local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par to, kas notiek ar mūziku mūsdienās5

39 3

Kā jau mums visiem ļoti labi zināms un vēl labāk arī redzams, mūzikas industriju savā varā pārņem dažādu veidu dziesmas - nedziesmas, kuru izpildītājiem-ām bieži vien pat uzreiz nav nosakāms dzimums.

Mums ieejot visiem tik labi pazīstamjām youtube.com uzreiz acu priekšā parādās kaut kādas nebaidīšos šī vārda - debīlas - dziesmas. Uzspiežot sadaļu Most Viewed mūsu acu priekšā rēgojās Tādi lielākajai daļai klausītāju nīsti izpildītāji - ja tos par tādiem var nosaukt - kā Justin Bieber, pēdējā laikā vēl populārākā Rebecca Black un daudzi dažādi slimi Hip Hopa vai Popa mākslinieki.

Ņemsim par, piemēru, tik ļoti populāro Džastinu Bīberu. No kā viņš kļuva slavens? No tā, ka viņa video sāka skatīties mazas meitenes, kurām viņa dziesmas (nedziesmas) iepatikās. Viņas šīs dziesmas sāka skandināt visapkārt. Cilvēkiem, kas jau kaut ko ir pieredzējuši, tas bija kaut kas jauns nenosakāma dzimuma mākslinieks ar spindzošu meitenes balsi. Viņa darbi tika novērtēti ļoti augstu, taču negatīvais novērtējums bija vēl augstāks.

Ja būtu izpildītāja Justīne Bebra, kurai būtu tieši tāda pati balss? Vai tad viņa iegūtu tādu popularitāti? ŠAUBOS.

Atkāpjoties no Bebra temata. Par labi pazīstamo Rebeku. Vnk. WTF. Dziesma, kurā vienīgie loģiskie vārdi ir Friday, taču nemaz nevar skaitīties dziesma. Ja šo dziesmu izpildītu kāds Reperis ar pauzēm, vārdu izcelšanu uun normālu bītu apakšā viss būtu labi. Bet viņa, taču skaitās meitene. Un kā viņa guva popularitāti? tāpat kā Džastins. Ar to, ka cilvēki gāja youtube.com, lai tikai ieliktu šim video DISLIKE. Tajā pašā laikā par katru reizi, kad kāds šo DISLIKE ielika tika pieskaitīta viena video skatīšana reize.

Nesen spokos bija aktuāli raksti par to cik maksā youtube.com videklipu autoriem. Ja nemaldos tad summa bija 300$ par 100k skatījumiem.

Ja tā padomā tad mūsdienās ir speciāli jātaisa dziesmas, kas vienkārši cilvēkus tā kretinizētu ārā, ka tos pārmāktu kāre ieiet un šai dziesmai vai video ielikt kaut ko negatīvu.

Secinājums.

Mūsdienās debīlisms, stulbums ar mazu smadzeņu piejaukumu un bezjēga maksā vairāk nekā normāls darbs.

Kāds ir jūsu viedoklis?

Varbūt labāk šos izpildītājus vnk. ignorēt?

Visi fani gan jau, ka liks -, bet man vienalga.

39 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

antireklāma ir vislabākā bezmaksas reklāma un wthell, vai nav vienalga kā paliec slavens. Galvenais, ka cilvēki runā, ja runā, tas nozīmē, ka dzīvo. 

4 0 atbildēt

kas vienam ir kvalitativa un klausama muzika otram ir pilnigi neklausaama. viss ir relativs ;)

2 0 atbildēt

Man viņi netraucē.

Mūsdienās tiek radīta pietiekami daudz kvalitatīva mūzika, vajag tikai rakt.

1 0 atbildēt

galīgi sakurījies

0 0 atbildēt

Tāks. par j-bēbz, melno Rebeku. Lielais skatījumu uzplīdums bija tikai tādēļ, ka tās dziesmas ir tik šausmīgas un drausmīgas! Tu izdzirdēsi skolā, kādu runājam: "Eu, klausies! Vakar es dzirdēju no draudzenes, ka viņa atradusi baigi slikto dziesmu! Izpildītāja/-s sauc tā un tā.." tev nebūtu intrese paskatīties? Tā notiek ar katru, ja ne katru 2, tad katru 3 jaunieti.

tad vēl, bija 'kampaņa' ,kur visi haiteri vienu dienu sāka DDoS'ot JB video un spaidīja 'Dislike' pogu kā traki, tas vien uzcēla pāris miljonus skatījumu...tā aiziet.

tad vēl, Melnā rebeka kļuva slavena dēļ tā, ka tā dziesma ir tik pretīga, slikta u.tml.

JB vispār ir uzpūsts, talanta nav, bet ar moderno tehnoloģiju visu panāks... Viņu uzpūta, sareklamēja un viss, tālāk aiziet meitenītes..

Tieši tas pats, kas Krēsla. Tas stāsts ir tukš, filma vispār..vāks.. Viss ir uzpūsts, reklamēts, izziņots! Vispār padomā, ko tik ar naudu neizdarīsi? pāris simtiņi un saitā ieliek reklāmu, par drīzu 'nezināmas' filmas iznākšanu, atliek tik reklāmā pieminēt vārdus, kā: Labākā, superīgākā, aizraujošākā un tad jau 1/3 no cilvēkiem uzlikšķinās, ieraudzīs pārāk labi sataisīto 'treiler'...njām...

 

NAUDA=VARA

0 0 atbildēt