local-stats-pixel fb-conv-api

Nē Divvalodībai.9

32 6

Miiljie draugi,

Krievi Latvijaa ir savaakushi parakstus par to, lai tiktu taisiits referendums par krievu valodu kaa otro valsts valodu.
Ja atceraties padomju laikus, tad zinaasiet, ka divvalodiiba Latvijaa patiesiibaa noziimee, ka lietota tiek tikai krievu valoda.
Ja referenduma rezultaataa tiks ieviesta divvalodiiba, tad varam atvadiities no muusu zemiites. Tad vairs mums nebuus Latvijas, kur aizbraukt maajaas, buus tikai krievu gubernja Pribaltjika, un vareesim savaa zemee runaat krieviski gan veikalos, gan uz ielas, gan valsts iestaadees utt., bet latvieshu valoda paliks lietoshanai maajaas ar gjimeni un draugiem.
Mees to nevaram pieljaut, taapeec referendumaa mums visiem kaa latvieshiem, Latvijas saimniekiem, ir jaaparaada sava nostaaja - NEE DIVVALODIIBAI!
Referendums notiks kaut kad apriilja beigaas / maija saakumaa. Ar sho epastu es tikai veeleejos laikus veerst juusu uzmaniibu uz sho jautaajumu un noskanjot uz piedaliishanos refernduma. Shii patieshaam nav taa reize, kad pateikt: "Ai, man politika neinteresee, ko tad mana balss tur izshkjirs!", jo katra balss buus noziimiiga muusu zemes, kultuuras un valodas aizstaaviibai.

Nobeigumaa pievienoju jums vienu linku iedvesmai:
Shii ir reklaama, kas tika radiita, lai aicinaatu krievus vaakt parakstus. Varbuut tas jums dos priekshstatu, ka shii nav joka lieta.



32 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

haha Šī ir tā vēstule kas ceļoja pa draugiem, kad izlasīju tad tiešām nokaunējos... Rakstīti patriotiski vārdi par valodu bet uzrakstīts kaut kādā sadirstā interneta stilā un nevis Latviešu valodā., iespējams tomēr vajadzētu vismaz cienīt un izmantot savu valodu rakstot šādas lietas.

1 0 atbildēt

blad,nav apnicis kraameet jau toos aizstaavoshos klipus,beerzinshs kategoriski atteicaas parakstiit krievu valodu,kaa otro,sooo,fuck off,ar to pietiek!

2 2 atbildēt

Ar to referendumu krievvalodīgie ir parādijuši lai ari viņi ir maz viņi vismaz domā vienādi un ir parādijuši mums latviešiem mūsu mīnusus un trūkumus, piemēram to ka mēs neesam vienoti mēs katrs domājam tikai par sevi, es nerunāju par visiem bet par kopējo bildi. Ceru ka kādreiz redzēšu kad mūsu baliņi būs atkal vienoti kā tas bija kad mēs atguvām brīvību. Ar pasivitāti neko nevar panākt. Tāpēc mums jāmācās no kļudām un jākļūst vienotākiem. Draudzīgākiem un latviskākiem visos iespējamos veidos.

0 0 atbildēt

ha nebus nekadas divvalodibas krievi panāca tikai to ka ar viņiem mazak runās krieviski jo redz nepatik musu valsts un apgana musu tautiskumu nah tad brauc uz krieviju ja kas nepatik!

0 0 atbildēt

Autor, kāpēc tev vajadzīgs bija to reklāmu ielikt un vai pats cieni latviešu valodu šādā stilā rakstot vai tikai cepumus (plusus rakstam) sagribējās?

0 0 atbildēt

Taa tauta jums ir jasaprot, ka referendums par krievu valodu, kaa otro valsts valodu nebija ar domu reali pienjemtu vel vienu valodu! (nu varbut prieksh parastaas kreivvalodibo tausas tikai). Ideja bija provocet Latviesus uz neapdomigiem un saasinatiem patriotisma izgajieniem. Krievija nemak neko jaunu izdomat dadel izspelee to pashu 1940 gada kaarti! Censhas panaak kko tadu lai butu pamats mums kko nodariit! Lepojieties ar LV, valodu un zemi, bet nedarat mulkibas!  ;)

0 0 atbildēt

Ehh... Nu nebūs divvalodība, tas jau sen visiem skaidrs. Tā vien liekas, ka tagad katrs, kurš grib uzvārīt sev plusus rakstiem izmanto šito skandālu. 

1 2 atbildēt

ko cepās par to ja 90% jaunieši tēlo stilīgos domājot ka krievu saukļi un runāšana to valoda būs kruta

0 1 atbildēt