local-stats-pixel fb-conv-api

Neļauj kaimiņam drā*t savu sievuu41

818 4

Štutgartē, Vācijā tiesa lems lietā, kur kādas vīrs noalgoja savu kaimiņu, lai tas padara viņa sievu grūtu. Respektīvi, lai viņš panāk, ka viņa sieva ir stāvoklī. Rādās, ka Demtiruss Soupolos (29 gadi) un viņa bijusī skaistā sieva Tratue izmisīgi vēlējās bērnu, taču Demitrius pēc ārsta slēdziena tika atzīts par sterilu.

Tāpēc Demitruss, pārvarot sievas protestus, noalgoja savu kaimiņu Franku Maus (34 gadi), lai viņš padara "darbiņu". Tā kā Maus jau bija precēts, un viņam bija 2 bērni, kā arī bija līdzīgs Demitrusam, tā nelikās problēma.

Demitruss Mausam samaksāja 2500$ par darby. Mausam nākošos sešus mēnešus, 3 reizes nedēļā apciemot Demitrusa sievu. Tik ilgi, kamēr lieta tiktu nokārota. Maus Trauti apciemoja kopumā 72 reizes.

Kad Traute jau sāka žēloties par šo ideju, Maus teica, ka viņam tas nepatīk tik pat ļoti cik viņai, un viņš to dara tikai un vienīgi naudas pēc.

Pēc tam, kad pēc 6 mēnešus pūliņiem palikt stāvoklī nekas neizdevās, Demitrius nesaprata, kas notiek un palūdza, lai Maus arī aiziet pie ārsta, ko viņš arī izdarīja.

Ārsts paziņoja, ka arī Maus ir sterils un nekas tur nevar sanāk. Visi bija šokā, izņemot Mausa sievu, kurai nācās atzīties, ka viņš nav īstais abu bērnu tēvs.

Tagad Demitruss apsūdz Mausu par līguma saistību neizpildi un grib panākt, lai viņam atmaksā naudu. Taču Maus atsakās, sakot, ka nebija garantējis, ka 100% panāks, ka Traute paliek stāvoklī.

818 4 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Kāpēc jādrāž, ja var vienkārši iesmērēt iekšā :D

45 2 atbildēt

naticās, ka tas notiek Vācijā, parasti šitās štučkas sastopamas Meksikāņu seriālos :D

36 0 atbildēt

LOL

22 0 atbildēt

Tas saucās UPS nesanāca..neveiksme- un tik stulbi vēl tiesāties :D

16 0 atbildēt

takā kkāds meksikāņu seriāls. emotion

12 0 atbildēt

ahaaaaaaaaaaaahahhahahhahhahah EPIC FEIL

12 0 atbildēt

kas tik neatkklājas lol

11 0 atbildēt

Tu vari izdrāzt kaimiņa sievu un gau galā vēl tev samaksās? Vai kāds ir redzējis vēl vieglāu naudu?! :D 72x, deamn ceru daiktiņš nenogura :D

8 0 atbildēt

papalsja :D:D

6 0 atbildēt

kaut kāds murgs...

6 0 atbildēt

Bullshit?

4 0 atbildēt

Demitruss Mausam samaksāja 2500$ par darby. :D Tas 'y' vārda beigās Made my day :D:D ++

4 0 atbildēt

no this is not a good idea.. this is an awesome idea :D

4 0 atbildēt

vot tā ;D

3 0 atbildēt

stulbs un vel stulbāks. Vissliktāk jau ir Mausam, jo 1.kaimiņš piekasās par naudu un 2.atklājās,ka sieva viņu krāpusi ar citu...

2 0 atbildēt

es iedzudzetu mausa vietaa savu sievu par smagu krapshanu un lai atmaksaaa visus lidzeklus kas tiem berniem tika iztereti

1 0 atbildēt

Varēja jau aiziet uz spermas banku, bet, kad piedzimtu būtu šoks, ka nēģeris :D

0 0 atbildēt

FAIL :D:DD

0 0 atbildēt

Labais emotion

0 0 atbildēt

viens vārds

PIZĢEC

0 0 atbildēt