local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdomas par divvalodību un pārējo ar krieviem saistīto31

NEBAIDATIES UN IZLASAT VISU!!

Sveiki spoki.. Es te nedaudz skumjajā iekāpis - es vienkārši vairs NEVARU izturēt krievu tautas cilvēkus.. nevēlos te kādu ieteikmēt, bet vienkārši izkratīt sirdi lielākai auditorijai, un pastāstīt, ko par to visu domāju..

tātad, sāksim ar to, ka paraksti ir savākti, un būs referendums.. kurā protams viņi neuzvarēs, bet lai vai kā, taču krievi, ejat vienkārši dir** ar savu krievu valodu.

PSRS laikā, krievi latviešiem aizliedza lietot Latvijā LATVIEŠU VALODU!!! Pēc pāris gadiem, miera līgumā, viņi apsolīja, ka savu kāju vairāk nespers mūsu zemītē.. kas ir noticis?? 45% no Latvijas iedzīvotājiem ir Krievi, un kas vēl tagat notiek? tie debīlie muļķi grib savu VALODU VĒL ATKAL UZSPIEST? kas būs pēc pāris gadiem, ja pieņems šo divvalodību? kādus 2 gadus miers( no krievu puses), un uzspiedīs to, ka varētu Latviju apvienot ar Krieviju ne? un mūs atkal okupēs krievi, visur būtu krievu izkārtnes, krievu grāmatnīcas, krievu skolas, viss būtu krievu valodā.. Latviešu valoda VIENKĀRŠI IZ-ZU-STU!!!!

Tātad, nedaudz dažus atgadījumus pastāstīšu iz savas dzīves..

1. Sēžu autobusā, mierīgi čilloju, klausos mūziku, iegrimis transā sēžu... īsi pirms miedziņa mani sāk raustīt veca kraņa( man blakus sēdoša), es mierīgu pajautāju, jā, lūdzu, kā var palīdzēt? viņa man sāk krieviski teikt, lai es ātri pasaku cik ir pulkstens( bez lūdzu, un vēl saka ātri).. es, latviski (laigan saprotu krieviski), principa pēc pasaku - nesaprotu krieviski!! viņa man sāk krieviski teikt - neaudzinātais bērns, kā var nemācēt krievu valodu dzīvojot Latvijā, kādā ģimenē dzīvo, blablablablabla.. nu vienkārši ŠAUSMAS!! es vnk gribēju viņu nogalināt, vnk galīgi slima vecene... šādi atgadījumi nav ne mazums, un ir ļoti ļoti bieži, bet šis viss viss stiprāk palicis atmiņā..

2. čilloju pieturā, neko ļaunu nedomādams, skatos uz cilvēkiem pieturā, pēkšņi mazs bērns( max 11 gadi) pienāk klāt un saka lai dodu cigareti( krievu valodā), protams, nerunāsim par pieklājīgo kautvai ''LŪDZU'', vai sveiki.. Turklāt es nu galīgi neizskatos pēc smēķētāja.. nu ko, saku, ka nepīpēju, un iesaku tev arī atmest..( krieviski saku..), viņš saka, ka esmu debiils duraks, kurš neko nesaprot.. vnk NENORMĀLS KRIEVU BĒRNS!!!!

Labi,tagat, par vispārējām tēmām..

1. Ieeju mango mājaslapā, un skatos tos ķipa pievienotos rakstus vai kas tur ir..


Krievu bērni piekauj .....

Krievu pusaudzis ......

Krievijā .......

Krievijas .........



Katvai, visi atceraties par to meiteni, kurai sūdus lika ēst? krievi.. atceraties to nabagu, kam lāpstu dirsā iebāza? krievi... nu ārpārts.. lai viņi tādas slimas lietas dara Krievijā, nevis Latvijā..

Tad vēl visas tās miljons šausmīgās reklāmas, kas sludina lai balso par krievu valodu, nodevību no deputātu puses, un visu pārējo...Šausmas.Tāpat nevaru arī aizmirst uras, kuru dēļ man ir bail pastaigāties vakaros pa ielām bez gāzes baloniņa, urlas, kuru dēļ daudz semkas ir.. urlas, kuru dēļ .. urlas, kuru dēļ... un tā varētu dauudz un daudz turpinātu.. tāpat, viss ir aprakstīts ar krievu uzrakstiem, krievu milas un naida tekstiem.. tāpat, kā viens uzraksts, kurā rakstīts, ka latvija ir dauņu valsts, un visādi citādi nomelnota, un vēl ar lieliem burtiem uzrakstīts uz mājas sienas.. ko tad viņi te dzīvo? lai brauc uz savu ''sapņu'' valsti Krieviju, kur ja iziesi no mājas īsi pēc tumsas iestāšanās, pat līdz veikalam neaiziesi, kā tevi piekaus un atņems visu ko var..

Nu jā, par vēsturi.. Pirmais pasaules karš.. mūs ieņēma krievi.. krievi te pasludināja visu savu, ieviesa savu valdību utt.. Latviešiem AIZLIEDZA lietot mūsu valodu mūsu zemē, nemaz nerunājot par Latvijas karogu, Latvijas ģērboni un citām lietām, kas ļoti simbolizē Latviju un visu, kas ir ar to saistīts!. Cik Latviešus nogalināja Krievi, cik Latviešus represēja krievi, cik latviešiem lika ēst sūnas un zemi Sibirijā? CIIIIIK? MILJONIEM!! Slimi... Krievus kā sugu vajadzētu iznīcināt.. un es NEMAZ NERUNĀJU PAR TĀDIEM KRIEVIEM, kuri grib iemācīties,0 mācās latviešu valodu, un runā tajā, tādiem krieviem, kuri neuzspiež mums viņu valodu, un tādiem krieviem, kuri te nedzīvo....

Krievi Latvijai ir izdarījuši neaspriežamu ļaunumu, lēmuši nāvei miljoniem Latviešus, kuri ir cīnijušies par Latviju, miljoniem Latviešus aizsūtijuši uz Sibīriju, un TAGAT TE ATKAL GRIB OKUPĒT MŪS!!!!

p.s. uz beigām laikam tīri nesaprotami, bet es tagat jūtos labāk.. visu jau protams neizstāstīšu, bet nu ... vieglāk ap sirdi noteikti palika! :))

p.s.s. Komentāros, lūdzu, Krievu tautības cilvēki atbildat man uz jautājumiem, KĀPĒC
* jūs dzīvojat Latvijā?

* jūs gribat divvalodību Latvijā??

p.s.s.s. Es drīz, tīri interes pēc staigāšu pa centru, un visiem pēc kārtas prasīšu jautājumus

1) kādas tautības cilvēks esat?

2) nobalsojāt par krievu valodu, vai esat pret to?

3) ja nobalsojāt par, tad kāpēc??

* gados jauniem krievu tautības cilvēkiem gan nejautāšu, savādāk pa muti vēl dabūšu.. :D





50 7 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Ir krievi, kuri ir naglie maitas, bet ir arī tādi, kuri neuzspiež savu valodu, neuzspiež svas tradīcijas, un izturās pret valsti, kurā dzīvo, t.i. Latvijā, ar cieņu.

9 0 atbildēt

Kamēr Latvijā būs patroti Latvija dzīvos! 

Nost ar saskaņas centru!  emotion

 

 

 

 

 

6 0 atbildēt

1. Ieeju mango mājaslapā, un skatos tos ķipa pievienotos rakstus vai kas tur ir..

Krievu bērni piekauj .....

Krievu pusaudzis ......

Krievijā .......

Krievijas .........

 

Apsveicu, tu esi oficiāli sapropagandēts emotion

5 0 atbildēt

Atbilde uz jautājumiem : 1) Mācos, ārsta karjera, viens no labākajiem, izmācīšos, braukšu prom...tāpat te drīz ārstu vietā vieni Šamaņi skraidīs! 2) Divvalodība man nav vajadzīga 3) Tautība - Krievs ; Pasē - Latvietis 4) Nebalsoju par krievu valodu. Netaisos kā debīls auns skriet pakaļ katram mājienam! Normāli krievi nebalsoja par krievu valodu kā 2.v.v. , viņi paliek neitrāli, sēž augstos amatos un skatās uz degradējošos tautu! Iemesls politika...Skaidroju patriotiem ! „Vienotības” loma šai aplaupīšanas shēmā ir uzturēt ilūziju par rietumvalstu labvēlību, ka tās mums it kā palīdz un nepametīs nelaimē, kā arī mūs pasargās no austrumu pūķa nekrietnajiem tīkojumiem. Nacionālā apvienība VL/TB/LNNK neveselīgi uzbudina latviešu nacionālās jūtas un tracina krievus, kā arī novērš latviešu uzmanību no notiekošās laupīšanas. PCTVL un „Saskaņas centrs” absorbē un manipulē krieviski runājošo neapmierinātību, tracina latviešus, kā arī novērš krieviski runājošo uzmanību no notiekošās laupīšanas. „Par labu Latviju” it kā pārstāv vietējo uzņēmēju intereses, bet šīs apvienības līderi ir cilvēki, kas savu bagātību guvuši, izlaupot Latviju un iztirgojot Latvijas resursus ārzemniekiem. Zaļo zemnieku savienība ir kā bezsatura receklis, kas pielāgojas katrai tendencei un krāsai, ja vien tas nodrošina palikšanu pie siles. Lai kāda būtu šo partiju retorika un lozungi, patiesībā tā ir viena politisko algotņu komanda, kas veic vienu darbu: metodiski iznīcina Latviju ārvalstu lielbiznesa interesēs. Ja arī kādas partijas spicē vēl palicis kāds disidents, tad tas nemaina kopīgo krāpnieciskās shēmas būtību. Kas šo shēmu vel nav sapratis, es silti iesaku, krāt naudu zeķē, un kaltēt "Suharikus"! 5) Ja balsotu, tad tikai tāpēc, lai parādītu ka protestēju pret šo valsti, un degradantiem Latviešiem, kuri redz krieva acī skabargu, bet savā acī baļķi nemana !   Būs nenormāla rezonance, un komentāri : "brauc uz krieviju" u.t.t.... Bet man vienalga uz to...man patīk te jūs paķircināt...tik daudz emocīju un jūtu internetportālā, pat draudu......bet ielās visi tik mierīgi un jauki....precīzāk ģļēvi... Normāli cilvēki saprot, ka šis likumprojekts NAV IESPĒJAMS, jo jāmaina ir satversme un likumi daudzos punktos...kurš ar to nodarbosies ? Te galvenais ir lētais darbasspēks un krāpniecība un zemes izpārdošana, kamēr jūs debiļiķi to ļaujat darīt, visu savu naidu projektējot uz Austrumu pusi. Kurš nesaprata - lasiet velreiz! Ar 21 hromosomas trisomiju lūdzu diskusijā nepiedalieties :) Paldies !  

6 2 atbildēt

Uz sārta varbūt nē, bet nedaudz trakāk nekā viņi mums gan!!!

badā mērdēt 50x50x100 telpā, kura ir veidota no cementa!!!turklāt bez atļaujas runāt krieviski, hahahaha, tas būtu labi. :D  dot ēst 1x dienā 50gramus sūnas, un dzert 50g ledu, haaa.

4 1 atbildēt

Pilnigi tev piekritu, ari nevaru ciest tos kroplus treninjterpos, iziet rigas ielas nesastopot urlu ar jautajumu pec cigaretes ... staigajot pa ielam blaustas, lamajas - lopi.

2 0 atbildēt

"Nu jā, par vēsturi.. Pirmais pasaules karš.. mūs ieņēma krievi.. krievi te pasludināja visu savu, ieviesa savu valdību utt.. Latviešiem AIZLIEDZA lietot mūsu valodu mūsu zemē, nemaz nerunājot par Latvijas karogu, Latvijas ģērboni un citām lietām, kas ļoti simbolizē Latviju un visu, kas ir ar to saistīts!."

 

tu absoluuti neko nezini par veesturi :D

1 0 atbildēt

Autors raksta kā kvēlākais patriots, bet pat nepārzin Latvijas vēsturi un ar to saistīto statistiku (vnk LOL)

Tu gribi, lai kāds cienā tavu valsti, bet sanāk, ka pats to necieni nezinot vesturi.

Manuprāt, šīs problēmas sakne ir neizglītotība - gan latviešu, gan krievu.

1 0 atbildēt

Jā, man arī lielākā daļa no šī visa dažreiz tracina ārā.. Tiešām, nesaprotu, priekškam krieviem vajag kaut kādu mazu valstiņu pie saviem miljoniem kvadrātkilomentru lielās valsts... Ko viņi dara šajā mazajā valstī, ja pašiem ir tīiiik daudz zemes platības kur dzīvot un eksistēt... Ok, protams, ir arī normāli krievu tautības cilvēki... bet lielākā daļa te grib krievu valodu, kā otro, tāpēc tiem, kas grib iznīdēt mūsu valsti un valodu, vajadzētu iet un nīdēt Krievijas taigās un tundrās... Lai tur ēd zāli un dirsu slauka ar skujām. Es vienkārši emu PRET krievu valdou.!!! Tam ir domāta Krievija. :)

1 0 atbildēt

emotion 

Valotas tēma ir acu noveršanai no tā kas notiek īstenībā. Krievs, latvietis, nav starpības. Viss ir atkarīgs no ārējās vides. Un kad baltijas valstis sadevās rokās (autors vel nebija piedzimis pat), tur bija visi.  Ar savu tematu tu uzlaboji garstāvokli visiem deputātiem.

1 0 atbildēt

varbuut ar cigareshu pelniem? :D arii labi.. :D vai ar sapuvushiem aaboliem.. taapat tos neviens needis. :)

 

p.s. vee, garumziimes pazuda.

0 0 atbildēt

Eu vecīt, ko tu pīpē?

0 0 atbildēt

cik jauvar par to runaat? taksh nebuus nekaadas divvalodiibas!

0 0 atbildēt

Izlasīju visu tavu domu graudu. Piekrītu par to ka kievi pārāk daudz atļaujās un ka sen jau viņus ir laiks nolikt pie vietas. Taču, lai kā jūs man negribētu piekrist tad lielās problēmās netaisa īstie krievi, visu problēmu sakne ir pabiras kuras nicina zemi kurā dzīvo taču negrib atgriezties savās vēsturiskajās mājās (Krievijā, Ukrainā, Baltkrievija u.c.), jo uzskata sevi par padomju pilsoņiem un truli tam turpina sekot un propogandēt to saviem neaptēstajiem bērneļiem kuriem par PSRS nav nekādas sajēgas.

Taču jāatzīst arī, ka šajā situācijā pie vainas ir paši latvieši, ja paskatās Lietuvu un Igauniju tur šī problēma nav tik aktuāla. Un kāpēc? Un vel esmu novērojis, ka ja, kaut vai 10 cilvēku kompānijā ir 1 krievs tad visu runā krieviski... kapēc? Un kad bija parakstīšanās par latviešu valodu, mēs nasavācām vajadzīgo parakstu skaitu... kapēc? Un kāpēc krievu reklāmas bija apjomīgākas un iespaidīgākas? Par lv valodu man pastkastītē nebija neviena uzaicinājuma balsot arī pa tv neko daudz neredzēju un braucot mikriņā pie sienāk arī nebija salīmēti plakati... kapēc?

P.S. Patriota kunga ievērībai. Tekstā ir kļūda - pēc 1. pasaules kara mēs ieguvām neatkarību un to zaudējām pēc 2. 

0 0 atbildēt

A un es labprāt ielikšu tev -------------------

0 0 atbildēt

Nu un ko tu ar to pateici?

Ka latvieši ir vāja, nespējīga tauta, vai ko?

Nu ja jau tu esi tāds patriots tad dari kaut ko lietas labā nevis piesārņo "spokus" ar debīliem bezjēdzīgiem rakstiem.

Bet ja tu gribēji ar šo rakstu pievērst sev uzmanību un dabūt daudz plusu tad tu esi vienkārši nejēga!!!

0 0 atbildēt

Personīgi zinus Krievus ,kuri ļoti jauki un forši,bet ir arī pretējie.

Kā teikt ,ja pie galda sēdēs 10 cilvēki un 9 būs latvieši un 1 Krievs tad saruna notiks pa Krieviski.

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu visam Tevis uzraksītajam, + par to (pašai uz savas ādas nācies pieredzēt), bet - lūūūūūdzu, cieni pats savu valodu, pieslīpē gramatiku! emotion

0 0 atbildēt

Ja es vel vienu reizi spokos redzesu rakstus par divvalodibu, es ieslegsu kameru, nosausos , video spokos ieliks mans bralis.

tas ta.. lai vienkarshi neteiktu- ZAJEBAL NAH**!

2 2 atbildēt

bet ja vienkārši nedotu ēst, tad nomirtu un viss, bet ja iedodu nedaudz, un kko šausmīgu - ko ēda Latvieši sībīrijā, tad mocītos.. laigan sūnas viņiem pa labu būtu.. skaists augs.. varētu dot to, ko viņi deva meitenei ēst - sūdus! :) turklāt viņu pašus! :) un dzert ledu šā vai tā.. :D

kaa vinji labraat mums gribeet udariit.

0 0 atbildēt