Bon apetit!
Olas, ceptas ValdībaVainīga gaumē.5
30
4
Ta labi, es ņemu tās olas, vistu kuras var dabūt veikalā, un vēl šur tur.
Jā, nu reku tādas viņas izskatās, kad atver ja, viņām tādām jābūt, šito liku, ja nu kāds nav redzējis olas, vāa ne.
Nu tad sāksim vārī-.. ptu' cept tās olas ja, es šoreiz izmantoju gāzes pečku, ir citi kuri izmanto to tur ar malku darbināmo, bet ši man laba.
Un šitā viņa izskatās iedarbināta, ja kāds nebija redzējis.
Un tad sāksim grie-.. ptu' cept viņas vienreiz, ja. Tad es paņēmu veco labo krievu melno pannu, jo visas citas bija netīras un šitā pati laba, ta labi metam viņu virsū gāzes pečkai un lejam virsū eļļu, motor, olīv, rapšu, kura kuram tuvāka.
Nu un tad protams sākam grau-.. ptu' cept ja, šitā viņas izskatās kad cepjas, ja kāds nebija redzējis, ja. Daži ber piparus un sāli, tāpat kā es, bet ir drosminieki kuri vēl met klāt turbo-zupas un vel nezkādus brīnumus, cukur pēc izjūtas, ja gribas.
[Da' labi, ko tu šeit gribēji redzēt? Kā es griežu selerijas un metu klāt, nekā nebūs, ir forši un jauki ja cilvēki padalās ar savām receptēm utt. bet tad, kad katrs spoki.lv lietotājs savu olu recepti metīs, kādam vēl nelabi paliks, tāpēc centīsimies būt orģināli un likt tiešām savas receptes nevis kaut kur nokopētas, un pirms liekam paskatamies vai kautkas tāds jau nav bijis. Yours ValdībaVainīga.]