local-stats-pixel fb-conv-api

Nothing is impossible, except that your state of mind makes10

10 0
Šajā rakstā , mēs iepazīsimies ar cilvēku kurš ir ziedojis visu savu dzīvi mūsu nākotnei un arī  to ,ko viņš rada ,lai mainītu nākotni.


Biogrāfija

Vārds: John Roy Robert
Uzvārds: Searl
Dzimšanas vieta un datums: Profesors Johns Searls dzimis 1932. gada 2. Maijā, Anglijas pilsētā Berkšīrē (Berkshire).

Profesors Johns Searls 14 gadu vecumā sāka strādāt par visādu elektrisko motoru atjaunotāju un labotāju. Šajā darbā viņš eksperimentējot ar savām idejām nonāca pie tā ,ka viņam praktiski izdevās pierādīt ,ka vispārpieņemtā zinātne ne vienmēr ir pareiza. Un šeit arī aizsākās viņā darbs pie SEG ( Serla Effektu Ģenerātors ) Jeb vienkāršiem vārdiem mūžīgais dzinējs. 
Lai arī bieži vien izdzirdot vārdu salikumu mūžīgais dzinējs jums tas šķitīs ,kas nereāls ,tad pavisam noteikti jūsu domas mainīsies, ko līdz izpētīsiet visu manis doto informāciju.


Kas ir SEG?! - SEG ir mūžīgais dzinējs kurš darbojas praktiski tikai uz magnētiem.


Iespējams ,ka daudzi neitcēs ,ko redz un uzdos jautājumus - Kā ,tad tas netika ziņots jau ātrāk?! Uz ko mana atbilde būs ļoti vienkārša: Pasaules galvas nav ieinteresētas šāda veida informāciju izplatīt. Kapēc?! Tāpēc ,ka visas naftas, elektrības un tamlīdzīgas firmas vairs negūs peļņu ,jo SEG neprasīs nekādus mūsu mātes dabas resursus. Jeb vienkāršiem vārdiem sakot mēs varēsim gan braukt ar SEG motoru, gan uzturēt māju uz SEG motora gan lidot uz SEG motora.

Ir arī pieejama Johna Searl dokumentālā filma kurā ir izklāstīts no A-Z.

Šeit jūs varat atrast visu nepieciešamo informāciju par filmu kā arī linkus uz vēl trijām viņa projekta majās lapām.        http://www.johnsearlstory.com/










10 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Paldies. Man tādas lietas interesē.
3 0 atbildēt
Vienmēr laipni un manuprāt ,ka nu šis tiešām ir ļoti interesants stuffs. Kā arī spokiem.lv unikāls - nebūs jāklausās ,ka kāds jau ir viņu iemetis vai kā tā. + no manis tev
3 0 atbildēt
apbrīnojami. liels paldies par postu.
3 0 atbildēt
paldies + sen jau ir bijis tāds motors utt. protams un beidzot tas ir parādijies, galvenais lai tik nonāk apgrozībā :) šim motoram nav patents un viņš ātri izplatīsies visā pasaulē tā ka naftas īpašnieki neko nevarēs padarīt un nu - lieta uz labāku dzīvi :) BEIDZOT :D
3 0 atbildēt
TonyMob ! Tieši tā - uztvēri domu pareizi ,kas arī būtu visiem citiem jāuztver :) Ciks - iespējams ,bet šī nebūs tā reize.
2 0 atbildēt
niks - tev nu gan ir intelekta liimenis....
0 0 atbildēt
Anonīmajam - Ha Tu jau gribētu ,lai tu varētu tādu garāžā uzbliest. Ja tu vairāk parakātos ,tad arī tu varētu visu principu saprast. Tu domā ,ka Searls mētāsies ar pašu galvenais atslēgas štelli ka tas viss darbojas? pff tad nu gan tu sacerējies. Tākā izskatās ,ka 2010 gadā viss jau būs apskatāms un varēsi redzēt pilnu potenciālu tam visam ,tad arī noteikti ,ka tu varēsi pēctam sev garāžā tādu uzbliest. Un ,ko tu vispār vari te ņaudēt ,ja tu pirmo reizi vispār ar šito saskaries? Lūdzu nerakstīt gudrus viedokļus ,ja nav nācies saskarties ar šito iepriekš. P.S Būtu labāk teicis paldies ,ka es kko šadu vispār ieliku ,lai tādi ,ka Tu Anonīmais varētu beidzot izlīst no alas un redzētu ,kas pasaulē notiek.
0 0 atbildēt
Principā ir tā ,ka es šim visam vairāk pieķēros vakar - respektīvi centos izlasīt visu pieejamo informāciju. Pats to filmu neesmu redzējis ,jo nav tagad liekas naudas ,ko viņu pasūtīt ,bet katrā ziņā es neatteiktos jo internetā nokačāt viņu arī nevar - tāpēc ,ka baigi maz cilvēki zin par to visu. No A-Z es rakstīju ,jo tāpēc ka tā filma ir dokumentālā un tur ir paskaidrots kas un kā ar to visu štelli notiek un kas ap ko grozās. Protams es nezinu vai tiešām tur ir pašos sīkumos viss aprakstīts. Kā arī es to rakstīju tāpēc ,ka man negribējās visu informāciju pārtulkot un tā - tipa ar domu ,lai jūs paši ejat čekojat kas un kā tur notiek. Ja tu man jautā ,kā tā štelle darbojas ,tad ir tā ,ka es negribu stāstīt jo nevēlos kļūdīties. Tāpēc arī ir pieejama informācija viņa majas lapās ,lai katrs cilvēks saprastu kas un kā un vēl jo labāk dabonot to filmu Tu varēsi saprast visu līdz pēdejam graudiņam ,ka tas notiek izņ*t noteikti to pašu galveno štelli ko viņš tur noslēpumā vis maz pagaidām ,lai augstāk stāvošie nevarētu nozagt viņa ideju ( laikgan es pieņemu domu ,ka valdībām un pasaules galvām jau tas viss ir sen zināms tikai protams ,ka no sabiedrības tas viss ir slēpts, kā arī milzums citu lietu ar kuru palīdzību mēs varētu dzīvot kā "lielie" ) Visā visumā ir tā ,ka jo lielāks zinātāju skaits būs jo iespējams atradīsies vairāk atbalstītāju un tiešām iespējams jau tuvākajā nakotnē mums nebūs jāsatraucas ne par ko un varēsim dzīvot tiešām tā ,kā mums bija jādzīvo un jāveido lietas agrāk. Ļaušos piebilst ,ka Professors Searls - nav izglīdots vispār TB viņš nav mācijies skolās utt... Kā arī viņš ir uzaudzis nabadzīgā ģimenē un diezgan daudz fiziski aizskarts ,kas ir novedis pie tā ka viņš visu mūžu ( ja pareizi sapratu ) ir bijis kurls un ir uztrennējis sevi tā ,ka viņš saprot ko viņam saka vai nu nolasot no lūpām vai arī ar vibrācijām.
0 0 atbildēt
Taisnība jau tev ir anonīmais ,bet lieta tāda ,ka kā jau pats redzi tas vis ir izvērties tā ,ka ja tas projekts būtu tikai tādā fantastikas robežās ,tad tik ilgus gadus un vispār tik attistīts daudz maz kā tagad viņš nebūtu. Starp citu vakar ložņājot pa tām lapām uzgāju ,ka viņa komandā ir arī kāds Latvijas pārstāvis.
0 0 atbildēt