local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene pakaras bailēs no apokalipses33

168 3

Maija sākumā starptautiskās sabiedrības uzmanību izpelnījās amerikāņusludinātāja Harolda Kempinga paziņojums, ka 21. maijā gaidāms pasaules gals – sludinātājs savos aprēķinos bija kļūdījies, bet kāda skolniece no Mari republikas Krievijā šo vēsti bija uztvērusi pat pārāk nopietni.

Kā ziņo Krievijas mediji, aizvadītās nedēļas sestdienā - datumā, kad saskaņā ar Kempinga aprēķiniem vajadzēja pienākt pastardienai - savu vecāku privātmājas verandā pakārusies 14 gadus veca skolniece Anastasija Začinova.

Lai gan skolā meitene nav bijusi starp sekmīgākajiem skolēniem un bieži bastojusi mācības, vecāki viņu raksturojuši kā pietiekami draudzīgu, jautru un sabiedrisku bērnu, bet viņas rīcību skaidrojuši ar "grūto pusaudžu laiku".

Bērna uzvedība mainījusies pēc tam, kad viņa uzzinājusi par 21. maijā gaidāmo pasaules galu - pusaudze kļuvusi ārkārtīgi noslēgta, bieži runājusi par nāvi un pat rakstījusi "nāves dienasgrāmatu", kurā galvenokārt bijuši dzejoļi un zīmējumi par šo tēmu.

Tā kā meitene vairāk par visu nav vēlējusies iet bojā kopā ar pārējiem sešarpus miljardiem pasaules iedzīvotāju, viņa rēķinus ar pasauli un dievu nolēmusi noslēgt pati - meitene atgriezusies no skolas, mājās atradusi veļas auklus un pakārusies pie verandas sijas.

Kā liecina vietējās izmeklēšanas nodaļas pārstāvja Aleksandra Košarina medijiem sniegtā informācija, pirms liktenīgā lēmuma pieņemšanas meitene sirsnīgi atvadījusies no skolasbiedriem, bet dažiem draugiem aizsūtījusi īsziņu: "Es nevēlos nomirt tā, kā visi, tāpēc es miršu tagad". Arī viņas māte pēc bērna zaudējuma atzinusi, ka Nastja amerikāņa sludināto datumu bija uztvērusi pārāk nopietni.

Izmeklētāji pēc meitenes nāves iepazinušies ar viņas dienasgrāmatu, kas kalpojusi kā pierādījums lietas izmeklēšanā - tajā starp daudzām izmisuma pilnām bērnišķīgām atziņām bijis arī teksts: "Mēs neesam taisnprātīgi cilvēki. Tikai viņi dosies uz debesīm, bet mēs paliksim uz zemes, kur mūs gaida baisas mocības".

168 3 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Akk.. šausmas.. lūk, pie kā noved to pastardienu sludinātāju bezatbildība.. emotion

38 0 atbildēt

Kamēr būs kāds, kas tam tic, tikmēr pareģos arvien jaunus pasaules galus. :D

14 0 atbildēt

tas ir bērns ar saasinātu uztveri -14gadi tikai, ko jūs gribiet? protams, ka atbildīgi ir tie sludinātāji, visp tādus nesaprotu, pašiem smiekli jau nenāk?

sava vaina ir vecākos, ka nepamanīja vai vienkārši nemēģināja/nevarēja aprunāties- da jebko darīt, nesaku, ka tas palīdzētu, bet var just, ka meitenei bijuši nepareizi uzskati,par ko vajadzēja izrunāties.

12 0 atbildēt

Čalis arī nopelnīja krietnu piķi - tie ticīgie viņam jau norakstīja viņam savas mantas, kā mantojumu..

8 0 atbildēt

to sludinataju tagad aiz olaam pakaart...

6 0 atbildēt

varu derēt,ka viņa nav vienīgā. lohs ir tas pasaules gala sludinātājs. kā var tik bezatbildīgi noteikt pasaules galu? un kad tiešām viņš būs,tad viņam bļa neviens neticēs. lohadronisms..

8 3 atbildēt

Viņa to tiešām to domāja pārāk nopietni....

5 0 atbildēt

cilvēki to pasaules galu gaida laikam jau no  kāda 100. gada m.ē.   ,  domā,ka pasaules gals atrisinās visas viņu problēmas un atbrīvos no  jebkādas atbildības, ja viņi sastrādājuši visādus sūdus savas dzīves laikā, un ir pārāk gļēvi to atzīt.  ....   nebūs nekāda pasaules gala....    

5 0 atbildēt

 viņa baidījās no apokalipses->viņa baidījās no nāvēs un ciešanām->viņa pakārās ->sagādāja sev nāvi un ciešanas atrāk

KUR LOĢIKA?emotion

6 1 atbildēt

ja es būtu viņas vietā es pacenstos izdarīt kko arī ar asinīm, lai baisāk. 

4 0 atbildēt

Nav jau zināms cik cilvēku vēl ir nomiruši šā iemesla dēļ. Bailēs no nāves viņi paši tajā dodas. Neviens jau to Vairs nevar pierādīt, cik cilvēku patiesais nāves iemesls šajā pasaules gala dienā bija bailes no pasaules gala. Tas, manuprāt, ir tikai sākums. Vēl jau tiks sludināti daudzi pasaules gali, un līdz ar to, uz pasaules būs arī mazāk cilvēku! Viņu naivuma, baiļu, ticēšanas dēļ. 

3 0 atbildēt

Es pati to ''pasaules galu'' uztveru mierīgi. Neticēšu nekādiem tur gaišreģiem. Būs-būs., nebūs-nebūs. Nav tolks izdarīt pašnāvību tikai tāpēc, ka redz viens večuks tur kko sludina..

2 0 atbildēt

Kāpēc vispār būtu jāsaka kādam, ka viņš mirs, pat ja domā, ka tas 100% ir taisnība?  Kā tas var palīdzēt cilvēkam? Kur nu vēl pateikt, ka būs pasaules gals un veidot masveida paniku.

2 0 atbildēt

nāves dienasgrāmata. krīpī.

bet žēl meitenes.

2 0 atbildēt

Es viņas vietā būtu centies izdarīt visu ko vēl neesmu paspējis izdarīt un ko esmu plānojis. Piepildīt sapņus, jo tikuntā jau nav ko zaudēt. Crazy!! A waste of good pussy :( 

2 0 atbildēt

tizlais vecis kas sludināja viņam šito parādīt emotion un pa purnu sadot, bet kur var būt tik stūlbs ka uztver to tik nopietniemotion

2 1 atbildēt

Hah, tagad tas amerikānis jātiesā par slepkavību ;DD

1 0 atbildēt

ak dievs, ko visi šos pasaules galus uztver tik nopietniemotion

0 0 atbildēt

Samērā slimi

0 0 atbildēt

Par šito Pastardienas sludināšanu arī zināju! Bet tā kā taisijāmies svinēt mammas dzimšanas dienu, domāju, ka man vienalga, pienāks vai nepienāks pasaules gals. Ja pienāks, esmu ar ģimeni ar saviem mīļajiem, svinamies un iespējams tik un tā būšu pārāk piedzērusies lai atcerētos!! Bet līdz pienāca maijs un liktenīgais 21.maijs jau par to pasaules galu biju aizmirsusi :) Un yik tagad atcerējos, ka tač bija jābūt pasaules galam! Jau kopš 2000.gada, kad tika pasludināts pasaules gals es vairs tām lietām neticu, esmu piedzīvojusi jau tik daudz "pasaules galus", ka vienkārši neņemu galvā vairs nevienu sludinātāju.

0 0 atbildēt