local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par divvalodību un pārējo ar krieviem saistīto31

NEBAIDATIES UN IZLASAT VISU!!

Sveiki spoki.. Es te nedaudz skumjajā iekāpis - es vienkārši vairs NEVARU izturēt krievu tautas cilvēkus.. nevēlos te kādu ieteikmēt, bet vienkārši izkratīt sirdi lielākai auditorijai, un pastāstīt, ko par to visu domāju..

tātad, sāksim ar to, ka paraksti ir savākti, un būs referendums.. kurā protams viņi neuzvarēs, bet lai vai kā, taču krievi, ejat vienkārši dir** ar savu krievu valodu.

PSRS laikā, krievi latviešiem aizliedza lietot Latvijā LATVIEŠU VALODU!!! Pēc pāris gadiem, miera līgumā, viņi apsolīja, ka savu kāju vairāk nespers mūsu zemītē.. kas ir noticis?? 45% no Latvijas iedzīvotājiem ir Krievi, un kas vēl tagat notiek? tie debīlie muļķi grib savu VALODU VĒL ATKAL UZSPIEST? kas būs pēc pāris gadiem, ja pieņems šo divvalodību? kādus 2 gadus miers( no krievu puses), un uzspiedīs to, ka varētu Latviju apvienot ar Krieviju ne? un mūs atkal okupēs krievi, visur būtu krievu izkārtnes, krievu grāmatnīcas, krievu skolas, viss būtu krievu valodā.. Latviešu valoda VIENKĀRŠI IZ-ZU-STU!!!!

Tātad, nedaudz dažus atgadījumus pastāstīšu iz savas dzīves..

1. Sēžu autobusā, mierīgi čilloju, klausos mūziku, iegrimis transā sēžu... īsi pirms miedziņa mani sāk raustīt veca kraņa( man blakus sēdoša), es mierīgu pajautāju, jā, lūdzu, kā var palīdzēt? viņa man sāk krieviski teikt, lai es ātri pasaku cik ir pulkstens( bez lūdzu, un vēl saka ātri).. es, latviski (laigan saprotu krieviski), principa pēc pasaku - nesaprotu krieviski!! viņa man sāk krieviski teikt - neaudzinātais bērns, kā var nemācēt krievu valodu dzīvojot Latvijā, kādā ģimenē dzīvo, blablablablabla.. nu vienkārši ŠAUSMAS!! es vnk gribēju viņu nogalināt, vnk galīgi slima vecene... šādi atgadījumi nav ne mazums, un ir ļoti ļoti bieži, bet šis viss viss stiprāk palicis atmiņā..

2. čilloju pieturā, neko ļaunu nedomādams, skatos uz cilvēkiem pieturā, pēkšņi mazs bērns( max 11 gadi) pienāk klāt un saka lai dodu cigareti( krievu valodā), protams, nerunāsim par pieklājīgo kautvai ''LŪDZU'', vai sveiki.. Turklāt es nu galīgi neizskatos pēc smēķētāja.. nu ko, saku, ka nepīpēju, un iesaku tev arī atmest..( krieviski saku..), viņš saka, ka esmu debiils duraks, kurš neko nesaprot.. vnk NENORMĀLS KRIEVU BĒRNS!!!!

Labi,tagat, par vispārējām tēmām..

1. Ieeju mango mājaslapā, un skatos tos ķipa pievienotos rakstus vai kas tur ir..


Krievu bērni piekauj .....

Krievu pusaudzis ......

Krievijā .......

Krievijas .........



Katvai, visi atceraties par to meiteni, kurai sūdus lika ēst? krievi.. atceraties to nabagu, kam lāpstu dirsā iebāza? krievi... nu ārpārts.. lai viņi tādas slimas lietas dara Krievijā, nevis Latvijā..

Tad vēl visas tās miljons šausmīgās reklāmas, kas sludina lai balso par krievu valodu, nodevību no deputātu puses, un visu pārējo...Šausmas.Tāpat nevaru arī aizmirst uras, kuru dēļ man ir bail pastaigāties vakaros pa ielām bez gāzes baloniņa, urlas, kuru dēļ daudz semkas ir.. urlas, kuru dēļ .. urlas, kuru dēļ... un tā varētu dauudz un daudz turpinātu.. tāpat, viss ir aprakstīts ar krievu uzrakstiem, krievu milas un naida tekstiem.. tāpat, kā viens uzraksts, kurā rakstīts, ka latvija ir dauņu valsts, un visādi citādi nomelnota, un vēl ar lieliem burtiem uzrakstīts uz mājas sienas.. ko tad viņi te dzīvo? lai brauc uz savu ''sapņu'' valsti Krieviju, kur ja iziesi no mājas īsi pēc tumsas iestāšanās, pat līdz veikalam neaiziesi, kā tevi piekaus un atņems visu ko var..

Nu jā, par vēsturi.. Pirmais pasaules karš.. mūs ieņēma krievi.. krievi te pasludināja visu savu, ieviesa savu valdību utt.. Latviešiem AIZLIEDZA lietot mūsu valodu mūsu zemē, nemaz nerunājot par Latvijas karogu, Latvijas ģērboni un citām lietām, kas ļoti simbolizē Latviju un visu, kas ir ar to saistīts!. Cik Latviešus nogalināja Krievi, cik Latviešus represēja krievi, cik latviešiem lika ēst sūnas un zemi Sibirijā? CIIIIIK? MILJONIEM!! Slimi... Krievus kā sugu vajadzētu iznīcināt.. un es NEMAZ NERUNĀJU PAR TĀDIEM KRIEVIEM, kuri grib iemācīties,0 mācās latviešu valodu, un runā tajā, tādiem krieviem, kuri neuzspiež mums viņu valodu, un tādiem krieviem, kuri te nedzīvo....

Krievi Latvijai ir izdarījuši neaspriežamu ļaunumu, lēmuši nāvei miljoniem Latviešus, kuri ir cīnijušies par Latviju, miljoniem Latviešus aizsūtijuši uz Sibīriju, un TAGAT TE ATKAL GRIB OKUPĒT MŪS!!!!

p.s. uz beigām laikam tīri nesaprotami, bet es tagat jūtos labāk.. visu jau protams neizstāstīšu, bet nu ... vieglāk ap sirdi noteikti palika! :))

p.s.s. Komentāros, lūdzu, Krievu tautības cilvēki atbildat man uz jautājumiem, KĀPĒC
* jūs dzīvojat Latvijā?

* jūs gribat divvalodību Latvijā??

p.s.s.s. Es drīz, tīri interes pēc staigāšu pa centru, un visiem pēc kārtas prasīšu jautājumus

1) kādas tautības cilvēks esat?

2) nobalsojāt par krievu valodu, vai esat pret to?

3) ja nobalsojāt par, tad kāpēc??

* gados jauniem krievu tautības cilvēkiem gan nejautāšu, savādāk pa muti vēl dabūšu.. :D





50 7 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Atkal tas pats....Jūs te visi esat slimi ? :D :D :D

1 3 atbildēt

бред фанатика, ей богу

а твоя статья, я надеюсь, будет замечена там, где надо. 

0 2 atbildēt