local-stats-pixel fb-conv-api

Sapnis par labāku darbu4

7 0
Ik dienu parādās aizvien jauni paziņojumu par štatu samazināšanu vai kāda uzņēmuma bankrotu un darbinieku atlaišanu, ko izraisa pasaules finansiālā krīze. Tajā pat laikā parādās aizvien jaunas vakances. Piedāvāju pārskatu par interesantākajiem darba piedāvājumiem. Un, kas pats galvenais, ka ne tikai interesantiem, bet arī labi apmaksātiem.

Daudziem cilvēkiem darba zaudējums ir labs iemesls, lai atrastu darbu, kurš jums tik tiešām patiktu. Un pat nav obligāti jāmeklē darbu, kurš atbilstu jūsu profesijai. Tieši tā nolēma desmitiem tūkstošu cilvēku, kuri metās pieteikties uz, iespējams, labāko vakanci pasaulē. Interneta mājas lapa šādu lietotāju pieplūdumu neizturēja un sabruka, bet pēc kāda laika atkal atsāka darbību.

Šādu ažiotāžu izsauca Hamiltona salas uzrauga vakance. Par pusgada uzturēšanos tropu paradīzē sola samaksāt gandrīz simt tūkstošu ASV dolāru. Darbs šķiet pasakaini viegls: barot zivtiņas un bruņurupučus, regulāri apsekot salu, pārbaudīt pastu, tīrīt baseinu, kā arī visu filmēt un fotografēt, lai atspoguļotu to šī projekta blogā. Ja prātā iztēlojāties vientuļu salu, kurā dzīvosiet viens pats, tad jūs smagi maldāties, jo salu ik gadu apmeklē tūkstošiem tūristu.

Ja šis darba piedāvājums jūs ir ieinteresējis, tad, iespējams, ir vērts pamēģināt pieteikties sekojošā vietā: www.islandreefjob.com
Jāpiebilst, ka jāpiesakās ir līdz 22. februārim. Tikai vienpadsmit labākie kandidāti tiks uzaicināti uz pārrunām. Prasību sarakstā ietilpst ne tikai labas angļu valodas zināšanas, piedzīvojumu kāre un peldēt prasme, bet arī līdzīga amata pieredze un labas vietējās dabas zināšanas.

Ja nu tomēr Hamiltona salas jums nepatīk, bet atrast darbu tuvāk dabai tomēr gribētos, var mēģināt atrast darbu kādā dabas rezervātā vai nacionālajā parkā. Tiesa gan, klimata apstākļi var gadīties nebūt ne tie ideālākie, bez tam visu gadu būs jāglābjas no odiem, bet medību sezonas laikā būtu jāsargā parks no malu medniekiem. Taču darbs neizsauc stresu un iespējams labākais variants, lai pārdzīvotu ekonomisko krīzi.

Var arī pamēģināt atrast darbu, kurš būtu tālāk no dabas un tuvāk zvaigznēm. Viena no svaigākajām internetā atrodamajām vakancēm ir blogu menedžeris. Šādu speciālistu meklē Britnija Spīrsa. Popzvaigzne meklē cilvēku, kurš viņas blogos atjaunot foto albūmus, statusus sociālajos tīklos, pārbaudītu komentārus, sazinātos ar pielūdzējiem nu rakstītu jaunumus. Ar uzdotajiem pienākumiem varētu tikt galā katrs trešais ofisa darbinieks, tāpēc Britnija ir uzstādījusi augstas prasības: Britnijai vajadzīgs tikai Hārvardas absolvents, bez tam IT speciālists. Dziedātājai laikam apnikuši paziņojumi par kārtējo viņas bloga uzlaušanu. Tā kā, ja jums kaut kur mētājas Hārvardas universitātes diploms, un sapņu darbs ir sēdēšana tādos saitos kā MySpace, Facebook un Twitter, der pamēģināt. Jāpiebilst, ka nekāda informācija par darba samaksu pagaidām nav atrodama, bet sīkāk par darba piedāvājumu varat atrast sekojošā vietā: www.techcrunch.com


Informāciju par citām pieprasītākajām darba vakancēm Amerikā varat atrast: www.careercast.com
7 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Varbut japamelgina?
1 0 atbildēt
angleni jaapamaacaas labaak :/
1 0 atbildēt
Darbs džekiem vākt bruņurupuču izkārnijumus no pludmales un apmierināt orāli vīrieškārtas tūristus... Sievietēm darbs - tīrīt tualetes.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt