local-stats-pixel fb-conv-api

Mīti par vīriešiem, kurus izdomājušas sievietes4

14 0

Sieviešu visnotaļ gudrajās galvās jau gadsimtiem ilgi mīt daži mīti par vīriešiem, kuriem ir visnotaļ tālu līdz patiesībai. Turklāt šos mītus, nez kapēc izdomājušas pašas sievietes.

Pirmais mīts - viņi domā tikai par vienu!

Tas ir visbiežāk sastopamais mīts, kurš mīt skaistajās sieviešu galviņās. Tajā nav vairāk patiesības kā vecā leģendā. Šodien vairums vīriešu ir darbaholiķi un pat tie, kuri vēl nesirgst ar šo XXI gadsimta slimību, atnākot mājās no darba sapņo ievelties gultā un aizmigt. Gadās arī tā, ka, nespējot aizkļūt līdz gultai, viņš aizmieg pie vakariņu galda, kamēr viņa iemīļotā, iegrimusi atmiņu stāstā par viņu pirmo romantisko nakti, mēģina iekārdinat intīmām rotaļām. Ar biznesmeņiem ir vēl sliktāk. Viņiem nākas atvēlēt laiku, jau tā pieblīvētajā dienas plānā, vizītei pie seksuologa, lai vispār kaut ko gribētu, nerunājot par to, lai varētu.

Otrais mīts - ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu!

Pirmkārt, ar kaut ko ir jāsāk, lai tiktu uz tā ceļa, kurš ved caur vēderu. Otrkārt, ja pat visgaršīgākos kulinārijas brīnumus pasniegs nesakopta, virtuvē sasvīdusi skaistā dzimuma pārstāve, tad viņas izskats vien var izraisīt nelabuma sajūtu un apetītes zudumu. Treškārt, katrs ēdiens, pat vispieticīgākais un pat piededzis vai pārsālīts, liksies īpaši garšīgs, ja to pasniegs vismīļākais cilvēks pasaulē. Turklāt savaldzināt un noturēt pie sevis tikai un vienīgi, pateicoties garšīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām, var tikai un vienīgi rīmu, kuram ēdiens ir vienīgais pasaules dārgums. Šaubos, vai kādai sevi cienošai sievietei būs svarīgi noturēt pie sevis tādu radījumu.

Trešais mīts - vīrietim ir jābūt kaut nedaudz izskatīgākam par mērkaķi!

Protams, ka izskats spēlē ļoti svarīgu lomu, tomēr dažkārt intelekts un iejūtība spēj kompensēt jebkādu vizuālu trūkumu. Šaubos, vai kāda sieviete ir spējīga iemīlēt un dalīt savu dzīvi ar skaistu muļķi, vai skaistu sevi dievinošu patmīli.

Ceturtais mīts - visi vīrieši ir sliņķi mājās!

Pilnīgas muļķības! Viņi ir sliņķi tikai tad, ja ir attiecīgi audzināti, mīlošu māmiņu un lutinošu sieviņu uzraudzībā, tā, lai viņi tiešām būtu sliņķi. Veltot attiecīgu piepūli šajā jomā, pat visčaklāko un saimnieciskāko vīrieti var pāraudzināt par sliņķi, kurš izvēlies atpūtas krēslā pie televizora.

Piektais mīts - vīrieti ir viegli piemānīt!

Vienu reizi var izdoties piemānīt, tomēr arī ne katru vīrieti. Ja vīrieti tiešām ļoti viegli piemānīt, un viņš nespēj atšķirt patiesību no meliem, tad pastāv divas iespējas: vai nu viņš ir īsts muļķis, vai arī viņam ir pilnīgi vienaldzīga viņa partnere. Vari izvēlēties to variantu, kurš tev liekas patīkamāks.

 

Mans komentars par rakstu,skiet,ka daudzas sievietes doma,ka visi viriesi ir vienadi,balstoties uz savu pieredzi,tacu vai var spriest par visu dzimumu pec daziem negativiem piemeriem?

14 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://apollo.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

nu bet juusu galvaas arii ir daudz dazhadu steriotipu par sievieteem...

1 0 atbildēt

:D tas par to, ka vsievietas spriezh vienu par viirie6iem peec savas pieredzes :D nabaga sievietes, es taadu sugu paziistu, taas ir taas kuraam dziivee neveicas  ar to, ka vinjas piesaista tikai vinu konkreetu tipu un pa6as arii juutas piesaistiitas tam :( nezinu kaa lazt to apburto loku bet zinat, ka AIZ TAA LOKA ir daudz gaadiigu, romatisku, miilju viirie6u, tie6i kaads jums ir vajadziigs, taa kaa beidziet vinjus mekleet netaa vai baaraa!!!

1 0 atbildēt

Piemeram?

atbildot uz Back komentāru " nu bet juusu galvaas arii ir daudz dazhadu st... "  

0 0 atbildēt

atbildot uz King Chill komentāru " :D tas par to, ka vsievietas spriezh vienu pa... " Pilnīgi izrāvi vārdus no mutes... :)

0 0 atbildēt