local-stats-pixel fb-conv-api

Norvēģu slepkavam luksuss cietums!!!!179

607 11

Man visu laiku likās, ka baigi labi, ka norvēģiem nav nāvessoda un Breivīks nevis aizvērs acis un viss, bet visu savu sūda dzīvi mocīsies.Tad es uzzināju, ka tajā mega demokrātijā viņam iedos 21 gadu.

bet kad izlasīju vienu rakstu bija tāds "KOOOOOO?"

Norvēģu slepkava, kas nogalinājis pusaudžus valdošās partijas rīkotajā nometnē, tiks izmitināts vienā no norvēģijas labākajiem cietumiem - tādā, kurā ir ļoti augsts dzīves līmenis. Norvēģija zināma ar savu lojalitāti pret cietumniekiem (tā esot pārākā demokrātija).

Norvēģijā slepkavības un noziegumi notiek ļoti reti, jo ir augsts aizsardzības līmenis valstī (vismaz tā uzskatīja), tāpēc cietumnieku vispār nav īpaši daudz, līdz ar to arī cietumi ir ļoti ērti.

Nervēģi uzskata: noziegumu pastrādāšana notiek, ja cilvēks jūt netaisnību sabiedrībā vai viņam trūst labas uz pareizas audzināšanas. Un tieši ar to šajos cietumos tiek galā - pāraudzina.

DEMOKRĀTIJA IR LABA LIETA, BET JA SLEPKAVU IELIEK DZĪVOT ŠITĀDOS APARTAMENTOS!

607 11 179 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 179

0/2000

Šneļļāāā bļēē !! 

1 0 atbildēt

Cerams ka citi cietumnieki viņu drāzīs katru dienu un pakaļā lies verdošu ūdeni lai katru reizi kad viņš spiediis suudu veeleetos lai labaak buutu miris ............

4 3 atbildēt

Bez meitenem nav dzives :D

1 0 atbildēt

Dzirdēju ka Anglijā Bezpajumtnieki speciāli izdara mazus noziegumus lai tik šiem ļaujot padzīvot cietumā, tur pabaro, ļauj nomazgāties un arī iedod jaunas drēbas. psc.

1 0 atbildēt

nujā,šito gan es nesaprotu,kada huja pēc viņu iemet tik civilzētā vietā,čista ka pa huiņu?

2 1 atbildēt

viss ir, kādu gadu ja gribēšu doties atpūtā, tad būs jāaizbrauc uz norvēģiju un kaut kā (nenogalinot nevienu) jādabū 1gads cietumā, tas būtu labs =D

1 0 atbildēt

:D dzeks labi atpuutiisies pirms pensijas..gan pa to teror aktu labi nopelnija..

1 0 atbildēt

nu tas viss izskatas loti labi, bet dzive nav nemaz tik forsi, tici man...

1 0 atbildēt

kaut kur lasiju, ka tas citums, lai gan izskatās brīnišķiīgi, iedarbojās uz cietumnieka psihi.. nu kaut kā tā.

1 0 atbildēt

viņam lielās sods būtu dzīvot manās kojās, es nesūdzos, bet kad salīdzina ar šito emotion

1 0 atbildēt

nu bet īstenībā Norvēģijā 2/3 ieslodzīto,kuriem ilgi jāsēž cietumā iziet brīvībā ātrāk,tad sanāk ka Breiviks var 53 gados iznākt un sākt nogalināt cilvēkus atkal(bet dzirdēju arī versiju,ka katrus 5 gadus var to sodu pagarināt,ja konstatēs,ka viņš nav mainijies,bet tajā pašā laikā viņš var arī rādīt visiem,ka visu sapratis,tikai lai izietu laukā no turienes)

1 0 atbildēt

Konkrēts Pid*rs

1 0 atbildēt
   

visas lietas savā strapā salīdzināt nevar. mēs neēdam cilvēks. tas mums ir nepieņemami un tā tam jābūt. lielākā daļa cilvēku ēd gaļu un neizvemjās redzot savā ledusskapī šķiņķa gabalu. jā, cūkas nāve mums ir izdevīga, kā tu to nosauci. mēs gaļu ēdam. tu gaļu neēd, bet tu esi gatava noraut ābolu no koka un pārtraukt tā bioloģisko augšanu. Dārzenis nedomā, tāpēc mēs varam viņu "nogalināt"? Labi, slikts piemērs, bet vaitad tā nav? Mēs piesārņojam vidi, kurā dzīvojam, lietojot naftu un ķīmiskos līdzekļus, tas mums ir izdevīgi.

 

Un kamēr tu esi aizrakusies līdz tam, ka es, redz, uzskatu cūku un vistu nāvi par izdevīgu, tu vēl arvien nesaprati, ko ar šo rakstu vēlējos pateikt: Cilvēks, kurš nogalinājis citus cilvēkus nav pelnījis bezrūpīgu dzīvi. Es  jau zinu, ka tu iebildīsi, ka tad jau es esmu tāda pati, kā viņš, ja vēlos viņa mokas. Nē, tam es nepiekritīšu. Tā ir pasaules kārtība- tu nestrādā? paliec uz ielas. nodod cilvēkus? paliec viens. izdari noziegumu? -> un tad dzīve rožaina? Latvijas cietumi diezvai ir rožaini, bet tur tiek nodrošinātas visas pamatprasības. Norvēģu cietumā ir luksuss, jā, iespēja, ka cilvēks atgriezīsies kā normāls sabiedrības  loceklis ir, bet ar viņiem nestrādā psihologi, tātad prakstiski viss atkarīgs no paša cilvēka. Viņš ir pelnījis tādu dzīvi? Tu tā nerunātu, ja tavu ģimenes locekli būtu kāds nogalinājis. Man tuvu cilvēku nogalināja, jo slepkavam nebija naudas. Tu pat iedomāties nevari, kā norvēģu vecāki vēlas tā cilvēka nāvi!

1 0 atbildēt

++ Man ar tā liekas :D

1 0 atbildēt

Bet paskatieties uz to no otras puses. Ja viņu iemestu kkādā Krievijas tipa cietumā, pēc 21 gada viņš iznāktu ārā dusmīgs un sāktu taisīt vēl foršākas bumbas. Ieliekot cilvēku cilvēcīgās telpās, atmosfērā viņš vēl varbūt it glābjams un nekad vairs neatņems nevienam dzīvību. Šāds skaists cietums to nenodrošina, bet draņķīgs būris tikai pasiprinātu viņa neapmierinātību. 

 

Mirušos vairs atdzīvināt nevar, traģēdija ir jau notikusi, kāpēc likt vēl kādam ciest. Varētu viņu spīdzināt mūžīgi, bet mirušo piederīgajiem tas neko nemainīs.

 

Ja runā tomēr par kādu stingru soda mēru(es personīgi ticu,ka viņa prātiņu savest kārtībā tāpat nevar, lai arī cik jaukā vietā viņš dzīvotu un cik psihologu ar viņu strādātu), tad nāvessods tomēr ir, manuprāt, jēdžigāks par mūža ieslodzījumu kādā jaukā Krievijas cietumā, piemēram. Lai cik ļoti gribētos likt viņam ciest tā būtu vnk bezjēdzīga vardarbība.

1 0 atbildēt

 

Man garšo Ananāss

1 0 atbildēt

Es atkal domāju ko viņš tik daudzus bija ar šauteni nogalinājis. Sālīdzinot ka

Amērikā skolās šaudās tur kādi padsmit cilvēki tiek nogalināti.

Izrādās šis ne tikai tagad pa nodokļu naudu dzīvos *** viesnīcā, bet vel tika uztrenēts pa valsts naudu nogalināt...

1 0 atbildēt

Tavi fakti ir galīgi garām, bet nu cietums gan ir kruts. :o

2 1 atbildēt

tam 4alim vajadzetu kameru 2x2 metri un viss. es dotu reizi nedelja maizes kabalu un glazi udens

1 0 atbildēt

Nē nu piz*ets. Es eju tur dzīvot. :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »