local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

''Daudzi no pagājušā gada 9. klases skolēniem nenormāli daudz smēķēja. Nopietni, kāpēc tas jādara vecumā, kad Tev vēl nav par īsti 16 iestājušies''

Pareizi saki. mūsdienās tādā vecumā parasti visi jau ir atmetuši :Da

459 9 atbildēt

Idioti bija, ir un būs. Ja uzskati, ka varētu nebūt viens no tiem, izkāp no viņu bedres un dzīvo tālāk, staigājot viņiem pāri.

244 4 atbildēt

"TAUTA IZAUDZIET! Jo pausaulei vajag gudrus cilvēkus"

Te tu smagi maldies, jo pasaulē ir pārāk daudz gudru cilvēku, visiem nav kur savas zināšanas likt. Trūkst tieši idioti, kuri būtu gatavi strādāt smagu, fizisku darbu, kuru vajag pilnīgi visur.

181 19 atbildēt

Un pats kā ''dimanta oliņa, melnuma nemaz nav''  :)

168 16 atbildēt

kāda jēga gaidit ar nepacietibu skolu ja tur mācibu sistēma šā vai tā ir dirsā un māca tikai huiņu ? (atvainojos par lamu vārdiem) piemēram es savus 12 gadus nomācijos un varu teikt ka skolā es neko dzīvē  noderīgu neiemācijos.. pirmajās klasītēs vēl ok, māca daudzko, bet pēc tam ir vienkārši bezsakars, nu nahuj man vajag zināt ka apreķināt X vai Y man māte strādā Valsts ieņemumu dienestā, caurām dienam pie datora, klapē pa taustiņiem un drāž nodokļu parādniekus, pat tādā darbā kur daudz kas jārēķina NAV tas viss vajadzīgs. vai arī nahuj man jāzin kādas sastavdaļas ir tārpos, vai kāds skelets ir putnam ? ja kadu dienu vajadzēs zināt, novākšu kādu zvirbuli un izpreperēšu viņu. Personigi es visu ko zinu, esmu mācijies "iz dzīves"  pat angļu valodu es iemācijos pašmācibas ceļā NE skolā!, skoļa tikai drukāju kontroldarbus un vācu sakarīgas atzīmes. Ja grib kautko sasniegt, sēdi pats mācies, nevis gaidi skolu un iemācisies mēslus kas tev nebus vajadzigi. varbūt tikai mans uzskats, tāds cka skola sūka, jo man jau bija tā, ka es mazākajās klasītēs kamēr citi sapņoja but par policistiem, ugunsdzēsējiem, es jau zināju ka gribu but mehāniķis, un savu dzīvi saistit tikai un vienigi ar mašinām un močiem ( nu vienu bridi sagribējas but elektriķim tapēc pazubrijos biš to, elektriķis nēsmu, bet no tās macišanas vismaz jēga kāda bija, savilku sev vismaz garažā jaunu elektro aprikojumu (lampas slēdži rozetes utt :D ) anyway.. skola visu laiku sēdēju stundās ar domu -  ka nav jēgas vispār klausities skolotājos jo tas mēsls ko viņi māca man nebus dzīvē šā vai tā vajadzīgs, mācijos tikai tā lai butu sekmīgs, tiktu pārcelts un atrāk to sūdu bedri pabeigtu un darītu dzīvē noderīgas lietas, kas interesē un patīk.

   

bet runājot par rakstu - nevaru nepiekrist.  VĒLAMS UZ ŠO KOMENTĀRU NEATBILDĒT! ZBAL JAU VISIEM VIENU UN TO PAŠU TEIKT - IZLASI UN LIECIES MIERĀ!

139 45 atbildēt

Pilsoni Gramatikas guru, vai latviešu valodas gramatikā tiek lietots tāds..hmm..jēdziens kā "watafak",turklāt ar  "w"? Gadienā "Kas pie velna" nebūtu latviskāk un gramatiski pareizāk?:D

91 18 atbildēt

uh. tavi klasesbiedri nebūs priecīgi :)

69 2 atbildēt

Kaut kas, kaut kur, kaut kam, kaut ko- raksta atsevišķi!!

63 4 atbildēt

Vecīt, es tev piekrītu 99%. Tik par tiem pārgājieniem,mana atbilde būtu - ekskursija, jo tajā jau var iekļaut pastaigāšanau,apskates objektus un pat nakšņošanu zem klajas debess,proti,teltī. 

Kad sāku lasīt tekstu, šķita,ka to raksta 25+ gadīgs čalis, bet kad pamanīju,ka tev pašam ir tikai 15/16 gadi, tas mani izbrīnīja,un neko sliktu par tevi nevar teikt, malacis,prieks,ka ir kāds, kurš ir nesa*irsts un galvā nesačakarēts! ;) 

45 0 atbildēt

Tā jau ir. Visa šī Džastinu Bīberu un Van Direkšen paaudze novedīs pasauli līdz kapa malai. emotion

57 13 atbildēt

To sauc par evolūciju vecīt. Jaunā paaudze nomaina veco paaudzi. Filma Idiokrātija raksturo to, kas drīz notiks. Un tas notiks ļoti ātri, iespējams tuvāko gadu laikā..

34 2 atbildēt

Savu stulbību jaunieši saprot tikai tad,kad viņi ir pieauguši un meklē darbu,bet nekur nevar dabūt darbu,jo skolā uzskatīja,ka nav jēgas mācīties un tā vietā labāk ballēties,dzert un smēķēt.

27 1 atbildēt

Zini man šitie raksti krīt uz nerviem,kaut arī es neesmu nevienā no tiem kritērijiem.

Iemesls?Ja kautkas nepatīk meklē risinājumu,nevis sūdzies.

27 6 atbildēt

Katram ir jaiziet savam stulbumam un neapdomībai cauri.

18 1 atbildēt

Par 7. Astotās klases beigās, kad skolotāja jautāja vienai no klases, ko viņa darīs ar savām atzīmēm (atzīmes valša ritmā.. šogad palika vismaz uz otru gadu...) šī atbildēja: Ej dirst!

Jauki, ne? Par liftu - mūsu skolā ar tāds ir, tikai to neviens neizmanto. Kā par brīnumu. Skola vairs ir nevis mācību iestāde, bet vieta, kur degradēties vēl vairāk.... 

16 0 atbildēt

Manuprāt, nav jau pirmais raksts, kur tu apd*rs savus skolasbiedrus?

Skola ir nepieciešama nevis tikai, lai iemācītos plikas zināšanas, bet, lai iemācītos dzīvot mūsdienu sabiedrībā, sadzīvot ar citiem, kā izskatās, tev tas nesanāk.

16 1 atbildēt

varu iztēloties tavu rakstu pēc 10 gadiem, kur tu sūdzēsies par darba vietu emotion

1. kāpēc sievietes klačo visu laiku

2. kolēģis taisa kafiju un tev nepatīk aromāts

3. priekšnieks vislaik aizrāda tev, kad kavē, kaut gan pats nav nekāds punktuālais  un tml :D

12 1 atbildēt

tev te pašam daudz gramatikas kļūdu...

7 1 atbildēt

Grūti jau tā tikt pāri, jo vienaudžu spiediens baigi iedzen iekšā, Nu mani tas nav skāris, bet redzu ka ja tu esi jauniņais un tevi jau pirmajā dienā noliek, tad grūti izsitsies. it īpāsi ja tas vēl ir mazās klasēs.

6 0 atbildēt

tev ir kompleksi... tu esi parasts puika kurš māk tikai vien to darīt, kā zāģēt, kas tev jau laikam ir  apnicis, tu gribi darīt to pašu ko citi, bet laikam neesi pietiekami interesants cilvēks, vai arī kādas citas problēmas tev traucē, kuras nevajag nosaukt, jo parādīsies vēl vairāk kompleksu, bet priekškam man tev vēl vairāk bojāt jaunību? Tikai tāpēc tu skaties uz citiem, un tevi tas rūpj, bet raksts tikai kā pašam sev morāls atbalsts, kurš tāpat tev nekā nepalīdzēs. Parūpējies par sevi, vēlu tev veiksmi!

8 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »