local-stats-pixel fb-conv-api

Sirdstriekas Grills8

54 2

Heart Attack Grill – ir apzināts, neveselīgs Arizonas restorāns, kurā viesmīles ir ģērbušās kā seksīgas medmāsas, kuras pasniedz “Quadruple Bypass” burgerus (četrstāvīgi). Par šo restorānu runā jau ilgi, no 2005.gada, kad Jons Basso (bijušais dietalogs) un Jenny Craig viņu atvēra. Tomēr kritika nesen palika vēl skaļāka, kad restorāns pieņēma darbā 267kg smago Blair River - par reklāmas seju. Rivera 60sec slavas (video zemāk), iekļāvas sevī “svara zaudēšanas” reklāmu, kura sola, ja klients sver virs 158kg, tad viņš var ēst bezmaksas.

Reakcija : šī “populāra video” uzņemšanas mēģinājums ir bezatbildīgs, saka Eric Forney, kurš pārstāvj veģetārās diētas.” Aptaukošanās, sirds slimības, diabēts – tās nav lietas par ko būtu jāsmejās.”

“Tā ir acīmredzama problēma” stāsta Allie Townsend no Times, bet 1,3 miljoni ASV iedzīvotāju, kuri cieš no sirdstriekām tērē vairāk par 316,4 miljardiem dolāru katru gadu, cīnoties ar sirds problēmām. Un šī reklāma ir neticams apvainojums cilvēka ķermenim."

“Jā, svinēt un reklamēt neveselīgu pārtiku ir biedējoši” stāsta Joy Bauer, MSNBC atdzīts dietalogs.

“Bet es tomēr atdzīšos, ka tur ir kautkas neparasts un pat smieklīgs”

Skatamies reklāmu :



54 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Lose ability to see ur pe*is ! emotion

6 1 atbildēt

The fuck is wrong.... Kas tie amerikāņi čist ir mesti pret zemi kad piedzimuši ne tikai viņa ir #1 valsts kurā nelaimīgās mātes pārvērš savas meitas pa lellem bet viņi pilnīgi ignorē jebkādas veselības normas...

2 2 atbildēt

Fuuuu pretīgi metas !

0 0 atbildēt

Es piekritu tas ir pretigi.Ta visa Amerika drizs atvilks kajasemotion

0 0 atbildēt

Pašlaik es labprāt apēstu to, kas ir par 11$. +

0 0 atbildēt

Lai tik viņi tur ātrāk apspragst, zemei tāda nācija nav jāpacieš!

0 1 atbildēt