local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules bīstamākās sievietes5

44 0

 Aileen Wuornos- viena no zināmākajām sērijveida slepkavām pasaulē. Izmeklētāji bija pārsteigti, ka izdarītajās slepkavības vainojama sieviete, jo bieži par saviem upuriem viņa izvēlējās vīriešus. Visticamāk viņas garīgajā nestabilitāte kas lika izdarīt slepkavības bija vainojama grūtā bērnība- viņas tēvs nonāca cietumā par 7 gadīgas meitenes izvarošanu, savukārt māte pameta viņu un viņas brāli kad Ailīnai bija tikai 3 gadi. Ja radusies interese uzzināt vairāk, iesaku noskatīties filmu ,,Monstrs'' , kura ir balstīta uz šīs sievietes dzīvesstāstu.

 

 Sandra Avila Beltran- pasaulē ietekmīgāka narkotiku kontrabandiste. Šī sieviete, kuras iesauka ir ,,the Queen of the Pacific''  ir kāda Meksikas narkotiku karteļa līdere. 2001. gadā policija atklāja 9 tonnu kokaīna kravu, kura bija tiešā mērā saisita ar šo sievieti. Starp citu, ir arī dziesma kura sarakstīta par godu šai sievietei.

 Aafia Siddiqui- tika aizturēta 2008. gadā Afganistānā, jo pie viņas tika atrastas aizdomīgas lietas, kas saistītas ar spridzekļiem. Apcietinājuma laikā, viņa nezināmā veidā piekļuva ierocim un mēģināja nošaut kādu ar ASV miltārpersonām saistītu vīrieti. Starp citu, viņa tiek uzskatīta par visaugstāk stāvošo sievieti Al-Qaeda organizācijā.

 Valerie Solanas- kļuva zināma ar to ka izdeva manifestu, kurā bija rakstīts, ka visi pasaules vīrieši būtu jānogalina. Par viņas pirmo upuri gandrīz kļuva Endijs Vorhols. Starp citu, viņas manifests saucās SCUM. Angliskais tulkojums- Society for Cutting Up Men.

  Anne Grigg-Booth- kādas medicīnas iestādes darbiniece, kura spēlējās ar savu pacientu dzīvībām tiem ievadot pārāk lielas medikamentu devas. Liela daļā no šiem cilvēkiem aizgāja bojā.

  Laila Ali- sieviete kas apliecina, ka skaistums un spēks iet roku rokā. Viņai pieder ļoti savdabīgs rekords- no 24 profesionālām boksa cīņām ko viņa ir aizvadijusi viņa nevienā nav zaudējusi. Turklāt, 21 cīņa ir beigusies ar knock-out. Pazīstam arī kā Muhameda Ali meita.

  Domino Harvey- sieviete kuras dzīve ir iemūžināta filmā ,,Domino''. Labs piemērs, kā no modes biznesa pievienoties nedaudz savdabīgākam darbam- būt ,,medniekam'' par atlīdzību jeb bounty killer.

 

UZMANĪBU! Esmu tikai pārtulkojis tekstu, ja vēlaties apskatītie orģinālo rakstu, iekopējiet šo linku- http://www.funenclave.com/chit-chat/top-10-most-dangerous-women-modern-31355.html

44 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

interesanti. Ali meita arī :D

0 0 atbildēt

Kas vainas Lailai Ali?

0 0 atbildēt

Ali meita sexiiga mmm :)

0 0 atbildēt

Laila Ali labaa

0 0 atbildēt

SICK BITCHES!emotion

0 1 atbildēt