local-stats-pixel fb-conv-api

Rudens cilvēki5

29 1

Vai arī tu esi rudens cilvēks?

Rudens parasti asociējas ar briedumu, un tā arī - rudens cilvēki stingri stāv uz zemes un ir pieauguši savos spriedumos. Viņi nelidinās ilūziju mākoņos, spēj saskatīt un pieņemt dzīves skarbo realitāti.

Rudens cilvēki ir labi aprēķinātāji, diezgan pedantiski un apdomīgi. Rudens cilvēki ir diplomātiski un principiāli, viņi ir uzcītīgi un centīgi, vienmēr pieturas pie saviem stingri formulētajiem uzskatiem. Viņiem darbi sokas, jo palīdz skaidrais prāts un līdzsvarotais raksturs. Pie rudens cilvēkiem nāk pēc padoma un vienkārši tāpat izraudžties uz pleca. Viņi augstu vērtē uzticību un paši tādi ir, tāpēc parasti izveido stipru laulību.


Viņi augstu vērtē skaistas un labas lietas, kuru vērtība ar gadiem nevis gaist, bet pieaug. Tāpat viņi vērtē attiecības. Sieviete no rudens vīrieša nesagaidīs parfum de Paris, viņš labprāt ieelpo tīras miesas smaržu.

Krāšņi aksesuāri un uzkrītoša bižutērija rudens cilvēkam liekas ārišķības un naudas kaisīšana vējā. Viņš nelabprāt aizdod, nevis tāpēc, ka būtu skops vai nebūtu turīgs, bet gan tāpēc, ka nevēlas zaudēt draugus, jo parādu nekad neaizmirst.


Rudens cilvēki ir mākslas cienītāji, vai arī to starpā ir daudz aktieru, filozofu, arhitektu.


"Ļaudīs viņi ir smējēji un mēļotāji. Lai klausās un skauž: labi gan tik viegli lidināties pa dzīvi! Un citi bez sirdsapziņas pārmetumiem nāk ar savām raizēm un uzkrauj rudens cilvēkam. Ja gadās, ka tas salūst kā laipa no pārmērīga svara, tad visi brīnās: kā tā? Jo nezina, ka rudens cilvēkam jau bija paša smagums plecos kā misiņa zvans, kuru viņš neskandināja, lai neizskatītos, ka tam pieder mūžīgā atvasara." /Citāts no Māras Svīres "Sotto voce"/

http://www.spoki.lv/aktuali/Ziemas-cilveks/340707

http://www.spoki.lv/aktuali/Pavasara-cilveki/340123

http://www.spoki.lv/aktuali/Vasaras-cilveki/340159

« 1  2  3  4 »
29 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

nu, ļoti patika :)

3 0 atbildēt

Es arī esmu Rudens cilvēks!!!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt