local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung tīši kopējuši Apple22

98 16

Tiesa ASV lēmusi par labu šīs pašas valsts tehnoloģiju gigantam Apple, atzīstot, ka Samsung kopējuši vairāk nekā veiksmīgo iPhone viedtālruni, līdz ar to korejieši par labu Apple šķirsies no vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru, šī gan ir mazāk nekā puse no summas, kuru Apple pieprasīja.

Kā lēmusi tiesa, tad ar Galaxy Tab planšetdatoru, Samsung nav pārkāpuši Apple ierīču dizaina patentus, taču pārkāpti vairāki Apple intelektuālie īpašumi, saistībā ar iPhone viedtālruņiem – to interfeisu, dizainu un citiem faktoriem.

Tajā pašā laikā Samsung bija iesnieguši prasību, ka Apple pārkāpuši korejiešiem piederošus patentus, saistībā ar iPhone 3G un 3GS viedtālruņiem, tiesa šo prasību nav apmierinājusi, līdz ar to Samsung nesaņems nekādus līdzekļus no Apple, kā arī turpmāk kompānijai aizliegts izmantot divus no saviem patentiem, prāvās pret Apple.

Abas kompānijas izlaidušas oficiālus paziņojumus, kuros Samsung norāda, ka tiesas lēmums nav uzskatāms kā Apple uzvara, bet gan kā zaudējums ASV patērētājiem – tas novedīs mazākas izvēles, mazāk inovācijām, kā arī iespējams, augstākām produktu cenām. Samsung uzskata, ka Apple veikuši manipulācijas ar patentu likumu, kas ļāvis vienam uzņēmumam “iegūt monopolu uz taisnstūriem ar noapaļotiem stūriem”.

Tajā pašā laikā Apple atklāti minējuši, ka ir priecīgi par zīmi kas skaidri un gaiši nodota Samsung – zagt nav labi.

98 16 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

LOL, neredzu tur neko kopētu. Ir loģiski, ka mūsdienās visi telefoni ir daudz maz līdzīgi, neies jau tagad riskēt un izveidot kaut kādu ķēmīgu dizainu. Tik pat labi var pateikt, ka LG un Motorola arī kopē no Apple, jo līdzīgi taču ir, ne? Laikam Apple galvenā peļņa nāk no uzvarām tiesas prāvās. :D

39 5 atbildēt

tpt ņemtu Samsungu nevis Apple

30 6 atbildēt

Teikšu godīgi.Pied......t to Apple ar viņu iPhoneiem!!

28 11 atbildēt

Dēls: Mammu! Mammu! Skaties kādu es taisnstūri uzzīmēju!

Mamma: ŠŠŠŠŠ! Klusu! Met zīmējumu krāsnī, savādāk Apple tūlīt mūs tiesā iesūdzēs.

13 2 atbildēt

Apple labākais teiciens, "Good artists barrow, great artists steal" heh... tā kā paši apple inc nebūtu zaguši emotion

9 1 atbildēt

kāpēc viņi nevar atpisties viens no otra?

apple ir augstākās kvalitātes miskaste zīdaiņiem.

10 5 atbildēt
Kad man bija iphone s4,ne reizi vien gribeeju vinju pret sienu mest.Pashlaik esmu veiksmigi no taa MESLA tikusi valaa un esmu ABSOLUUTA SAMSUNG FANE,labaaks telefons patieshaam veel nav radiits..Pat dators vairs nav vajadzigs..
7 3 atbildēt

Bet reklāmu godam sev uztaisījuši. Nesaprotu, kapēc apple nesūdz tiesā visas tās ķīniešu kopijas, kuras tik tiešām nevar atšķirt no oriģināla? Kā arī par pattentiem runājot, bija taču kāds, kurš izgudroja, radīja touch displeju, tātad arī patents.. sanāk, ka tas kurš izgudroja touch var sūdzēt puspasauliu tiesā? Stulbums.

4 0 atbildēt

nu nekas tur nav kopēts, vnk ideāls telefons ir tikai viens, bet ražōtāji tam- gandrīz visi emotion visas kompānijas kas ražo touchscreen telefonus ar 1 pog apakšā tie āboli var sūdzēt tiesā, jo viņi visi redz kopējot emotion

5 4 atbildēt
Kad man bija iphone s4,ne reizi vien gribeeju vinju pret sienu mest.Pashlaik esmu veiksmigi no taa MESLA tikusi valaa un esmu ABSOLUUTA SAMSUNG FANE,labaaks telefons patieshaam veel nav radiits..Pat dators vairs nav vajadzigs..
4 3 atbildēt

4.bilde - Laikam, neviens nav iedomājies par to, ka, kad Android parādījās, tad pogas vairs nebija vajadzīgas.

0 0 atbildēt

Kaa es gritbeetu redzeet situaaciju, ka Samsung paartrauc detalju iztraadi/piegaadi Apple. Protams, atrastu jaunu razotaaju, bet... :D

Atskiriibaa no citiem razotaajiem - Apple vienkarsi saliek kopaa pasutiitas detaljas, viss, kas viniem ir - ideja un dizains, ko vini pasi veido, bet musdienaas jau par katru jaunu lietinju var pleesties, kurs tad nu ir autors idejai. Ja notiktu peec Apple praata, tad vienigie saada tipa fooni buutu tikai Apple, parejiem butu jabut aizvesturiskiem.

0 0 atbildēt
Kad uztaisīja to Microsoft Surface- Nobody gives a shit. iPad- Oh, jā esmulabāks par visiem
0 1 atbildēt
Kad uztaisīja to Microsoft Surface vai kā viņu sauca- Nobody gives a shit. iPad- Ojj, ļoti ģeniāls un unikāls. Un tagad viņi Samsungu par zagšanu apsūdz. Ja es tagad sākšu piem. ledusskapju biznesu, mani Bosch arī apsūdzēs par idejas zagšanu?
0 1 atbildēt

Es kā samsunga lietotajs teikšu mani ļoti apmierina viņa funkcijas un praktiskums.

A apple ir alkatīgi idioti kuri sienas klāt pie katra sīkuma.

0 1 atbildēt

Mazie zaglēni

10 13 atbildēt