local-stats-pixel fb-conv-api

Satiecies ar vienaudzēm!!!18

224 8

5 iemesli kāpēc neielaisties attiecībās ar vecāku sievieti

224 8 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Wait a minute! Tātad stāsta varone ir daudzbērnu māte, mājsaimniece, iespējama šķirtene, kura brīvdienās kniebjas ar studentu, kurš ir sajūsmā par milfenēm un to uzsver! Par kādām attiecībām iet runa? :)

Ja starp šiem cilvēkiem patiešām parādās mīlestība un uzticība, tad viņiem būs po*** uz šīm atšķirībām. Bet ja viņi satikās, lai apmainītos ar spēkiem un pieredzi gultā, tad jā...tevis teiktais ir spēkā.

38 2 atbildēt

Teksts nav uzrakstíts tā, lai piesaistitu. Nevarēju izlasīt nevienu rindkopu lidz galam

Parasti tā nav.

19 3 atbildēt

interesanti, interesanti .. sava daļa taisnības te ir :)

10 2 atbildēt

Raksta autor, cik tev ir gadu, ja drīkst vaicāt?

"Dižās pārdomas" izraisa smīnu :)

7 1 atbildēt

Max retarded raksts. Ja sieviete gados gribētu stabilitāti un mieru, tad tādu partneri arī atrastu, ja viņa meklē kādu jaunāku, tad nekādu mieru viņa negrib un grib jautrību. Un, es ļoti gribētu atrast kādu 26 gadīgu semi-milf. Tas būtu awesome. Viss šis raksts ir vienpusīgs un, dažkārt, neloģisks. meh...

3 1 atbildēt

tikai ar vecākām dāmām :)

2 1 atbildēt

Piekrītu tikai 4 punktam,bet.. es pati nespēju iesaistīties savu draudzeņu sarunās,kad viņas priecājas par bērniem un sazin ko vēl.Man gan ar draugu ir 6 gadu starpība (ti. viņš jaunāks) un nekādu problēmu ;x 

2 1 atbildēt

manā mazpilsētā arī ir viens īpašs pārītis- vīrietis ap 35 gadiem, kuram ir meita un sieva (varbūt bija), kurš ir kopā ar meiteni, kura pabeidza 8. klasi. vēl vakar redzēju kā viņi ucinās utt. wehh. ko lai dara.

1 0 atbildēt

Man atkal patik vecakas meitenes :P

1 1 atbildēt

Mūzdienas seksa periods jau man liekas ir 13-15 gados... tāda nu ir tā dzīves patiesība. Jo redz jaunie grib būt veci un "kruti"

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

5 gada starpiba ir daudz. ? 

nu 15 20. ? 

0 0 atbildēt