Ja, tu nevari izdarīt šo, tad nekad nevarēsi izdarīt neko
Ja, neizpildīsi majasdarbu būsi nesekmīgs
Nedari šo citādi būs tas.....
Skola mūsu mājas? Vaitad mājās mani ieslēdz un nelaiž āra pret manu gribu?
Vaidad mājās mans viedoklis ir mazvērtīgāks par kāda cita viedokli?
Uzreiz kā sākas kas nopietns, vai kādam ir iebildumi, vienkārši piedāva mainīt skolu (mājas)!
Vaitad mana māte mani var izmest no mājas tikai tāpēc ka kkas nav izdevies?
Mājās esmu personība, mani ciena un mīl, kā nav kauns saukt kādu iestādi par manām otrajām mājām? Mājas ir tā vieta kur vienmēr gribas atgriezsties. Vai Tev gribas atgriezties skolā , ja patiešam atceries kā ir vai kā ir bijis?
Es skolā neesmu atrasts, nevis tāpēc ka slēptu kāds esmu , bet tāpēc ka vienmēr esmu bijis tas sliktais puika, tikai nezinu kapēc. Varbūt tāpēc ka jau no maziem gadiem vienmēr esmu pastāvējis par savu viedokli. Spēju nostāties opozīcija skolotājai un iebilst? Redzkā sanāk, skola ne mājas , ne skolotāja māte.
Iedomājies normāli sastopamu lietu, Tev nav labākās atzīmes visās mācībās, bet tev izcili padodas rakstīt dzeju, sacerējumus, pasakas, esejas u.t.t . Tev neveicas matemātikā , bet tavs mērķis pilnībā nekā nav saistīts ar cipariem, ja nu vienīgi saskaitīt naudu un prast loģiski domāt.Zinu jūs teiksiet , ka matemātika domāta loģikas trennēšanai. Un zinu ka teiksiet ka 4 jau vienmēr var dabūt. Bet vai šis iegūldītais laiks reiz atmaksāsies? Kāds vispār atcerās zīmēšanas stundas? manuprāt lieki iztērēts laiks, otu rokās turēt protu.
Ar šo visu es gribēju teikt , ziniet, es pat nezinu. Vienkārši gribēju šo uzrakstīt. :D

12 7 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Atceros skolas laikus, mācīties riebās, bet tā pat patika iet uz skolu. Neko sliktu tur nesaskatiju, učiki ir autoritātes un tā tam būs būt, ja nemāki sadzīvot, tās ir tavas problēmas, bez tam  6+2 = 14 ir arī viedoklis, un diez vai tas sakritīs ar skolotāja viedokli. nav ko žēloties, es labāk velreiz eju skolā, nekā krīzes laikā pa kapeikām strādāju.

4 0 atbildēt

skola Tev nav jabūt!

2 0 atbildēt

esmu pabeigusi tās otrās mājas. 12 gadus sēdēju un sakostiem zobiem darīju visu, kas jādara, lai vēlāk varētu darīt to, kas pašai patīk. nu neko - visi ir sveiki, dzīvi un veseli. skolā iemācies kontaktēties un sadzīvot ar visdažādākajiem cilvēkiem. iemācies pareizi rakstīt, runāt, uzstāties un būt daudzpusīgs. lai dzīvotos pa spokiem, pareizrakstība nav vajadzīga, bet lai uzrakstītu pieteikumu darbam, tā ir pat ļoti vajadzīga...kur nu vēl lai strādātu. tā nu tas ir. tas, ka izglītības sistēma ir tizla - tas jau ir cits jautājums :D bet skola kā tāda ir forša un diezgan lietderīga ;) (starp citu, tajā iemāca arī šādus izteicienus "skolas ir otrās mājas" uztvert pārnestā nozīmē :D )

1 0 atbildēt

nu es tagad pi*ku 12. gadu, jaa es veel jo projaamaam nesaprotu, kam taa trigonomtrija, kur es to kaadreiz pielietoshu? skaitiit protu, reizinaat arii, manupraat peec 9. max 10 ir jaaizveelas katram atseviski priekshmeti kuri vajadziigi, piemeeram liidz 9. tu zini, ka fizika tevi neinteresee un negribi pat par to dzirdeet, tad kaa attieksme pret sho priekshmetu var mainiities 2 gadu laikaa?

1 0 atbildēt

Zinu, ka dzīvē nepielietošu ne algoritmus, ne trigonometriju ne 70% no fizikā pasniegtās viela un ķīmijas reakcijas vienādojumus netik.

Skola savā ziņā degradē, uzspiežot noteiktus standartus. Matemātika attīstot loģisko domāšanu, ja tās vietā būtu mākslas stunda vai filozofija būtu pat labāks rezultāts.

1 0 atbildēt

Mani piem, no skolas laiž vaļā ja es gribu :D Bet es tomeer palieku un ciinos ;))

0 0 atbildēt