local-stats-pixel fb-conv-api

'Milan' dalībai KHL vēlas izveidot zvaigžņot2

Hokeja klubs "Milan" dalībai nākamās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā vēlas savākt zvaigžņotu sastāvu, portālam "Russia Today" pastāstījis vienības prezidents Iko Miljore.

Pagaidām KHL spēlē tikai viena komanda, kas nav no bijušās PSRS valstīm - Slovākijas vienība Popradas "Lev", kas debitēja šosezon.

"Pārrunas aizņēma gandrīz gadu, tomēr mūsu attieksme ir ļoti pozitīva un ceram, ka varēsim līgā spēlēt nākamajā gadā," izteicās Miljore. "Mums būs viena laba līmeņa komanda, kas startēs vietējā čempionātā, un viena komanda KHL. Vēlamies, lai KHL komanda būtu elites līmeņa - ar superzvaigznēm."

Kā apgalvoja Miljore, "Milan" komandai ļaus piedalīties KHL čempionātā, neskatoties uz nepietiekamo skatītāju skaitu halles tribīnēs - 3700 vietas nepieciešamo 5500 vietā.

"Ja mēs pievienosimies līgai nākamajā gadā, saņemsim atļauju vienu sezonu spēlēt mazākā hallē. Savukārt pēc tam mēs kaut ko izdomāsim," teica Itālijas vienības prezidents. "Milānā ir arī lielā halle "Forum", kurā notika 1994.gada pasaules čempionāta spēles. Tajā ir vietas aptuveni 10 000 skatītāju."

Miljore piebilda, ka daļu mājas spēļu komanda plāno aizvadīt arī ģeogrāfiski netālajā Turīnā.

Šobrīd KHL spēlē 23 komandas no Krievijas, Latvijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Slovākijas.

62 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nav jau slikti, jo vairāk komandu, jo lielāka konkurence, kaut gan šobrīd tāpat Krievijas klubi ir pietiekami spēcīgi. Bet prieks, ka KHL tikai paplašinās!

2 0 atbildēt

Nu lai veicas... Vienīgi, ka jo lielāki sapņi, jo lielākas sirdssāpes, kad neizdosies... ;)

0 0 atbildēt