local-stats-pixel fb-conv-api

Mums visiem ir noslēpumi.39

129 3

NE-DEPRESĪVIE.

''Cerība mirst pēdējā.''

Liaana '' ļoti daudzas problēmas slēpjas tikai mūsu galvās - pārsvarā jau visi cilvēki ir skaisti, gan resnie, gan tievie, gan garie, gan īsie - vajag tikai mazliet sevi mīlēt un viss būs ok''
129 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nu nav resni cilvēki skaisti. Viņi ir tādi paši kā narkomāni un visi tamlīdzīgie, kas, nerūpējoties par sevi, dara sev pāri. Es nerunāju par apaļīgajiem, bet par resnajiem. Protams, ir slimības, par kurām es ņifiga nezinu, bet tas jau būtu atsevišķs gadījums.

17 2 atbildēt

P.S. MANS STĀSTS- 2. klasē es nonācu avārijā un man sākās veselības problēmas. Man bija jādzer zāles KATRU NOLĀPĪTO DIENU( tas man jādara arī tagad, bet par to vēlāk) redziet, ar gadiem es paliku aizvien apaļāka un apaļāka, man loģiksi apsmēja un visādi citādi apcēla, līdz 9.kl. es nezinu, kas notika,bet es kādu nedēļu skrēju, lai nokristos, protams nepalīdzēja, bet TAD PĒKŠŅI vasarā es sāku ievērot ka rītos svarā es biju ļoti priecīga, tagad es esmu apmierināta ar savu ķermeni, labi es vēl piestrādāju ejot uz svaru zāli un 'trenējoties volejbolā, bet es kādreiz ļoti bieži lasiju rakstiņos kuros bija teikts NETICIET BRĪNUMIEM BRĪNUMI NENOTIEK, ķip ir jāigulda liels darbs un tā, jā es darbu ieguldu, bet BR|INUMI NOTIEK nejau es tā vienkārši ņēmu un nokritos. Tagad esmu apmierināta arī ar apkārtējo pasauli. :)

7 1 atbildēt

otrais ir tik precīzi pateikts. super.

gribētu būt ar tādu cilvēku kopā

3 0 atbildēt

Vairak smaidiemotion

0 0 atbildēt

Pirms raksti "tā kā tu te raksti" izlasi visu tekstu. Minēju, ka slimības ir atsevišķs gadījums.

0 0 atbildēt

Rakstā pārāk daudz kļūdu

0 4 atbildēt