local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene pakaras bailēs no apokalipses33

168 3

Maija sākumā starptautiskās sabiedrības uzmanību izpelnījās amerikāņusludinātāja Harolda Kempinga paziņojums, ka 21. maijā gaidāms pasaules gals – sludinātājs savos aprēķinos bija kļūdījies, bet kāda skolniece no Mari republikas Krievijā šo vēsti bija uztvērusi pat pārāk nopietni.

Kā ziņo Krievijas mediji, aizvadītās nedēļas sestdienā - datumā, kad saskaņā ar Kempinga aprēķiniem vajadzēja pienākt pastardienai - savu vecāku privātmājas verandā pakārusies 14 gadus veca skolniece Anastasija Začinova.

Lai gan skolā meitene nav bijusi starp sekmīgākajiem skolēniem un bieži bastojusi mācības, vecāki viņu raksturojuši kā pietiekami draudzīgu, jautru un sabiedrisku bērnu, bet viņas rīcību skaidrojuši ar "grūto pusaudžu laiku".

Bērna uzvedība mainījusies pēc tam, kad viņa uzzinājusi par 21. maijā gaidāmo pasaules galu - pusaudze kļuvusi ārkārtīgi noslēgta, bieži runājusi par nāvi un pat rakstījusi "nāves dienasgrāmatu", kurā galvenokārt bijuši dzejoļi un zīmējumi par šo tēmu.

Tā kā meitene vairāk par visu nav vēlējusies iet bojā kopā ar pārējiem sešarpus miljardiem pasaules iedzīvotāju, viņa rēķinus ar pasauli un dievu nolēmusi noslēgt pati - meitene atgriezusies no skolas, mājās atradusi veļas auklus un pakārusies pie verandas sijas.

Kā liecina vietējās izmeklēšanas nodaļas pārstāvja Aleksandra Košarina medijiem sniegtā informācija, pirms liktenīgā lēmuma pieņemšanas meitene sirsnīgi atvadījusies no skolasbiedriem, bet dažiem draugiem aizsūtījusi īsziņu: "Es nevēlos nomirt tā, kā visi, tāpēc es miršu tagad". Arī viņas māte pēc bērna zaudējuma atzinusi, ka Nastja amerikāņa sludināto datumu bija uztvērusi pārāk nopietni.

Izmeklētāji pēc meitenes nāves iepazinušies ar viņas dienasgrāmatu, kas kalpojusi kā pierādījums lietas izmeklēšanā - tajā starp daudzām izmisuma pilnām bērnišķīgām atziņām bijis arī teksts: "Mēs neesam taisnprātīgi cilvēki. Tikai viņi dosies uz debesīm, bet mēs paliksim uz zemes, kur mūs gaida baisas mocības".

168 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Skumji!! emotion

0 1 atbildēt

kkāds stulbums.. pat ja kāds būtu noskaidrojis, ka 100% būs tas pasaules gals kāda velna pēc tas jāpaziņo visai pasaulei?! lai nogruzītu un sabiedētu cilvēkus un pat kā šajā gadījumā novestu līdz pašnāvībai?!

0 1 atbildēt