local-stats-pixel fb-conv-api

Saldus - neelposim sūdus!0

14 4
Īsumā vecajā kaļķenē pie Bordenes oranžie lauķi, iespējams, ar visu plato galu priekšgalā bīda visādus kreisos projektus. Kopumā viss ir rakstīts zemāk. Ja negribam elpot zarazu un visus citus mēslus, tad rakstam uz vpvb@vpvb.gov.lv , ka iebilstam pret bīstamo atkritumu utalizāciju, kurai komplektā nāk visi izmeši, kancogerēnās vielas un dārziņos izaudzēto pārtiku varēsim izmest miskastē. Protams, ja gribam, lai Saldus ir tāds pats kā Brocēni zem Cemex putekļiem, tad sēžam un kasam kuli, ja nē - sūtam e-pastus ar iebildumiem. Pēdējā diena gan, bet varam paspēt!
Spiežam ieteikt un padodam tālāk. Jo vairāk vēstuļu, jo labāk!
Bīstamo atkritumu utilizācija kaļķakmens miltu ražotnē (SIA "Sātiņi Energo LM”) LM - Liepājas Metalurgs


"Ietekmes uz vidi novērtējuma objekts ir atkritumu, kas saskaņā ar Ministru kabineta 2004.gada 30.novembra noteikumiem Nr.985 “Noteikumi par atkritumu klasifikatoru un īpašībām, kuras padara atkritumus bīstamus” uzskatāmi par bīstamiem, utilizācija SIA “Sātiņi Energo LM” rekonstruētajā kaļķakmens miltu ražotnē ar koģenerācijas energobloku.


Paredzētās darbības iespējamā norises vieta: Sātiņi, Novadnieku pagasts, Saldus novadā.


Īss paredzētās darbības raksturojums: atbilstoši paredzētās darbības ierosinātāja sniegtajai informācijai rekonstruētās ražotnes degkamerā daļu sadedzināmās dabasgāzes plānots aizstāt ar atstrādātām smēreļļām (līdz 500 tonnām gadā); koģenerācijas energoblokā daļu sadedzināmās šķeldas plānots aizstāt ar koksnes atkritumiem (līdz 10000 tonnu gadā), kas satur bīstamas vielas, arī dzelzceļa gulšņiem; kaļķakmens miltu ražotnē daļu izmantojamo izejvielu aizstāt ar piesārņotu augsni (līdz 5000 tonnu gadā).

Lēmuma pieņemšanas pamatojums: Likuma “Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 4.pants un šā likuma 1.pielikuma “Objekti, kuru ietekmes novērtējums ir nepieciešams” 14.punkts."

P.S. Bildes nevarēju dabūt, bet ne par to ir stāts. Svarīgi šodien savākt e-pastus ar viedokļiem pret šo visu! Visi, kas dzīvo apkārt - dažas minūtes un būs paveikts labs darbs!

14 4 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000