local-stats-pixel fb-conv-api

Objektīvu adapteris tavam telefonam3

Agrāk neviens brauciens nebija iedomājams bez spoguļkameras, taču pēdējā laikā es sāku novērtēt ērtumu un kustības/rīcības brīvību ko sniedz fotosomas neesamība. Otrs apsvērums fotokameras līdzneņemšanai ir tas, ka būtībā viss uz šīs pasaules jau ir nofotografēts. Nupat arī mūsu pilsētas Google sabildē, lai mēs varētu apskatīt Daugavpili uz to nemaz nebraucot. Protams, kaut kādas atmiņas no ceļojuma gribas saglabāt arī bilžu veidā, taču tam pilnībā pietiek ar kabatai draudzīgo telefonu. Turklāt ar visādu viltīgo aplikāciju palīdzību, bildes var uztaisīt tik jancīgas, ka pašam prieks, bet pārējie neko nesaprot...

Ir izstrādāts iPhone apvalks/adapteris, kas ļaus pievienot lielos spoguļkameru objektīvus. Zoom, makro, vai kaimiņus biedējošo 600 milimetru trubu. Spraud tik klāt un bildē.

Adapteris ļauj pievienot Canon vai Nikon objektīvus un tā cena ir 250 dolāru. Visai padārgi par plastmasas gabalu ar vītni. Un tas joprojām neatrisina [ar objektīviem piekrautās] fotosomas problēmu.

57 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tiešām padārgi priekš tāda štrunta... Tad jau labāk nopirkt jaunu spoguleni un chill... Tikai mans viedoklis :)

16 0 atbildēt

Un kopā ar iPhone tas viss savelk ļoti labas spogulenes cenu. Nav vērts. Un nedomāju, ka kvalitāte būs tāda pati kā spogulenei. Tāpat arī nekāda lielā vietas ieekonomēšana nesanāk, jo spoguleņu objektīvi ir palieli. Vienvārdsakot - nav vērts. :)

0 0 atbildēt