local-stats-pixel fb-conv-api

Norvēģu slepkavam luksuss cietums!!!!179

607 11

Man visu laiku likās, ka baigi labi, ka norvēģiem nav nāvessoda un Breivīks nevis aizvērs acis un viss, bet visu savu sūda dzīvi mocīsies.Tad es uzzināju, ka tajā mega demokrātijā viņam iedos 21 gadu.

bet kad izlasīju vienu rakstu bija tāds "KOOOOOO?"

Norvēģu slepkava, kas nogalinājis pusaudžus valdošās partijas rīkotajā nometnē, tiks izmitināts vienā no norvēģijas labākajiem cietumiem - tādā, kurā ir ļoti augsts dzīves līmenis. Norvēģija zināma ar savu lojalitāti pret cietumniekiem (tā esot pārākā demokrātija).

Norvēģijā slepkavības un noziegumi notiek ļoti reti, jo ir augsts aizsardzības līmenis valstī (vismaz tā uzskatīja), tāpēc cietumnieku vispār nav īpaši daudz, līdz ar to arī cietumi ir ļoti ērti.

Nervēģi uzskata: noziegumu pastrādāšana notiek, ja cilvēks jūt netaisnību sabiedrībā vai viņam trūst labas uz pareizas audzināšanas. Un tieši ar to šajos cietumos tiek galā - pāraudzina.

DEMOKRĀTIJA IR LABA LIETA, BET JA SLEPKAVU IELIEK DZĪVOT ŠITĀDOS APARTAMENTOS!

607 11 179 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 179

0/2000

skaistāk nekā dāžā labā viesnīcā emotionemotionemotion

1 0 atbildēt
   

visas lietas savā strapā salīdzināt nevar. mēs neēdam cilvēks. tas mums ir nepieņemami un tā tam jābūt. lielākā daļa cilvēku ēd gaļu un neizvemjās redzot savā ledusskapī šķiņķa gabalu. jā, cūkas nāve mums ir izdevīga, kā tu to nosauci. mēs gaļu ēdam. tu gaļu neēd, bet tu esi gatava noraut ābolu no koka un pārtraukt tā bioloģisko augšanu. Dārzenis nedomā, tāpēc mēs varam viņu "nogalināt"? Labi, slikts piemērs, bet vaitad tā nav? Mēs piesārņojam vidi, kurā dzīvojam, lietojot naftu un ķīmiskos līdzekļus, tas mums ir izdevīgi.

 

Un kamēr tu esi aizrakusies līdz tam, ka es, redz, uzskatu cūku un vistu nāvi par izdevīgu, tu vēl arvien nesaprati, ko ar šo rakstu vēlējos pateikt: Cilvēks, kurš nogalinājis citus cilvēkus nav pelnījis bezrūpīgu dzīvi. Es  jau zinu, ka tu iebildīsi, ka tad jau es esmu tāda pati, kā viņš, ja vēlos viņa mokas. Nē, tam es nepiekritīšu. Tā ir pasaules kārtība- tu nestrādā? paliec uz ielas. nodod cilvēkus? paliec viens. izdari noziegumu? -> un tad dzīve rožaina? Latvijas cietumi diezvai ir rožaini, bet tur tiek nodrošinātas visas pamatprasības. Norvēģu cietumā ir luksuss, jā, iespēja, ka cilvēks atgriezīsies kā normāls sabiedrības  loceklis ir, bet ar viņiem nestrādā psihologi, tātad prakstiski viss atkarīgs no paša cilvēka. Viņš ir pelnījis tādu dzīvi? Tu tā nerunātu, ja tavu ģimenes locekli būtu kāds nogalinājis. Man tuvu cilvēku nogalināja, jo slepkavam nebija naudas. Tu pat iedomāties nevari, kā norvēģu vecāki vēlas tā cilvēka nāvi!

1 0 atbildēt

++ Man ar tā liekas :D

1 0 atbildēt

Nē nu piz*ets. Es eju tur dzīvot. :D

1 0 atbildēt

Psc es domāju, ka ne viens vien nabags cilvēks nogalinātu, lai nonāktu TUR.!

1 0 atbildēt

Bet paskatieties uz to no otras puses. Ja viņu iemestu kkādā Krievijas tipa cietumā, pēc 21 gada viņš iznāktu ārā dusmīgs un sāktu taisīt vēl foršākas bumbas. Ieliekot cilvēku cilvēcīgās telpās, atmosfērā viņš vēl varbūt it glābjams un nekad vairs neatņems nevienam dzīvību. Šāds skaists cietums to nenodrošina, bet draņķīgs būris tikai pasiprinātu viņa neapmierinātību. 

 

Mirušos vairs atdzīvināt nevar, traģēdija ir jau notikusi, kāpēc likt vēl kādam ciest. Varētu viņu spīdzināt mūžīgi, bet mirušo piederīgajiem tas neko nemainīs.

 

Ja runā tomēr par kādu stingru soda mēru(es personīgi ticu,ka viņa prātiņu savest kārtībā tāpat nevar, lai arī cik jaukā vietā viņš dzīvotu un cik psihologu ar viņu strādātu), tad nāvessods tomēr ir, manuprāt, jēdžigāks par mūža ieslodzījumu kādā jaukā Krievijas cietumā, piemēram. Lai cik ļoti gribētos likt viņam ciest tā būtu vnk bezjēdzīga vardarbība.

1 0 atbildēt

Konkrēts Pid*rs

1 0 atbildēt

Jābrauc uz Norvēģiju un jāsāk slepkavot!emotion

2 1 atbildēt

Tādā gadījumā uz visu 21 gadu karcerī, kur sēdēs viens tumsā!!!

3 2 atbildēt

ja vienu nogalina-tá ir tragédija....ja 100 nogalina-tá jau ir statistika...

1 0 atbildēt

man sāk skaust, jāsāk plānot šo to, vienīgi negribētos cilvēkus galināt, kādu ēku nonest varētu par tādu mājvietu uz 21 gadu...

1 0 atbildēt

Bļeģ wtf? viņi smadzenes saspieduši? Bļeģ es biju domājis atmest lamāšanos, bet nu ahujena... Šitādam pidaram zobus bez narkozes raut ārā a viņu ieliek pieczvaigžņu vienīcā ar tādu sportazāli kādas manā baskedbola novirziena skolā nav. ahujeķ bļeģ. Nu [oAIESbng[oaber[goiuahe[pŗoja'weikntaw

pot

2 1 atbildēt

Mani tas nepārsteidz, ņemot vērā kāda ir tur attieksme pret lietām, bet nu ko padarīsi. 

1 0 atbildēt

viņiem tāda nāvessoda nav. pēc 21 gada viņu pārsūdzēs un atkal ieliks uz 21 gadu :) kamēr šams nomirs :)

1 0 atbildēt
   

 Lieta tāda, ka es uzskatu, ka ikviens slepkava pelnījis sliktus dzīves apstākļus. Bērnu slepkava, pieaugušo slepkava, dzīvnieku slepkava (nerunāju par medībām, bet par suņu un kaķu slepkavām, kas tos spīdzina, bāž maisos utl)

1 1 atbildēt

un tu stulba. tu gaļu neēd?no pirmsākumiem cilvēks ir medījis, bet nogalināt cilvēkus - lūk, tas nav pieņemami, arī spīdzināt dzīvniekus.

video, kur kaķus vakuummaisā bāž arī nē? izdevīgi? tu lasīt māki? es slepkavības neatbalstu.

ak, nav ko ar muļķiem strīdēties :) es tev par vienu, tu man par otru.

1 1 atbildēt

mana nākotnes profesija būs tāda- strādāšu norvēģija pa banku aplaupītāju. emotion

1 1 atbildēt

Jauki, man mājās nav ne vannas, ne TV a viņam tas un vēl vairāk! Un galvenais ka viņš ir nogalinājis tik daudz cilvēkus, bet par to dabū tādu kā atvaļinājumu! Es gan viņu spīdzinatu ar visdrausmīgākajām metodēm, tad viņš nomirtu lēnā un mokošā  nāvē, par šo spīdzināšanu es dabūtu tikai kādu gadiņu šajā luksus numurā, un būtu laimīga!

2 2 atbildēt

Tāpat viņu tur citi izraus dirsā. Peret šitajiem ''necilvēkiem'' arī cietumā izturās slikti!

1 1 atbildēt

viņu vajadzētu noslīcināt savās fekālijāsemotion

1 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »