local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteigums McDonaldā170

2114 281

Sveiki, spoki!

Pastāstīšu par savu negadījumu / atgadījumu makdonaldā.

Šodien ap 13:00 ar draugu ejam uz maķīti, un kā vienmēr satiekam vienu bomzi kas tur vienmēr kautko dara. Šoreiz viņš bija nozadzis kādam puikam mobīlo telefonu. Pēc mirklīša viņš aiziet apsēžas, ārā pie makdonalda. Pēc pāris minūtēm pienāk divi vīri no policijas un viens zēns. Kamēr bomzis pēta savu jauno guvumu, viņam nemanot no muguras mazais, noraudājies, zēns, norāda ar pirkstu uz šo bomzi. Policisti viņam pabaksta ar pirkstu un šis pagriežas un ieraugot policistus viņš noraustas. Tālāk seko saruna. Policists jautā bomzim : " Vai šis mobilais tālrunis pieder jums? " Bomzis atbild apstiprinoši. Mazais iejaucas: " Viņš, melo! Tas ir mans telefons! " Tālāko dialogu nedzirdēju dēļ kaut kādas baikeru parādes. Pēc pāris minūtēm abi redzējām kā policisti aizved bomzi. Itkā sīko neredzējām domājām ka drošvien viņš būs atguvis savu mobilo telefonu un tagad jau laimīgs soļo prom. Varētu jau beigt, bet kas man deva.

Mēs abi ieejam makdonaldā un pasūtam lielo Big Mac komplektu ar kolu. Nu jau visu samaksājuši, gaidot savas paplātes sūcam savas kolas.Kad visu saņēmuši, dodamies apsēsties otrajā stāvā. Noskatījuši brīvu galdiņu, dodamies apsēsties, un..... baaaam man no paplātes nokrīt mana lielā kola. Protams tā izlija. Es sarūgtināts ēdu savu Big Mac. Pēc mirklīša pienāk apkopēja un es izstāstu kas un kā... viņa mierīgi visu saslauka un saka "Es tulīt atnesīšu". Es ar draugu nodomāju ka viņa ar kādu citu darbinieku runā, pet pēc 5 min par izbrīnu viņa atnes jaunu lielo kolu (pilnu). Es patīkami izbrīnīts, paņemu, un sāku "pļumpēt" savu jauno kolu.

Tā nu es beigās tiku pie vienas ar pusi kolas. Bijām patīkami pārsteigti.

Tagad kaut kas jāparaksta lai būtu 300 vārdi . tuc , tuc , tuc , tuc , tuc , tuc , tuc , tuc , . Baam .

2114 281 170 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 170

0/2000

mazliet padzeries - nomet dabū jaunu. mazliet paēd - nomet, dabū vēl. :D

4 0 atbildēt
Wtf un tas ir jāliek spokos? Un kāda veidā viņam tik daudz plusu?!
4 0 atbildēt

ZIni, no šitiem Tu varēji uztaisīt divus rakstus! :D

4 0 atbildēt

es gribu ēst :D

3 0 atbildēt

Malacis... varens, raksta "vērts" piedzīvojums, ne? Tagad visi skries uz MC un itkā neviļus laistīs savas kolas!

3 0 atbildēt

Es domāju , ka sekos nevis izlijusi kola , bet '' ieliku roku savas jakas kabatā un sapratu , ka arī mans mobīlais ir nozagts'' emotion

3 0 atbildēt

Kad es biju Zviedrijā, arī ēdām McDonaldā un es pasūtīju saldējumu, pārdevēja tāda uztaisa normālu saldējumu, pasaka, ai, nesmuks, izmet ārā un uztaisa jaunu. Es vienkārši šokā, varēja tad jau man abus atdot :D :D

3 0 atbildēt

Es arī maķītī vienreiz netīšām no paplātes nogāzu, bet vietā nedabūju neko. :D  Veicas tev.

3 0 atbildēt

labi ka tu šito pastāstīji :D

3 0 atbildēt

Kas par sūdu, bļe! emotion

2 0 atbildēt

makdonalds ir labs restorans . atnes jaunu vieta :)

2 0 atbildēt

Paldies pateici ?

2 0 atbildēt

300 vārdi ;D

3 1 atbildēt

Veicas gan tev ar kolu!emotion

2 0 atbildēt

sito laimi!!! bikses no priekiem nepiebezdeeji,ka na haljavu vessselu kooooolu dabuuji?????

3 1 atbildēt

Strādāju Lulū Picā. Tāds ir noteikums. Ja klients nomet savu ēdienu, vai dzērienu, pat ja viņš ir piedzēries - ir jādod jauns, tāds pats, bezmaksas. It kā tas attiecās uz nomešanu pie pašas kases, bet nu, Tev paveicās !

2 0 atbildēt

McDonaldaa taa vienmeer ir, ja tev no paplaates netiishaam nokriit dzeriens vai frii, darbinieki vietaa atnes jaunu ;)

2 0 atbildēt

Cilvēki pēdējajā laikā sākuši izmantot spokiem.lv, kā tvitteri! Šis vairs nav pirmais raksts, par cilvēku ikdienas atgadījumiem! Daži šādi raksti ir tiešām interesanti, bet lielākā daļa līdzinās tvītiem: "Esmu maķītī!", vai arī: " Ejot pa ielu redzēju bomzi, ar nozagtu telefonu!" Un šādi raksti parasti iegūst tūkstošiem plusu! Bet pluss par normālo pareizrakstību. Reta parādība mūsdienās!

1 0 atbildēt

Jā, viņi dod jaunus dzeramos. Mana māsa ārzemēs mcdonaldā nogāza no paplātes dzeramo, iedeva jaunu :)

1 0 atbildēt

Būs jāizmēģina bet Hesīti :D 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »