local-stats-pixel fb-conv-api

SIEVIETES!!! kā tad īsti ir?214

840 42

Noskaidrosim patiesību, kas sievietēm liekas pievilcīgi un kas nē!!!

Tātad- tiek pieņemts, ka šīs lietas VĪRIEŠA IZSKATĀ sievieti padara traku- kam tu piekrīti un kam nē? :p

Lai noskaidrotu patiesību par vīriešiem un to kas viņiem patīk apskaties rakstu Vīrieši!!! Kā tad tur īsti ir??

840 42 214 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 214

0/2000

9 - nevis izmēram ir nozīme, bet gan prasmei ar to rīkoties! emotion

217 7 atbildēt

SMADZENES! Man nevajag vīrieti kuram galvā nekā nav :)

197 2 atbildēt

Come on , ja Mīl ,tad izskats , tak ir vienaldzīgs ! emotion  Jāmeklē pēc rakstura , ne izskata emotion

117 7 atbildēt

Īstenībā tā drusku aizdomājoties pa šīm tēmām prātā nāk domas, ka mēs cilvēki pārāk dzīvojam pēc stereotipiem. Mēs pērkam to ko mums pasaka, ka mums jāpērk.. utt.

Un ja nu dēļ stereotipiem nakas šķirties no savas vienīgās un patiesās mūža mīlestības pat neiepazīstot? Kas tad ir svarīgāk dzīvot laimēt vai dzīvot ar smukām mēbelēm.

Un par to vecāku vīriešu patikšanu azidomājoties nāk pārdomas par to, ka tā jau sanāk sava veida maukošanās. Ja vīrietis ir jaunākos gados un nav vēl dzīvē izsities viņš pat nav iespējamais kandidāts? KPP? Vajag vecāku vīrieti, kas var atļauties tevi nopirkt? Vai kā? labi, ali ir kā tur ir. Pārāk daudz gribot mēs zaudējam to, kas mums jau ir. Un ja mēs neiegūstam to, ko mēs gribam mēs zaudējam it visu.

Bet no vecāku vīriešu puses viss ir zašibis. Kas gan var būt labāks par svaigas gaļas stumdīšanu. Piecus gadus paturi un tad mani pret jaunāku modeli. 

Sievietes pašas sevi dzen ne tajā labākajā laimē.

61 1 atbildēt

Principā pareizi, ja vien tumsnējs nenozīmē apcepts latino.. un ir nelieli iebildumi pret 3-dienu rugājiem.. Seksīgi jau izskatās, bet sajūta tāda, ka bučojies ar smilšpapīru.

39 1 atbildēt

Jā. Nu laikam viss ir pilnīgi precīzi pateikts! :D Vismaz manā gadījumā. :)

49 13 atbildēt

Par otro taisnība - man vajag vīrieti, nevis puišeli (esmu meitene, zinu, niks reizēm maldina), par muskuļiem - kas par daudz, tas par skādi un vīrietis nedrīkst smirdēt. Tās ir visas manas prasības - pārējais atkarīgs no personības.

35 3 atbildēt

Taada sajuuta, ka spokos seedetu tikai konkreetas tiintes, kuraam vieniigaa un svariigaa lieta ir izskats.. wtf.. Man svariigi, lai viirietis ir inteligjents, tas pirmaam kaartaam. ja vinjsh maacees sevi pasniegt, buus apmierinaats ar sevi un maacees uzvesties, kaa arii ar vinju buus par ko parunaat, tad izskats, ticiet man, liksies mazsvariigs. Jo gudrs viirietis ir arii skaists! Mans viedoklis..

29 0 atbildēt

meitenēm patīk puiši ar lielu māju un lielu mašīnu, bet mums?- mums patīk meitenes ar LIELIEM pupiem un LIELU pakaļu :D

30 1 atbildēt

GALVENAIS KA LABS CILVĒKS!!!

18 0 atbildēt

PAR VĪRIEŠA IZMĒRU TUR LEJĀ - pilnīgas muļķības!!! tev var būt super liels un tu vari drāzrties kā tāds maniaks pilnigi nesaudzejot sievieti un tev var but arī nekāds dižais un tu vari sievietei sagādāt lielisku baudu! VISS IR TEHNIKĀ! un vēl kas - par kopšanu - vīrietis nedrīkst būt sakoptāks par sievieti. nu jā - lai neizkatītos pārāk meitenīgi ;)

17 0 atbildēt

+ - Viss pareizi

1.Jā/Nē.Manuprāt,vīrietim obligāti nav jābūt muskuļu kalnam.Pietiks ,ja viņš nebūs tievs,kā cīsiņšemotion

2)Noteikti jābūt vecākam.

3)Lai nu ,kas bet pirmā lieta ko pamanu abos dzimumos,ir zobi :))

4)Pamielot acis ar tumsnējiem Spāņu mačo var,bet sev par puisi ,laikam gan negribētu.Vislabākie mūsu pašu LV

5)Viena no pirmajām lietā,ko ievēroju vīrietī

6)Kā kurā gadijumā,bet man patīk ,ka vīrietim ir ataugušas "baķenes"

7)Regulāra duša,friziera apmeklējums,svaiga elpa,-ja to visu dara,ir ideāli

8)Ir jābūt izkoptam savam stiliņam,bet nepārspīlēt ar modes jaunievedumiem,kosmētiku,rokas somiņām,un kur nu vēl vīrietis ar ugg zābakiememotion

9)Ir jābūt normas robežās,taču svarīgāk ir,lai spēj apieties ar TO!

Rezumē-Lai vīrietis iekarotu sievieti,vai gluži vienkārši patikt sievietem,nevajag būt seksīgam spāņu mačo no MEXICANO seriāliem.Vīrietim ir jābūt koptam,ar savu stiliņu,daudz var panākt lietojot seksīgas smaržas.Noteikti ir jābūt galantam,ar pavedinošu acu skatienuemotion

16 1 atbildēt

Okej, kāda jēga no lieliem muskuļiem, ja nav prāta? Galvenais, ka vienkārši jūtas droši.

16 1 atbildēt

9. punkts svarīgs tām "meitenēm", kuras jau ir krietni "pavālētas".

BA DUM TSS

░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄ ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄ ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█ ...░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█ ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█ █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█

24 11 atbildēt

Un visbeidzot tēma, kuru tomēr nevar nepieminēt - vīrieša izmērs tur lejā. yes,indeed!

15 2 atbildēt

Cik te daži komentētaji liekas naivi...

... nu tā, lai nav muskuļu kalns, bet arī lai nav ''Dēlis'' ... Nu tad sakiet man lūdzu, kur ir robeža? Kurā mirklī es zināšu, vai neesmu jau mazliet pārspīlējis?? Es jums piedāvāju savu skatījumu uz to visu => Termins ''Muskuļu kalns'' man sākas no tā mirkļa, kad visa Tava muskuļu masa tiek uzņemta mākslīgāceļā, jeb nu tautas valodā, ar steroīdiem, protaīnu kokteiļiem and so on. Viss kas tiek sasniegts ar pareizu uzturu un fizisku darbu jau ir tikai apsveicami. Un es uzskatu, ka ja tādu cilvēku meitenes atgrūž, jo redziet, viņš ir par daudz uzkačāts, tad ziniet, man šķiet, ka jūsu līmenis ir tiešām zems. Pie tam, visticamāk, ka šādam cilvēkam būs arī neliela zināšanu bāze par civēka anatomiju :) bet tas jau vairāk attiecas uz to ''katliņa pildīšanas'' sfēru...

... Izmēram nav nozīmes, galvenais, lai ir tehnika... whouuuu, apsveicu, jūs esat vinnējuši galveno balvu... Nē, tā tas nenotiek. Ar tehniku nepiedzimst, žēl, bet tā tas ir iekārtots. Es tomēr uzskatu, ka, ja reiz sieviete saka, ka izmēram nav nozīmes, bet tehnikai, tad ARĪ viņai ir jābūt pretimnākošai un kopā ar savu vīrieti šī tehnika jāattīsta, jo viens tak nav karotājs ;)

... Kas attiecas par izglītotību.. Man patika komentārs, par mačo, kas apspriež pēdējos notikumus koijotos un to, kurš ies pēc šņabja. Godīgi sakot tie droši vien arī dabūs tādas pašas meitenes, un pēc izskata nevar spriest par cilvēku ;) it īpaši par vīrieti, ne. Es piekrītu, ka vīriešiem ir jābūt gudriem, bet atkal, kur sākas tā robeža starp gudrs un stulbs? Ne visi ir staigājošas googles.. Ļoti iespējams, ka vīrietis ir dikti spēcīgs kādā konkrētā jomā, bet jūs šī joma pilnīgi neinteresē un vai tad viņš skaitās stulbs ??

... Stils.. diezgan apstrakts jēdziens, tā pat kā māksla. Viens nobrēcas, ka tas ir stilīgi un visi deso pakaļ.. ar to es gribētu teikt, ka nav jau tā, ka vīrieši ir pilnīgi neietekmējami.. Sarunu ceļā ir ļoti iespējams panākt, ka ar laiku viņa stils mazliet pārveidojas par jums tīkamāku, bet ir jautājums, vai jūs vīrieša acīs esat to pelnijusi ??

... Kas man šķiet vissvarīgākais un visseksīgākais vīriešos ir attieksme, attieksme pret savu meiteni. Seksīgi ir tad, ja viņs viņu uztver kā princesi un ir gatavs visu pasauli viņai priekšā nolikt... [damnn un nedomājiet, ka esmu naivs. Tās ir manas domas kā džekam ;) ]

12 0 atbildēt

Daudz - maz, ar dažiem (diviem-trim) izņēmumiem manā gadījumā, tā arī ir :) 

11 0 atbildēt

Man piemēram galīgi pie kājas, kas tur tām meitenēm patīk un kāds augums, man Viss senākās professijas pārstāves un kuces nav vajadzīgas.

Mīlestība ir akla un tās kuces kas skatās un izvēlās jūs zēnus tikai pēc maka, peņa vai bicepsa lieluma nekad jūs nemīlēs, jo viņas ir vienkārši Viss senākās professijas pārstāves, parasta gaļa kuru var izpist pāris reiz un viss.

Jo tai "īstajai" kura jūs mīlēs būs vienalga kādas komplektācijas tu esi vai nauda tev ir, viņa vienkārši tevi mīles, bet protams lai to saprast vajag drusku izaugt.

10 0 atbildēt

Bet ir jau arī tādas meitenes, kurām vīrieša inteliģence liekas pievilcīgākais, nevis ķermenis.

Bieži vien, cilvēkam sāk likties, ka otras personas izskats ir perfekts, ja šī persona liek justies viņam īpašam, novērtētam un arī mīlētam. 

9 0 atbildēt

Nežēlīgi ir šie standarti. Paši uzstādam latiņu ar megadaiktiem un silikona pupiem. Un tad sēžam un raudam. Katrā vecuma periodā cilvēks meklē kaut ko citu. Kad man bija 17,es arī sapņoju par vecāku vīrieti. Tas ir loģiski..mēs meklējam kādu,kas mums iemācīs un parādīs. Tagad esmu ar pusi,kurš ir jaunāks par mani. Un jāsaka, ka tāda mīlestība man vēl nekad nav bijusi.

9 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »