local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par alabama!68

212 5

Vienmēr esmu apbrīnojis cilvēku spējas pelnīt naudu. Šajā ziņā mani fascinēja draugiem.lv Alabama interneta izsole, kur laptopu var nopirkt lētāk, nekā veikalā.
Tad man radās zinātkāre, cik šie nopelna ar to, ka var atļauties tā par zemāku cenu pārdot. Aprēķināju visu kopā, cik tas viņiem izmaksā. Un izrādās, ka viņiem tas neizmaksā gandrīz ne plika suņa sūda.  emotion

šeit ir redzams kārtējais izsolē pārdotais portatīvais dators - Acer EME525 15,6'.
1. uzrādītā veikala cena:320.
2. datora cena beigās bija 143.30 Ls.
Brīnišķīgais ietaupījums ir 176.70 Ls.(līdz šim izklausās kā pasakā).  emotion
vispirms sāksim ar nelielu matemātiku:
1. lai solītu, tev ir jāiegādājas kredīti. viens kredīts maksā 0.50-0.30 Ls.
2. viens kredīts ir viens solījums. viens solījums paaugstina solījumam vērtību par 0.05. (itkā esot solījumi arī par 0.2 un 0.3 Ls bet tos nekad neesmu redzējis).
143.30 / 0.05 = 2866         
2860 solījumi tikuši veikti lai iegūtu šo datoru. (impressive!) emotion
pieņemsim, ka par katru kredītu tiek maksāts ar kredītkartēm, tātad 0.30 Ls par 1 kredītu.

2866 X 0.30 = 859.80 Ls

lai laimīgais solītājs iegūtu savu ūberkruto dāvanu, vēl ir jāsamaksā solītā cena: 143.30 Ls!!!

aprēķinam ienākumus par preci:
859.80 Ls par kredītiem un 143.30 sasolīto datoru:
143.30 + 859.80 = 1003.10 Ls
Atņemam izmaksas par paša datora iegādi: 
1003.10 - 320.00 = 683.10 Ls

683.10 Ls viņi nopelna ar debīlu izsoli, kurā ir tikai viens uzvarētājs un parējie solītāji paliek stulbeņos (jo sasolītos kredītus neatgūst).

212 5 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Nu tu vel par zelta drudzi uzraksti vai par lielo jautajumu, gudri cilveki zin ka ta ir apisana, bet tie idioti kas cer ka vines ari spele un papis naudu tas ir tapat ka aparatus spelet 100 padirs vienam paveicas, vienereiz vinesi taja alabama 100% meiginasi vel daudzas reizes un daudz izteresi!

5 0 atbildēt

var cepties taa par piniigi visu,par uzcenojumu veikalaa,restoraanaa u.t.j.p. :D

5 0 atbildēt

Citi pelna uz citu nezināšanu

5 0 atbildēt

Tad ir bizness

5 0 atbildēt

un? tevi rausta, cik viņi pelna? nu, ja esi skaudīgais Latvietis, tad jau jā, laikam. Kāds sakars tur ar krāpšanu? Nopērc savus kredītus, un dari ar viņiem ko gribi - moš paveicās, moš nē. Ja nepaveicās, tad neraudi, jo neviens viņus pirks tev nespieda un uzvaru nesolīja, ja paveicās, tad priecājies, jo esi reāli lēti kko nopircis. Viss. A tas, pa cik viņiem to štellīti pārdot sanāk mani neinteresē. Kāda jēga, tad būtu tai alabaamai pastāvēt, ja viņi ar to neko nepelnītu? Tu domāji, ka tā ir kkāda labdarības akcija?

5 0 atbildēt

daudzi pelna uz cilvēka neapdomātību, caur puķēm runājot

5 0 atbildēt

gudrie.. ;D

4 0 atbildēt

katrs pelna ka mak :D

4 0 atbildēt

Malacis ka ieliki šādu rakstu, simt trīsdesmit miljoni cepumu un triju zvaigžņu ordeni par to vajag piešķirt.

Bet ir atkal otra puse, kas pierāda manu viedokli, ka lielākā daļa cilvēku ir, vienkārši izsakoties, STULBI, jo nostādi viņus fakta priekšā, bet viņi tik un tā, kā tādi auni ies tajā virzienā.

Attopietie taču vienreiz!!!

4 0 atbildēt

viegls veids kā nopelnīt...!

4 0 atbildēt

Jā, tur sanāk tās mind-fuck :D kamēr iebrauc, ka tur īstenībā nemaz nav tāda leiputrija, tikmēr jau tev naudas vairs nav, jo tur neatdod naudu atpakaļ arī tad, ja neesi izsoles uzvarētājs, kas vispār ir skaisti :D

4 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Kā jebkura loterija! "

nope, šeit uzvar tas, kuram lielāks kredītu daudzums un izturība ik pa 10 sek skatīties izsoles rezultātus, lai zinātu kad solīt.  

4 0 atbildēt

atbildot uz abcdefuck komentāru " un? tevi rausta, cik viņi pelna? nu, ja esi s... "

nu patiesībā rausta gan, jo kāpēc es ko tādu neizdomāju latvijā pirmais,bet viņi.

To pfff, 1. Tu dažreiz parēķini cik viņiem ienākumi sanāk, citādi aprobežojoties ar daudz un maz. ja Tu vairāk painteresēsies, kā tas notiek, mazāka iespēja būs tevi apčakarēt. 2. ir cilvēki, kam šī lieta vēl aizvien nav skaidra, bet ja Tu jau visi zināji, tad varēji nepūlēties atstāt komentāru.

 

4 0 atbildēt

atbildot uz Loading komentāru " Kur aitas, tur cirpēji. Vai tik tu gadījumā... "

neesmu spēlējis, bet mani fascinē šis naudas pelnīšanas veids. ļoti labi nostrādāts. Tu vari samaksāt par 320 ls vērtu kompi 145 ls un viņi ar to vēl nopelna!!  

4 0 atbildēt

Tur pat bez rēķināšanas var saprast, ka visu naudu viņi atpelna. Ir daudzi cilvēki, kam telefona rēķinus apmaksā firma, kurā viņi strādā. Vai arī tas pats ir augstām amatpersonām, rēķinus apmaksā valsts un viņu atvases šo iespēju izmanto un tērē nodokļu maksātāju naudu kā var. Bēdīgi, bet fakts!

4 0 atbildēt

Papīrs, kurš atļauj rīkot šādas izsoles maksā 10'000 Ls gadā!

Un protams, ka šis princips jau bija zināms iepriekš!

Es tikai nevaru saprast tos muļķus, kuri tik sola un sola! Un varbūt kaut ko dabū lētāk. Muļķi!

3 0 atbildēt

tāda dzīve !

3 0 atbildēt

atbildot uz Area51 komentāru " nu patiesībā rausta gan, jo kāpēc es ko tādu... " Njaa, nu to, kāpēc to pirmais neizdomāji Tu, bet viņi, es tiešām nezinu. Nu jā, patiesībā jau varēju nekomentēt un tā, vnk es brīnos par to, cik daudzi cilvēki tic tam, ka kaut kas Latvijā bez pelnīšanas arī notiek. Katrā gadījumā par cilvēku čakarēšanu to nevarētu saukt, bet whatever, chill. Patiesībā, izlasot rakstu, izdomāju piedalīties un izmēģināt savu veiksmi. :)

3 0 atbildēt

to jau visi zina ka tas  ir orentets uz pelnišanu dažados veidos suda piciņa un kartites maxa un vel visadi sudi.

es pats portalu lietotoju necenšos nekadus sudus pasutīt bet reizem sanak kadu albumiņu netišam pasutit, portalu lietoju tikai jo tur bazejas visi lv iedzivotaji savada nemaz nelietotu  

3 0 atbildēt

bet tas jau sen bija skaidrs, turklāt, kāpēc gan nesolīt apdomīgi, ja reiz man ir iespēja iegūt to preci par zemāku cenu nekā veikalā. Vai par to esi padomājis, kāds uzcenojums tiek likts tur? tā kā man ir nospļauties uz viņu peļņu, un AndRiky ir taisnība - jādomā, kur solīt un kur nē

P.S. tā saucamie kredīti par 0.02 un 0.03 ls ir likmes paaugstināšana akrutajām precēm pirmīt tas bija iPhone, tagad Apple MacBook Pro

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »