local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomu laiks7

48 0

Šie stāstiņi domāti, lai mēs saprastu, cik bagāti vai nabadzīgi esam. Un ne jau materiālajā ziņā.

48 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

1majs,nu laukos var labi relaksēties,klusums,nekādu problēmu,īstā vieta lai atpūstos atvaļinājumā vai brīvdienās.

5 0 atbildēt

Ups,riktīgi labi!+emotion

0 0 atbildēt

Reāli šajos stāstos jau apmēram tika izteikts katra dzīves galvenais ceļš un nosacījumi, lai tas ceļš būtu pilns ar neviltotu prieku un pārsteigumiem!! :)

0 0 atbildēt

Atcerējos, kad Skype man anonīmi un pavisam nejauši uzrakstīja viena meitene, kas vēlāk izrādījās no Flipīnām. Atceros kā es vaidēju cik man slikti -skola, nav naudas tas un šitais un blaa blaa. tad viņa pateica, ka man vajadzētu būt pateicīgam,ka man ir kaut vai iespēja mācīties par brīvu, jo vairumam filipīnās nepietiek naudas nekam tamlīdzīgam un jāpalīdz uzturēt ģimeni jau vismaz 14 gadu vecumā. Nujā, tad bija viela pārdomām. 

0 0 atbildēt

tā patika izdeali vnk, ipasi 2 skaisti pateikts

0 0 atbildēt

ahh. skaisti.

0 0 atbildēt

par pirmo .. nu nav nav tā .. tā ir tikai iedomu idille ..ta ka esmu dzivojis gan maja pie juras gan lauku majas kur ir saminieciba ar govim .. varu teikt ka tomer labi ir abas vietas .. reizem tas zvaigznes bus labakas par lampam .. bet biezi ari preteji bus .. par sunjiem .. tas ir tik ta skatoties .. bet viniem ir jatere vairak nauda baribai .. jakopj suni . jataisa budas .. un tada gara .. un ari visadi tadi argumenit ir par parejo ko vini tur teica ..

tas ir tikai tadas ka pilsetnieka domas par laukiem .. 

0 0 atbildēt