local-stats-pixel fb-conv-api

Nopietnas atbildes uz Pukša jautājumiem9

52 6
« 1  2  3  4  5 »
52 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

pff .. atbildes nesliktas .. bet tie jautajumi ko uzdeva pukš . tādi pok*niski .. nenormaligi .. jajauta vai viņam vispar ir 12 gadu ..

2 0 atbildēt

Lai arī kārtējo reizi piepildas teiciens, ka stulbs jautājums prasa stulbu atbildi un daļa atbilžu šeit ir tādas, bet vismaz kādam ir bijusi pacietība beidzot atbildēt tiem, kam pašiem nav saprašanas un uzdot tādus jautājumus, ceru, ka raksti ar līdzīgiem jautājumiem pārstās parādīties...

2 0 atbildēt

Labas atbildes tik 29. Atlauts jau liels atrums ir piemeram tuksnesi --- nomalas vietas! ( jo kā gan tad TopGear un visi ralliji notiek ?

2 0 atbildēt

Patiešām labs raksts :D

1 0 atbildēt

labs! :D

1 0 atbildēt

Dažas atbildes pamatīgi pieklibo! ;)

Jautājumi ir labi(daži), bet atbilde ir nepilnīga vai nav pareizi izprasta. Piemēram, par elektronisko pulksteni! Cilvēks gan jau domāja, kā izdomāja par sekundēm likt. Jo elektroniskais tomēr mēra mazākas iedaļas nekā tikai minūte! Tas tik tiešām ir labs jautājums, jo būtu forši zināt, kā tiem atomu un kvantu pulksteņiem izdomāja, kurā brīdī sākt no .00000.. :)

 

otrais jautājums par kurlmēmajiem arī tik tiešām interesants, ja iedziļinās. bieži vien mēs taču domājam tikai vārdiskos jēdzienos, tos domās nematerializējot. un kas tad notiek kurlmēmo prātos  - materializēts jēdziens vai tomēr kaut kāda jēdzieniska zīmju kustība, kura taču arī ir tomēr skatāma?!

1 0 atbildēt

Laikam nebiju īsti skaidrā prātā, kad lasīju un rakstīju, tiešām rēcīgi sanāca emotion

0 0 atbildēt

Ar teflonu tas pats. Rakstīju pusaizmidzis tādēļ tāda šaizīte.

0 0 atbildēt