local-stats-pixel fb-conv-api

Norvēģu slepkavam luksuss cietums!!!!179

607 11

Man visu laiku likās, ka baigi labi, ka norvēģiem nav nāvessoda un Breivīks nevis aizvērs acis un viss, bet visu savu sūda dzīvi mocīsies.Tad es uzzināju, ka tajā mega demokrātijā viņam iedos 21 gadu.

bet kad izlasīju vienu rakstu bija tāds "KOOOOOO?"

Norvēģu slepkava, kas nogalinājis pusaudžus valdošās partijas rīkotajā nometnē, tiks izmitināts vienā no norvēģijas labākajiem cietumiem - tādā, kurā ir ļoti augsts dzīves līmenis. Norvēģija zināma ar savu lojalitāti pret cietumniekiem (tā esot pārākā demokrātija).

Norvēģijā slepkavības un noziegumi notiek ļoti reti, jo ir augsts aizsardzības līmenis valstī (vismaz tā uzskatīja), tāpēc cietumnieku vispār nav īpaši daudz, līdz ar to arī cietumi ir ļoti ērti.

Nervēģi uzskata: noziegumu pastrādāšana notiek, ja cilvēks jūt netaisnību sabiedrībā vai viņam trūst labas uz pareizas audzināšanas. Un tieši ar to šajos cietumos tiek galā - pāraudzina.

DEMOKRĀTIJA IR LABA LIETA, BET JA SLEPKAVU IELIEK DZĪVOT ŠITĀDOS APARTAMENTOS!

607 11 179 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 179

0/2000

Nu nav viņiem visi tādi cietumi. Viņš nonāks parastā cietumā bez ierakstu studijas un varēs gaidīt kad viņu apsargi vai cietumnieki novāks. 

2 6 atbildēt

Šitais viss ir suņa murgs. Kurš idiots notiesāja viņu? Šitā spridzināšana un šaušana ir trakākais, kas Norvēģijā ir noticis. Apmēram 60 cilvēki gāja bojā, ja nemaldos un šijam izdzimtenim piespriež tikai 21 gadu un vēl luksuss cietumu? Un kā, tad ar to New York Times vai, kurš no tiem mēdijiem, kas teica, ka par spridzināšanu ir atbildīgi musulmaņi? Un kāda vēl nafig demokrātija? Atceraties tos cilvēkus, kas pārpildīja ielas, kad pieminēja un nesa puķes Norvēģijā? Un pie tam viņš tajā nometnē gribēja nogalināt tikai vienu cilvēku, bet pats aizkavējās un beigās nošāva mazliet par daudz cilvēku. Te viss ir tāds bullšits. Nelasīšu neko delfos, apollo un visos šajos ziņu portālos. Vienalga viņos nekad nedzirdēsi patiesību un pilno notikuma stāstu.

1 5 atbildēt

Cik var spriest, tam šāvējam bija piegriezies, ka viņa zemē salīduši pilns ar visādiem musulmaņiem, nēģeriem un islāmistiem, te lūk rezultāts "integrācijai"un globalizācijai.

1 7 atbildēt

baigi forši kopēt manus rakstus?  --- , idiots.

1 10 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »