local-stats-pixel fb-conv-api

Par swedbank. papildināts, ar VIDEO no LTV ziņām!98

714 37

Sveiki cienijamie baumotāji, vai jūs negribētu vienkārši NOMIRT?

Pasaule ir pārāk maza, lai izspēlētu kādu no stulbajām padomju laikos nodrāztajām baumošanas spēlītēm. Varbūt, kāds atcerās spēli "klusie telefoni"? kur vienā gala pasaka, swedbanka ir drošībā, bet otrā puse atskan, kā swedbanka ir bankrotā..

Skrieniet uz veikaliem iepirkt apakšveļu, jo no pirmdienas, to vairs nevarēs iegādāties.. NEKAD.. :)

Stulbie pesnionāri, kuri mūždien māca un stāsta par to, kā labāk rīkoties, tagad stāv garās, jo garās rindās, lai dabūtu dažus latiņus, kurus iespējams tāpat, aizstūra atņems, kāds kretins, šodien pilsētā valda zagļi.. tieši tā mans mazais draugs, iespējams tieši tavu omu vai opi šobrīd apzog dēļ kāda kretina, kurš uzpūtis šo baumu burbuli. :)

Pirms baumo, pārliecinies, vai baumas ir patiesas. :)

turpmāk daži twitti:

Zarainaa Laura Zarina Nemaz netaisos skriet uz bankomātiem, naudai ir jāstāv drošā vietā -

ArmandsPiebalgs Armands Piebalgs klientiem kas negrābj āra naudu, nav paredzēti kādi bonusi ? :D

KasparZ Kaspars Zālītis Strojms par ir kaut kas traks! I-Banka strādā, iepirkties var - kur problēma? Mieru tikai mieru cilvēki!

podzeens Aldis Smējos par hokeju, smejos par stulbeņiem pie swedbank automātiem. .

TomsMVP Toms Kunakovs Kabatzagļiem Ziemassvētki šogad agrāk ;D

DilleunLocinsh Dille un Lociņš A mums vienalga, mēs pārtiekam no mīlestības! Kartupeļi arī ir. Turklāt ar Swedbanku ir viss ok, beidziet stresot!

Semikindless Emils Deksnis Drīz buus worldwide trending topic :D bankai tiks pievērsta tik liela pasaules uzmanība, ka moš vēl akciju vērtību pacels

JurisGulbis Juris Gulbis Novēlu izturību šonakt, lai nepietrūkst naudas un sistēmas nepieviļ.

:D skat ko uzgāju iekš- http://sandraveinberga.lv/2011/12/11/baumas-par-swedbank-ta-saucamo-bankrotu/

Prātā ir vēl nesen lasītā un plašām masām zināmā informācija, par to ka šī banka pirmo gadu pēc krīzes ir strādājusi ar peļņu un, ka piektdien vakarābiržas akciju kurss Swedbank bija plusos, tapēc radās pamatotas aizdomas, ka tās ir tukšas baumas.

Tomēr piezvanīju Swedbank Zviedrijas centralā ofisa preses daļas vadītājai Annai Sundblādai (Anna Sundblad) un guvu apstiprinājumu savām aizdomām. Tās ir baumas bez pamata , kuras Swedbanka taisās atspēkot arī preses ziņā Latvijas medijiem.

Nevar salīdzināt miljonāru kabatas bankas tādas kā Latvijas Krājbanka ar nopietnu Zviedrijas biržā kotētu banku, kuras akciju kurss ir visiem acu priekšā un kuras darbībai ir daudz lielāka kontrole nekā tas mēdz būt ar Latvijas bankām.

Šī banka ir viens no Zviedrijas ekonomikas pamatiem, kuras veselībā ir ieinteresēta gan Zviedrijas tauta, gan valdība.

Tāpēc no šī aspekta mums atliek ticēt Skandināvu bankām vairāk nekā Krievijas miljonāru kabatas bankām.

UN arī kāds saturīgs BLOGS par šo tēmu http://alekssdinamo.tumblr.com/tagged/swedbank

sekojiet man twitteri @donorvo



714 37 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Pareiz,pareiz .. tiem kuri negrābj ārā naudu vajadzētu piešķirt kādu bonusu.. :D:D

75 2 atbildēt

Latvijā dzimusi jauna kustība "Bankings". Tā ir kolektīva rindā stāvēšana pie bankomāta un, protams, arī visas savas naudas izņemšana.

31 1 atbildēt
Zin avatarsZin

Es saprotu, ka pastaav vaarda briiviiba un demokraatija, bet luugums spoku moderiem uzreiz dzeest rakstus un komentaarus, kaa arii autoriem uzlikt suspendu uz kaadu laiku, ja raksts vai komentaars vaicina baumu taalaaku izplatiibu vai apstirpinaashu.... (varbuut tas jau tiek dariits, tad tas ir apssveicami : )

 

Piemeeeram - mazāčiksa komentārs

24 0 atbildēt

Par nepatiesu baumu izpaušanu 3-5 Gadi. Tātad twitter is going down ! emotion

16 1 atbildēt

Pameklējiet tak mīļie cilvēki Zviedru netā (un lūdzu bez "es tak valodu neprotu" - kad vajag rakstu spokos iekopēt uzreiz zin kas ir google translater). vienīgais ko es uzgāju bija virsraksts par trakiem latviešiem, kas grābj no bankas ārā naudu :D

12 0 atbildēt

Tieši tas, ka idioti tagad masveidā grābj ārā naudu no Swedbank, var radīt bankai problēmas... ;)

11 0 atbildēt

 

Dzīvoju Zviedrijā un varu apgalvot, ka Swedbank filiāles nestrādā, JO IR SVĒTDIENA. Un zviedru ziņās nav neviena vārda par bankas bankrotu, vienīgais raksts, ko atradu par Swedbank ir tas, ka Latvijā ir panika. 

11 1 atbildēt

Latvieti, klausies šito - rīt beigsies smiltis jūrmalā...

18 8 atbildēt

Par 1. teikumu + :D

9 1 atbildēt

Sūda baumas :

12 5 atbildēt

man žēl to cilvēku pie bankomātiem.. un nav viņi stulbi. īstenībā cilvēcīgi viņus saprotu, jo visi ir jau ļoti iebiedēti dēļ krājbankas.. jo sevišķi pensionāri, kuriem, par to mazo naudu, gan ziemā komunālie jāspēj nomaksāt, gan paēst vēl vajag..bet viens reāls piemērs jau bija, ka pēkšņi bankas dēļ var palikt bez līdzekļiem.. un šobrīd tiešām ir jāuzmanās no zagļiem...

7 1 atbildēt

nespēju tam noticēt, spokos ir arī kāds, kurš kko reāli saprot! +

13 7 atbildēt

Jau vairākus gadus esmu Swedbank klients. Ne reizi nav pievīluši un tāpēc arī šoreiz nepakļaušos stulbeņu bara instinktam un atstāšu savu naudu tur, kur tā ir. 

6 1 atbildēt

Gribu piebilst to ka raksta autors ir debīls pusfabrikāts. Nav vienalga ko citi cilvēki dara ar savu naudu kas atrodas "Swedbank", ja grib lai ņem ārā, un tie pensionāri, kas ņem savu "niecīgo" naudiņu ārā, varbūt viņiem tā ir pēdējā iztika un protams, ka neriskēs to zaudēt, tā kā ja esi sociāli nodrošināts kretīns nemāci citiem kā dzīvot un ja tu esi tik stulbs un tici ko saka bankas strādājošās personas, tad tik tiešām esi lētticīgs.

42 37 atbildēt

Neuztraucieties, ja piepildīsies tie 0,000000000000000001% ka swe bankrotēs, visa Ziemeļeiropa aizies pa burbuli un nepalīdzēs tie 50 lati ko paspēsi izņemt no bankomāta :D Kāds finansists varētu uzrakstīt scenāriju, kas notiek, ja swe nogrimst :) 

9 4 atbildēt

nu žēl tautas emotion nesaprot elementārus mūsdienu ekonomikas pamatprincipus..

5 1 atbildēt

Es arī vakar saņēmu zvanu no draugiem ar tekstu:''Cau, dzirdēji jau pa Swedbanku, naudu izņēmi?? paskaties kādas rindas ārā.'' Negrasos tagad izbrīvēt sev vairākas stundas laika, lai ietu gaidītu kaut kādā rindā, un vispār pāršķirstīju visus ziņu portālus, banku mājaslapas un tt. Nevaru atrast nevienu iemeslu kāpēc vajadzētu skriet un izņemt naudu. 

3 0 atbildēt

ļooti liels noziegums būt drošībā par savu naudu,nu tik nenormāls . Tikai ,manurpāt,lielāks noziegums ir saukāt visus te par dauņiem un stulbeņiem,kuri vienk. aizgāja un drošībās pēc izņēma savu naudu. -.-

5 2 atbildēt

es dzidrēju, ka rītdienas nepārdos alko, iesim visi piedzerties.

nopietni, cilvēki, kad ļūs kļuvāt tik lētticīgi?

2 0 atbildēt

nu mulkji, kas neko nesparot no situaacijas un iet grabt naudu aaraa - daunisms

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »