local-stats-pixel fb-conv-api

Mīti par seksu15

Auksta duša noņem uzbudinājumu
Bieži vien dzirdam frāzi: „Ieej aukstā dušā!”. Ilgu laiku tika uzskatīts, ka aukstums samazina testosterona līmeni vīrieša organismā un estrogēna līmeni sievietes organismā. Tas ir pilnīgs izdomājums, jo nav nekāda zinātniska pamatojuma šim apgalvojumam. Trombozes pētījuma rezultātā, tika pierādīts, ka aukstums, tieši pretēji, pastiprina dzimumdziņu. Rezultāts bija seksuālās tieksmes pastiprināšanās. Bet nenokariet degunu. Runā ka pildspalva, āmurs un dēlis vēljoprojām darot brīnumus.

Skatīšanās acīs pastiprina mīlestību
Skatiena spēks ir apdziedāts tūkstošos dziesmu un aprakstīts tūkstošos romānu, bet vai tā ir taisnība? Runā, ka īsti mīlētāji spēj skatīties viens otram acīs stundām ilgi, iemīloties atkal un atkal, un atkal.. Lai nu tur vai kā, bet pētījumi uzrāda, ka šis apgalvojums nav pilnībā patiess. Šāda parādība ir novērota aptuve 50% gadījumu, turpretī, pārējos 50% gadījumu, šāda „lūrēšana” ir izraisījusi tikai agresiju un aizkaitinātību, kas pierakstos atzīmēti kā strīdi un kautiņi. Laikam tiesa ir teicienā: „Mīlestībā un karā, visi līdzekļi ir labi”.


Sekss pēdējos grūtniecības mēnešos kaitē mazulim
Daudzi pāri gaidībās izvairās no seksuāla kontakta, baidīdamies kaitēt mazulim. It īpaši pēdējā trimestrī. Pētījumi liecina, ka sekss grūtniecības laikā ir absolūti nekaitīgs mazulim. Patiesībā tas var palīdzēt veselīgakām un ātrākām dzemdībām. Kārtējais „Viena tante teica” tipa mīts. Lielākā daļa ārstu Jums pateiks, ka grūtniecības laikā nevajadzētu būt nekādām grūtībām nodarboties ar seksu. Līdz pat pēdējai dienai! Visā visumā tas ir pašu vīriešu popularizēts mīts, balstīts uz sevis pārvertēšanu.


Domāt par kādu citu seksa laikā ir slikta zīme attiecībām
Muļķības. Vai Jūs zinājāt, ka aptuveni 90% cilveku seksa laikā domā par kādu citu? Tā patiesībā ir visnotaļ parasta paradība, kas nekādi neiespaido attiecības. Pārsvarā cilvēki domā par kaimiņiem, līdzstrādniekiem, turpretī, daļa pievēršas fantāzijai, izdomājot tēlus un vietas. Visi, sākot ar Merilinu Monro un beidzot ar Vientuļo Reindžeru, ir pabijuši prātā miljoniem cilvēku, tapēc uzskatīt to par sliktu zīmi ir vienkārši muļķīgi.

Sievietes un ātras mašīnas
Ja Tu pajautātu sievietei, vai viņu uzbudina jaudīgas mašīnas rūcieni, viņa visticamāk izņirgatos par tādu ideju. Par cik pasaulē ir sākusies „Zaļā revolūcija”, pētījumi rāda, ka sievietes pievelk vairāk vīrieši ar dabai draudzīgām mašīnām, piemēram – Toyota Prius. BET – citādi pētījumi rāda, ka sievietes seksuālā uzbudinātība pastiprinās izdzirdot varenu mašīnas rūkoņu, kā Maserati, bet samazinās izdzirdot Volkswagen Polo ņerkstēšanu. Izdariet secinājumus paši.

Asinsgrēks izraisa ģenētiskas mutācijas
Lai gan plaši izsmiets, asinsgrēks tomēr tiek vainots ģenētiskās mutācijās un intelektuālā potenciāla samazināšanās gadījumos. Sākot ar trīsrokainu bērnu un beidzot ar X-cilvēkiem līdzīgiem brīnumiem. Bet vispār tas ir tikai mīts. Kāda Rietumaustrālijā veikta pētījuma rezultāti parāda, ka sabiedrībās, kur 1. pakāpes māsīcu un brālēnu dzimumdzīve, ir ierasta lieta, nav novērotas nekādas izmaiņas gēnos. Tas pats ir attiecināms uz dzīvniekiem. Asinsgrēks, lai arī amorāls, neizraisa nekādas sekas.

Rase ir labs vīrieša „potenciāla” indikators
Ja Tu tam piekrīti – piecelies, iepļaukā sevi, apsēdies un aizver muti. Nav nekāda zinātniska pamatojuma šim apgalvojumam. Parasti šie „fakti” nāk no drauga paziņas, kas ir satikusies ar basketbolistu. Salīdzināsim. Drauga paziņas apgalvojumus ar Porterbekas Klīnikas, Karaliskās Holamšīras slimnīcas un Sv. Džeimsa slimnīcas ārstu ziņojumiem. Arstu ziņojumos norādīts, ka vīrieša „potenciālam” nav absolūti nekāda sakara ar rasi. Tā ir ģenētiska pārmantojamība, kas var mainīties vairākās paaudzēs. Ja tēvam bija dārza šļūtene – tāda būs arī dēlam.

Vecpuiši un seksa pārpilnība
Ļoti izplatīts ir uzskats, ka tiklīdz tu apprecies, sekss kļūst retāks par ūdeni tuksnesī. Tomēr liela daļa pētījumu pierada pretējo. Precēti pāri biežāk ir situācijās, kas stimulē un izraisa seksuālu uzbudinajumu. Turpretī vientuļnieki šādās situācijās nonāk salīdzinoši reti. Ir arī sekojoš faktors, kas jāņem vērā. Kopdzīves laikā sekss var kļūt vienmuļš un pat garlaicīgs, līdz ar to tā biežums samazinās un nereti izlīdzinās ar vientuļnieka seksa daudzumu. Ja gribi pavairot savu seksa apjomu dzīvē – precies vairākkārt!

Sekss ik pēc 7 sekundēm
Sievietes uzskata, ka vīrietis iedomājas par seksu katras septiņas sekundes. Tas ir ļoti tālu no patiesības, jo lielāko daļu laika vīrietis ir nodarbināts ar domām par darbu, naudu un mājām. Patiesībā tikai 54% vīriešu iedomājas par seksu 1 reizi dienā. 43% tam velta pāris domas nedēļā, bet atlikušie to dara labi ja reizi mēnesī. Varbūt nākamreiz, meitenes, der bruņoties ar faktiem, nevis baumām.

Priekšlaicīga ejakulācija ir slikti
Ikviens vīrietis baidās, ka viņu varētu nosaukt par „priekšlaicīgo ejakulētāju”, bet patiesībā ta ir dziļi gēnos iestrādāta izdzīvošanas sistēma, kas iet pagatnē līdz pat akmens laikmetam. Toreiz nebija laika puķēm, saldumiem un tamlīdzīgām priekšspēles sastāvdaļām, joo ja tev pakausī elpu ķirzaka-cilvēkēdājs, nav īpaši gudri ipsēties ilgi. Vajadzēja ātri pabeigt apaugļošanas rituālu. Vidēji vīrietis var izturēt 5.48 minūtes, pirms „pacelšanās”. Šis arī ir galvenais iemesls, kapēc vīrieši ilgi nepūlās.
63 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
par asinsgrēku tomēr nevaru piekrist...
8 0 atbildēt
izgliitojoshi,tik vai shie avoti ir preciizi..hmm,liek aizdomaaties emotion
7 0 atbildēt
nu ir zemes kurās ir ,pat ļoti, normāli, ja dzimta savijas savā starpā (māsīca ar brālēnu utt..), parasti tā ir normāla ģimene ar normālu turpinājumu (bērniem).. tomēr asinsradniecība pirmās pakāpes radu lokā (brālis māsa, tēvs meita utt), domājams, ka var radīt ģenētiskus brāķus.. nu vismaz dzīvnieku pasaulē (konkrētāk suņu) tas ir novērots (kā spečuks saku).. par pārējiem 'faktiem' arī var diskutēt.. protams tur ir arī ļoti daudz patiesības, to es kā vīrietis saku emotion
5 0 atbildēt
kusss tur ir rakstiits par braleniem un maasiicaam. domaaju ka starp braljiem un maasaam tomer var rasties kkadi mutanti. fakti diezgn interesanti :)
4 0 atbildēt
par to asinsgrēku ir tā, ka, ja ģimenē ir bijušas kādas iedzimtas slimības, tad starp 2 tuviem radiniekiem ir liela iespēja, ka piedzims bērns ar to/tām slimībām.
3 0 atbildēt
piecelies, iepļaukā sevi, apsēdies un aizver muti emotion emotion emotion emotion emotion emotion
3 0 atbildēt
kkur lasīju zinātnisku rakstu,ka starp māsicu un brālēnu, viņu bērnu gadījumā, tikai 3% gadījumu var būt kkādas izmaiņas gēnos/ta ka, nekas traks tas nav..tiesa,par brāliem un māsām-nezinu.. Gangsteri, un tu gaidi līdz viņai paliek 16? :D
1 0 atbildēt
njā, kad es uzrūcinu savu autiņu koju stāvvietā visi pamūk malā emotion neesmu manījis ka kāda vecene spiegdama skrietu pie manis :D
1 0 atbildēt
man patiik šie apgalvojumi, jo lielākā daļa to visu mītu ir ļoti amerikāniski, it īpaši tas par sesku ik pēc 7 sekundēm.
1 0 atbildēt
'''' Vidēji vīrietis var izturēt 5.48 minūtes '''' Mīts =), iepriekš ''jāsagatavojas- janolaiž tvaix =D'' tad var maukt 1h .
2 2 atbildēt
Kas tad tās bija par cilvēkus ēdošām ķirzakām? :D Man liekās, ka senā pagātnē cilvēkiem bija daudz vairāk laika, jo tagad ir pieņemts, ka *Jāstrādā *Jāmācās *Jāiet uz trenažieru zāli *Jāizklaidējās utt. utjp.. Bet no otras puses, toreiz kopējais dzīves ilgums bija daudz mazāks.
0 0 atbildēt
peedeejais :D
0 0 atbildēt
Biju gaidījis ko pikantāku:(
0 0 atbildēt
par 1. itka aukstuma seks ir labaks jo tad cilveku instnkti liek (fuck each other) emotion lai sarazotu vairak kermena siltuma ! psihologisks viedoklis !
0 1 atbildēt
ja kas latvija seks alauts no 16 gadiem taka nedarat to par atru :D
2 5 atbildēt