local-stats-pixel fb-conv-api

Neparastie cilvēki 2 - Meitene ar 2 sirdīm83

1965 10

Hanna Klarka šobrīd ir gluži normāls 16 gadīgs tīnis. Viņai ir burvīgi kautrīgs smaids, viņa mīl dzīvnkiekus un bērnus. Tā pat viņa mīl iepirkties ar draudzenēm un sapņo par profesiju, kas būtu saistīta ar bērniem. Šeit arī beidzas viņas normālā dzīve. ..
1994. gadā, kad viņai bija tikai 8 mēneši, Hannai tika konstatēta kardiomiopatija (sirdskaite - sirds muskuļa iekaisums, kas izraisīja sirdsdarbības problēmas un bija dzīvībai bīstams stāvoklis). Hannas sirds mira un viņai bija nepieciešama transplantācija. Taču ārsti tā vietā, lai apmainītu viņas īsto sirdi pret jaunu, izdarīja kaut ko citu. Viņi neizņēma Hannas sirdi, bet ievietoja krūšu kurvī jaunu donora sirdi, atstājot abas (Hannai bija 2 gadiņi). Tādējādi viņas organismā pukstēja 2 sirdis. Taču ar to problēmas nebeidzās. Lai organisms neatgrūztu donora sirdi viņai bija jālieto imunitāti nomācoši preparāti, kas varēja izraisīt vēzi. 2006. Gadā pienāca kritiskais brīdis - zāles vairāk nedarbojās un organisms pēc 11 gadu ilgas cīņas taisījas atgrūzt donora sirdi.
Ārsti izdomāja kaut ko nebijušu. Viņi izņēma Hannas donora sirdi un atstāja viņas īsto, jo domāja, ka pa šo laiku tā būs izaugusi stiprāka un veselāka. Viņiem izrādījās taisnība.
3 gadus pēc operācijas Hanna vairāk nelieto nekādas zāles un dzīvo veselu dzīvi ar savu īsto sirdi.

1965 10 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000
« 1  2  3  4 »