local-stats-pixel fb-conv-api

Pilnīgi dabīgs!15

69 20
69 20 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Atradi kur piepisties. nu un vaitad negarshoja? 

21 0 atbildēt

ja gribi est ljoti pareizi un dabigi, tad nomirsi bada.

11 2 atbildēt

Kāpēc Tu izmanto datoru? Tas taču nav dabīgs! Ej dzīvo zaru būdā, ēd kāpurus un mežā lasi sēnes, jo nekad taču nevar zināt kādus draņķus un modifikācijas bāž tomātu un citu dārzeņu sēklās! Staigā linu kreklos un kā tualetes papīru izmanto jenota kažoku! Jo viss dabīgais ir vislabākais!

7 0 atbildēt

šis raksts domats ar domu lai cilvēki pārstātu ēst?  musdienās est veselīgi vienkārši nav iespējams, ja vien pats izaudzini kautkādus tomātus un gurķus savā darzā... bet tādus mēslus ēdot var nomirt no bada.. veikalā nopērkamā maize, un piens kautvai jau ir neveselīgi sanāk... un kapēc tu uzēdies uz cukura? zināji ka cilvēkam pārstāt lietot cukuru uzturā ir vēl neveselīgāk nekā viņu lietot? cilvēkam jabut asinis noteiktam daudzumam cukura kas dod enerģiju un uztur mudru.. bet parspīlēt jau ari nevajag, nenozimē ka ar karotēm jāēd viņš... parmerigi lietojot viss bus neveselīgs, pat vistīrākais un veselīgākais avota udens var but dzīvibai bīstams ja viņu sadzersies pa daudz..

6 0 atbildēt
kas tas par cepienu, koa??? Ej eed zaali :)
3 0 atbildēt

Kopš kuriem laikiem,piens,krējums,cukurs,milti un visas 100padsmit sastāvdaļas,kuras nosauci ir NEDABĪGAS?Tas viss ir pilnīgi dabīgs.

1 0 atbildēt

Pareizej jau var šitadu apest.... 

0 0 atbildēt

Dzīvot ir kaitīgi!

0 0 atbildēt

un tagad jautājums...ko pie velna var ēst? 

0 0 atbildēt

1. kur tu ravi ka piens nav dabisks? to ražo govs dabiskā veidā un vispaar ir pilniigi p**** vai tu lieto savas sugas vai kaada cita dziivnieka pienu, piens paliek piens, mainaas tikai tauku saturs tajaa!!!

2. tauki un cukurs (oglhidraati) cilveekam OGLHIDRATI jauznem.

3. Ja gribi būt dabas bērns - neuznemt nevesaliigu paartiku (ja tu vispar eed tad tu to dari visu laiku ), un dziivot pilniibaa dabiigi - ej un nomirsti - truudot paliidzeesi augsnei.

4. ''pilniigi dabisks'' - so daudzi lieto maarketina deel, visiem patiik nauda, arii tev taa noteikti ir svariiga un arii tu noteikti kaadam esi gatava nedaudz pieliist lai to dabuutu. (sajaa gadiijumaa uzneemums pielien pirceejiem, jo arii viniem patiik nauda)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt